• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Які бувають диванні розкладні системи?

За механізмами трансформації диванів можна поділити вироби на три основні категорії - розкладні, розворотні і висувні.

Розкладачки - це вироби з пристроєм типу «клік-клак» і «книжка». Системою розгортання оснащені «французька» і «американська» розкладні моделі, а також «акордеон». Висунути або викотити найпростіше дивани з механізмами «єврокнижка», «пума», «пантограф» і «дельфін».

Вибирайте м'які меблі в будинок з урахуванням частоти використання системи, кількості вільної площі в приміщенні, потреби зберігати у внутрішніх відділеннях постільну білизну.

У чому полягає різниця розкладні пристрої диванних моделей?

Щоб придбати відповідну вам меблі додому, слід знати важливі властивості різних типів механізмів розкладки диванів. Бувають такі різновиди трансформації диванів:

«Американська розкладачка (Седафлекс)»

«Американську розкладачку» можна розкрити, потягнувши край вертикальної половини сидіння нагору і до себе, поки воно не стане на спеціальні підпори. Негативні сторони подібного механізму - всередині немає порожнин для постільної білизни. Плюси - таку конструкцію можна трансформувати кожен день.

"Французька розкладачка"

Малогабаритну «французьку розкладачку» оптимальним буде тримати в будинку як додаткове спальне місце для гостей або в складеному стані використовувати як місце для відпочинку. Поверхня його в розкладеному стані не дуже гладка, тому не підходить на роль постійного спального місця.

"Диван-акордеон"

Комфортний диван «акордеон» розкривається немов гармошка, в багатьох сучасних моделях сидіння автоматично виїжджають вперед до кінця, якщо його трохи наблизити на себе. Модель займає мало місця, габаритна і висока в розкладеному вигляді, часто має білизняні відсіки.

"Диван-єврокнижка"

Знаменитий диван «єврокнижка» - володар однієї з найбільш популярних розкладних систем. Дані системи в диванах витривалі, надійні і прості у використанні. Горизонтальне сидіння легко висувається, а на місце, що звільнилося поміщається спинка виробу. У «єврокнижки» широка і рівна спальна поверхня, великі відділи для білизни.

"Диван-дельфін"

Практична система розкладання диванів типу «дельфін» для зручності вбудована в кутові моделі. Під висувним елементом сидіння дивана «дельфін» захована друга половина - обидва поміщаються на один рівень, коли ви розкладаєте модель.

"Викатні дивани"

Викочування диван купують найчастіше через зручності. Його будова відрізняється довговічним і міцним механізмом розкладного пристрою і маленькою площею моделі в складеному вигляді. Ви заощадите місце і фінанси, якщо придбаєте такий диван. Єдиний незначний недолік викатних моделей диванних меблів - більш низька відстань до підлоги від горизонтальної площини, ніж у інших типів диванів.

"Диван-книжка"

Диван-книжку привести в горизонтальний вид нескладно - підніміть сидіння, поки не пролунає звук клацання, і опускайте його до кінця. Негативні сторони моделі - доведеться відсунути диван від стіни при розкладці і утворення незручного зазору між половинами сидінь.

"Диван-пума"

Меблі з механізмом «пума» привести в горизонтальний вид легко - потрібно підняти і потягнути горизонтальне сидіння, а на його місце самостійно поміщається нижня половина сидіння. Це витривалий механізм розкладки диванів, який можливо експлуатувати кожен день, моделі зазвичай малогабаритні і не заберуть багато місця в невеликому будинку.

"Диван-пантограф"

У дивана з вбудованою системою «пантограф» в висувною блок з боків вбудовані підстави, на які він і спирається в горизонтальному стані. Можна придбати як кутовий, так і прямий диван «пантограф», є білизняні відсіки.

Інші важливі моменти при виборі дивана:

  • якість виробництва меблів;
  • наявність у виробі інших пристосувань і функцій;
  • зручність експлуатації м'яких меблів в розкладеному і зібраному видах;
  • мета покупки виробу.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті