• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Рівень комфортності м'яких меблів

Багато покупців часто стикаються з ситуацією, що визначившись з моделлю дивана, вони залишаються незадоволеними відчуттям комфорту самого дивана. Потреби в наповнювачі у всіх абсолютно різні (хтось любить жорсткі поверхні, а хтось більш еластичні).

Ми вирішили цю проблему! Тепер Ви можете не тільки вибрати вподобану модель дивана, але і самостійно відрегулювати для себе комфортність наповнювача.
Забудьте про шаблони і почніть використовувати нові функції для свого щоденного комфорту!



  Рівень ST  - это беспружинный наполнитель состоящий как правило из одного или нескольких слоев пенополиуретана плотностью 28 кг/м. куб. Идеально подойдет для любителей жесткой поверхности.



Рівень HS - це безпружинний наповнювач, що складається в основному з одного або декількох шарів пінополіуретану. Пінополіуретан підвищеної м'якості, з усіх чотирьох наповнювачів він найбільш комфортний.



Рівень Bonnel - ортопедичний матрац, який має підвищену жорсткість, призначений для любителів жорстких поверхонь (підлітків, молоді, фізично активних молодих людей).



 Рівень Pocket Spring  - тут кожна пружинка має окрему капсулу-чохол, яка не пов'язана з іншими. Це ідеальне рішення для подружжя, у яких значна вагова різниця. М'якість і зручність з ним просто чудові, а рівень підтримки хребта забезпечується кількістю пружин. Мінімальна кількість пружин, рекомендоване лікарями для ортопедичної підтримки - 256 штук на метр квадратний, в нашому матраці - не менше 500 штук (!!!).

     Цікавий факт: деякі подружжя одну спальну половину дивана вибирають в поролоновому наповнювачі, а іншу половину - в пружинному. З нами Ви можете зробити великий розмах своєї фантазії.


Тому, якщо Ви все ще вагаєтесь з вибором дивана і не можете визначитися з відповідною комфортністю, приходьте до нас!
Наші кваліфіковані менеджери підберуть Вам оптимальний наповнювач виходячи з медичних рекомендацій і Ваших індивідуальних переваг. Також в будь-якому нашому фірмовому салоні Ви зможете протестувати, який з наповнювачів Вам найбільше сподобається.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті