• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Що краще, ліжко або диван?

Королівський сон на ліжку

Подивіться хоча б один історичний фільм. Ложе завжди виглядає, як простора комфортна ліжко з великою кількістю подушок і фіранками, які оберігають чуйний сон. Це не випадково, адже на рівній широкій поверхні наш сон найбільш здоровий. Та й виглядають ліжка зазвичай набагато розкішніше, ніж скромні дивани, ненав'язливо примостилися біля стінки.

  

Крім естетичної краси, на ліжко завжди можна підібрати матрац:

  • його можна замінити при необхідності (наприклад, після тривалого використання і, як наслідок, зносу);
  • широкий вибір моделей дозволяє підібрати найбільш оптимальний за матеріалом і анатомічним властивостям (що особливо актуально, якщо у Вас є проблеми з хребтом);
  • велика цінова політика дозволить вибрати модель по бюджету.

Але якщо Ви живете в невеликій квартирі, то свій вибір варто все ж зупинити на диванах.

Диванна революція

У сучасному суспільстві кожен квадратний метр - на вагу золота. При такому розкладі без дивана не обійтися. Різноманітність кольорових гам, матеріалів обшивки і фурнітури дозволяє знайти ідеальні дивани в спальню, вітальню і навіть кухню.

  

Вдень він скромно і органічно вливається в загальну картинку затишного житла, а ввечері чудесним чином перетворюється в комфортабельне місце для сну на пару чоловік. Такий собі диван-ліжко.

Конструкцій цього виду меблів сила-силенна, тому знайти їм застосування можна буквально всюди, будь то спальня, дитяча, кімната для гостей і навіть офіс. Особливою популярністю користується так званий диван дельфін. Він виглядають шикарно, займаючи при цьому мінімум простору, при цілком пристойної місткості. Таке придбання може послужити відмінною деталлю гостьової кімнати, підкреслюючи Вашу гостинність (адже Ви завжди зможете залишити друзів з ночівлею) і вишуканий смак.

Невеликий міні-диванчик можна підібрати навіть в кухню і передпокій. Ці кімнати хоч і невеликі, але при продуманому підході до їх обстановці навіть саму малогабаритну кухоньку можна зробити дуже комфортабельною. Погодьтеся, адже набагато приємніше опуститися з чашкою ароматного чаю на м'який диванчик, ніж на жорсткий стілець.

  

Якщо дозволяє житлова площа, то зовсім не варто обмежувати себе: підберіть ліжко або великий місткий диван - такі, щоб припали Вам до душі. Але коли місця не вистачає, не варто впадати у відчай. Адже величезна кількість диванів дозволяють його економити. Деякі мають продуманий механізм, який з невеликого диванчика дозволяє за кілька рухів зробити повноцінну ліжко. Інші ж мають вбудовані шафки для зберігання речей. Варто лише знайти свій.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті