• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

6 правил, які допоможуть Вам створити морський стиль в вітальні, уникнувши катастрофічних помилок

Морська тематика - задоволення не з дешевих. Це пов'язано з тим, що всі елементи кімнати повинні складатися з максимально натуральних матеріалів. Але саме завдяки цьому Ваша вітальня стає екологічною і респектабельної. Якщо ж економити на матеріалах, то кімната буде виглядати неправдоподібною і пластмасовою.

Така стилістика має індивідуальні риси: світле простір, поєднання холодних відтінків синьо-блакитного і пісочного, дерев'яна підлога, тематичну аксессуаріку. Але не варто сильно захоплюватися. Досить створити атмосферної тільки одну кімнату (вітальню). Якщо ж це зробити для всього будинку, то з часом можна впасти в депресію від одноманітності.

Якщо Вам до душі така атмосфера, то Вам обов'язково потрібно ознайомитися з основними правилами, перш ніж Ви приступите до оформлення.

6 правил, які допоможуть Вам створити морський стиль в вітальні будь-якого розміру

  1. Використовуйте в оформленні інтер'єру конкретні кольору. Грайте з різними тональностями синього, блакитного, смарагдового, бірюзового, бежевого, пісочного. Тут так само не обійтися без білого кольору.

Популярними будуть наступні поєднання: комбінація білого і синього, бежевого або коричневого в поєднанні із зеленим, пісочного в комплексі з синім і жовтим. Завдяки таким квітам Ви зможете досягти таких приємних асоціацій, як морські глибини, корабельна палуба, пляж. Всі відтінки повинні бути досить холодними. Тому, важливо забезпечити доступ денного світла, щоб кімната не виглядала нудною.

  1. Тільки натуральні матеріали. На підлогу можна покласти паркетну дошку або ламінат (економ варіант). Щодо кольору - це може бути світле дерево. Ковролін тут не доречний. Двері повинні бути дерев'яною. Не завадить дворівнева стеля з дерев'яними перекладинами, який симулює перехід, як на палубі.

  1. Приділіть увагу «центру» кімнати. Звичайно, меблі повинна бути красивою. Але морська атмосфера буде зіпсована, якщо Ваші гості приземлятися на «табуретку», замість м'якої сідельній софи. У такому інтер'єрі диван повинен занурювати Вас в пучину домашнього комфорту. За Ваші відчуття відповідає наповнювач для диванів, який повинен бути високоякісним. Для досягнення кращого ефекту меблі можуть бути наповнена гусячим пером (замість поролону або пружинного блоку). Якщо у Вас алергія, то цілком підійде синтетичний пух (холофайбер). Однак, важливо розуміти, що з таким наповнювачів, Вам доведеться регулярно збивати подушки, щоб меблі виглядали завжди як нова (пух має властивість збиватися). Деякі люди категорично проти такого наповнювача з суб'єктивних причин. Тому, якщо вибираєте поролоновий наповнювач, то його щільність повинна бути максимально високою для забезпечення максимального комфорту. Якщо ж хочете диван з пружинним блоком, то віддавайте перевагу незалежним або змієподібним пружинам.

  1. Створюйте цікаві акценти. На софу можна кинути нехитрі подушечки з зображенням морських зірок або якорів. Як варіант, повісити настінний годинник у вигляді штурвала. Черепашками - обкласти дзеркало. Сувеніри так само часто застосовують в якості декору. Здорово буде виглядати модель кораблика на комоді. Відмінно впишеться в стилістику карта або глобус. Якщо дозволяє площа, можна повісити в кімнаті навіть гамак. Дуже стильно і незвично виглядатимуть вази з піщаними візерунками, рятувальний круг та навіть весла.

  1. Впустіть світло! Не використовуйте важкі портьєри і щільну завісу. Залита світлом кімната, повинна асоціюватися у Вас з берегом моря. Візуально збільшити світло Вам допоможуть білі елементи дизайну, дзеркала, великі вікна в підлогу. Можна обігравати інтер'єр за допомогою штучного світла. На торшерах може бути зображення мешканців моря: рибки, краби, кити і т. Д.

  1. Дотримуйтеся горизонтальних ліній і форм. Це може бути скриню з горизонтальними смужками або барна стійка. Завдяки такому прийому візуально розширюється простір. І навпаки - використовуючи вертикальні смужки, Ви візуально збільшуєте висоту кімнати.

Крім правил, дуже важливо уникнути поширених помилок, які можуть зіпсувати весь інтер'єр в цілому.

Помилки при створенні морського стилю

      1. Інтенсивний синій колір. При певному освітленні він може виглядати чорним. Тому, уникайте темних відтінків синього. Цей колір краще використовувати частково (декоративні подушечки, килим).
      2. Не забарвлює в темний колір стіни кімнати. Це дуже затьмарить атмосферу. Вас не врятують ні світла підлога ні білі меблі.
      3. Остерігайтеся безлічі синьо-білих смуг. Інакше Ваша вітальня буде виглядати смішною і не справжньою.
      4. Остерігайтеся меблів поганої якості. У такому інтер'єрі вона повинна бути виключно якісної і надійної. Каркас повинен бути виконаний з дерева. Коротше кажучи, міцність - це основа даного інтер'єру. Тому, якщо Ви відчуваєте, що Вам бракує коштів на гарні меблі, то краще відмовтеся від даної стилістики зовсім. Інакше, Ваша вітальня буде виглядати приторно дешевої. У такому інтер'єрі неякісні елементи стають вульгарно помітними.

В принципі, створити у себе вдома невеличкий куточок спокою і рівноваги досить-таки просто. Але якщо Ви все ще сумніваєтеся, то у нас для Вас є вагомий аргумент: екологічність. Дана стилістика ні в якому разі не зашкодить Вашому здоров'ю: це особливо важливо для алергіків. У наших салонах Ви зможете знайти меблі, виготовлену виключно з екологічно чистих матеріалів. Тому якщо Ви готові створити у себе вдома неповторну атмосферу, наші консультанти з радістю допоможуть Вам завершити образ.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті