• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як вибрати відповідний диван?

Вибираючи диван, враховуйте відразу кілька факторів - кількість вільного місця в кімнаті, якість виконання меблів, матеріал і конфігурацію вироби. Яким би не був диван хорошим і якісним, більшість з них небажано розкладати кожен день - механізми трансформації можуть швидко зноситися і зламатися. Однак існують деякі механізми саме як щоденні, наприклад "Єврокнижка". Вона є найбільш довговічною і простий у використанні.

угловые диваны

Традиційно диван ставлять у вітальні і проводять на ньому час відпочинку або мають у своєму розпорядженні гостей на ніч. За зовнішнім виглядом дивани діляться на прямі, кутові і острівні моделі. Найпоширеніші типи розкладних механізмів меблів - книжка, єврокнижка і викочування.

Характеристики якісних меблів

Щоб заощадити час і уникнути непотрібних витрат на невідповідну меблі, вибирайте диван правильно. В першу чергу звертайте увагу на експлуатаційні властивості меблів:

  1. Перший фактор при покупці дивана - місце, де він буде розташовуватися. Для вільного кута просторого приміщення підходять кутові дивани. Якщо приміщення невелике, виберіть один з 2-3х місцевих прямих диванів. Для зовсім маленької квартири найвдалішим рішенням буде компактний диван-ліжко довжиною до двох метрів.
  2. Уважно огляньте шви оббивки дивана - якість пошиття повинно бути високого рівня. Інакше тканину скоро почне розповзатися по швах і доведеться міняти неякісну оббивку. Надійні шви говорять про професійний підхід виробника до виготовлення товарів.
  3. Каркаси з фанери і металу - найміцніші і довговічні. Каркас з ДСП швидко деформується і швидко ламається, він не придатний для використання на кожен день.
  4. Наповнювач повинен бути з пеноліуретана високої щільності. Не вибирайте диван з поролоном усередині - меблі швидко просяде і перестане бути зручним для сидіння.
  5. Перевірте якість механізмів розкладки дивана - вони повинні мати товщину від 3 мм і бути якісно пофарбованими.
  6. Модульні дивани можна використовувати більш функціонально, ніж дивани зі стаціонарної конструкцією. Якої форми буде меблі, вибираєте ви самі.

Тканина для оббивки дивана вибирайте міцну і довговічну, з захисним просоченням. Які дивани краще підійдуть для дитячої кімнати? Оптимальним вибором будуть бавовняні і лляні матеріали. Для дивана у вітальні правильно буде використовувати міцні матеріали - флок, замша, мікрофібра, букле. Диван для спальні буде особливо м'яким і затишним з оббивкою з шенілла, гобелена, велюру та інших жакардових тканин.

диваны еврокнижка

Основні види тканин для оббивки дивана:

  • флок — тканину з бавовни і поліестеру;
  • велюр — практично не мнеться;
  • жаккард — фактурна плетена тканина;
  • гобелен — важка і міцна благородна тканина;
  • букле — петельчата тканина з поліестеру;
  • шенілл — міцний і щільний матеріал.

Де краще купувати диван?

Найширший вибір диванів і решти меблів можна знайти в інтернет-маркетах. В офлайн-магазині зазвичай виставлена лише частина меблевого асортименту, і складно визначити якість моделі по фотографії в каталозі і опису продавця.

Купуйте товар в магазині з власним сервісним центром, де надають хоча б мінімальну гарантію на м'які меблі - 18 місяців. Купуючи в інтернет-магазині Dommino, ви завжди зможете звернутися до нас за підтримкою і не вирушати безпосередньо до виробника за рішенням проблем якості товару.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті