• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як правильно вибрати і купити диван в інтернет-магазині

Купівля дивана - дуже серйозний захід, тому що не так часто люди мають можливість купувати м'які меблі. На сьогоднішній день виробники використовують різні матеріали виготовлення, тому розглядаючи варіанти потенційної м'яких меблів люди починають губитися. Більшість покупців віддає перевагу проводити покупки в інтернеті, так як це набагато зручніше і витрачатися менше часу.

Але є і та частина людей, яка вважає за краще здійснювати покупки безпосередньо в магазині, аргументуючи це тим, що можна приділити увагу комплексному огляду меблів. І той і інший варіант прийнятний, але все ж покупка онлайн здається більш сучасною, покупець на сьогоднішній день орієнтується саме на такий варіант. Вартість виробів в інтернет-магазині може бути менше, ніж в звичайному, тому цей аспект також варто враховувати при виборі місця і способу покупки.


Як вибрати якісний диван?

Припустимо, ви зробили вибір на користь інтернет-магазину, тоді потрібно знати на що варто звернути увагу, щоб вибрати якісний варіант і не помилитися.


Каркас


Цей елемент диванів відіграє важливу роль, тому що на ньому тримається вся конструкція. Як вибрати потрібний вид каркаса, і який матеріал використовується у виробництві які має характеристики.

  1. Комбінований. Це поєднання кількох матеріалів, але це робиться не просто так - найчастіше вибір падає на ці деталі тому що поліпшується зносостійкість, знижується вартість вироби, продовжується термін експлуатації.
  2. ДСП. Каркас з такого матеріалу не може похвалитися своєю довговічність, але ціна такого виробу набагато нижче, ніж всі інші. Це один з найдешевших матеріалів, стружка з дерева, оброблена під пресом.
  3. Дерев'яний. Якість натурального дерева складно переоцінити, ціна на каркас з такого матеріалу набагато вище всіх інших, але зате це гарантує надійність в експлуатації, екологічність. Чим більше унікальна порода дерева, тим дорожче вартість виробу.
  4. Металевий. Характерною особливістю є те, що відрізняється надійністю і декоративністю, займає основне місце серед матеріалів для каркаса.
  5. Фанера. Цей матеріал дуже легкий, але при цьому міцний і надійний. Виробники відзначають гнучкість такого матеріалу, тому що з'являється можливість створювати оригінальні моделі диванів.

Як ми бачимо, існує багато видів каркасів, які славляться надійністю конструкції, якістю. Таким чином покупець може легко вибрати відповідне підставу через інтернет.


Наповнювач диванів

Цей елемент також впливає на вартість виробу, тому до його вибору варто підійти ретельно і продумано.


Пінополіуретан. Цей матеріал виходить якщо змішати між собою кілька синтетичних матеріалів. Також, саме такий матеріал вважається самим щільним і довговічним, надійним і ефективним. Крім того, розрізняють 2 види даного наповнювача:

  • литий;
  • блочний;


Цей наповнювач має низку переваг:

  • матеріал повністю екологічний і безпечний;
  • термін експлуатації досить довгий;
  • баланс між жорстким і м'яким дотримується;
  • здатність витримувати навантаження і не виходити з ладу;

Такі переваги роблять такий матеріал основним для більшості виробників.

Синтепон. Це досить популярний матеріал, але як правило, їм наповнюють не найдорожчі і якісні за іншими критеріями дивани. До явних переваг даного матеріалу варто віднести невисоку ціну, довговічність, еластичну і пружну структуру.


Періотек. Цей матеріал з'явився в розпорядженні виробників не так вже давно, але він славиться своєю якістю. Періотек складається з багатьох добавок, які являють собою натуральні і штучні компоненти, завдяки саме їм він пружний і еластичний. Переваги даного матеріалу виглядають наступним чином:

  • пожежна безпека;
  • гіпоалергенність;
  • довговічність, завдяки трирівневої структурі;

Періотек дуже добре зарекомендував себе серед покупців, тому і виробництво даного наповнювача для диванів знаходиться на вищому рівні.

Струттофайбер. Сучасний наповнювач високої якості, що складається з синтетичних і натуральних волокон, повністю безпечний у використанні. Цей матеріал славиться тим, що легко приймає і форму тіла людини, в результаті чого саме дивани з таким наповнювачем рекомендують купувати людям, що мають проблеми опорно-рухового апарату.

Холлофайбер. Він чимось нагадує синтепон, але за зовнішнім виглядом - це невеликого розміру кульки, а особливості цього матеріалу в тому, що він може легко повертати форму після того, як людина полежав на ньому.

Поролон. Це найдешевший за ціною і при цьому найпопулярніший наповнювач для меблів. Можна з упевненістю говорити, що це той же пінополіуретан, тільки гірше якістю, при цьому, даний матеріал рідко використовується як наповнювач для диванів.

Латекс. Природний наповнювач середньої якості і якщо говорити про використання в якості наповнювача для меблів, то використовується він для диванів не так вже й часто.

Велика кількість наповнювачів для диванів дозволяє потенційному покупцеві через інтернет-магазин визначитися з ним, і відповідно, підібрати диван.


Оббивка

Що стосується оббивки дивана, то як і в будь-яких інших параметрах, якість повинна бути понад усе. Тому, найпопулярнішими і затребуваними вважаються вироби з натуральної або еко-шкіри . Тканинні дивани трохи рідше купують, але вони також входять в топ продажів. При покупці онлайн досить важко розгледіти чи якісний матеріал оббивки, тому розумним рішенням буде уточнити це у консультанта. Зовнішній вигляд оббивки говорить багато, але варто враховувати і тактильні відчуття, на жаль, цей фактор можна оцінити тільки при покупці в оффлайн магазині.


Механізм

На сьогоднішній день повно диванів з різними механізмами трансформації. Перед покупкою в інтернет-магазині обов'язково потрібно переглянути відео про те, як буде розкладатися і складатися обраний вами диван. Попередньо потрібно визначитися з місцем, де він стоятиме, щоб знаючи параметри, особливості механізму трансформації розрахувати приблизно як все буде виглядати у вашій квартирі.


Поради дизайнерів


Дизайнери рекомендують перед покупкою онлайн визначиться з такими нюансами:

  • місце установки дивана;
  • вартість меблів з урахуванням оббивки, наповнювача, стилю, механізму, каркаса;
  • спосіб доставки додому;

Коли ви повністю володієте такою інформацією, то придбати виріб не складає ніяких труднощів. Важливо, щоб придбаний вами диван гармонійно вписувався в інтер'єр кімнати, створював комфортні відчуття, а не був непотрібним баластом тільки через те, що ви придбали його в інтернеті. Процес покупки в інтернет-магазині нічим не відрізняється від повноцінного присутності в магазині, особливо зараз, коли технології дозволяють в домашніх умовах розглянути всі нюанси і особливості меблів, не встаючи з-за власного комп'ютера. Дотримання загального стилю приміщення ніхто не відміняв, тому про це теж варто пам'ятати.


Де краще купити диван: в звичайному або інтернет-магазині

Кожна людина вирішує самостійно, де і як купувати м'які меблі . Є багато прихильників обох способів, але з огляду на сучасні технології і ритм життя, в покупці онлайн є набагато більше переваг, починаючи від меншої ціни (в деяких випадках), закінчуючи можливістю онлайн-консультації з відео оглядом покупки. Головне - це знати яку саме модель диван ви хочете, як ви її бачите в своєму будинку, які габарити приміщення. Якщо все прорахувати і розібратися з усім наперед, продажем буде задоволений магазин, покупець буде радий онлайн покупки.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті