• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як розташувати диван в кімнаті

Підготовка

Перед тим як купити новий диван, варто в першу чергу визначитися з його габаритами. Для цього не буде зайвим скористатися одним з декількох доступних способів:

  • При наявності останніх меблів розставте все так, щоб привезти і на виділене місце відразу поставити свою покупку. Так Вам не доведеться кілька разів робити перестановку, адже це займає багато сил, часу, а також в процесі може пошкодитися підлогове покриття і навіть самі меблі. Місце, відведене під диван, обклейте будівельним скотчем і зробіть виміри.
  • Якщо у Вашій кімнаті одні лише стіни і весь інтер'єр ще необхідно детально продумати, буде розумним скористатися комп'ютерними програмами моделювання. Багато з них прості в освоєнні, а значить, Ви зможете віртуально обставити кімнату необхідними меблями і навіть зробити по ній прогулянку.
  • Ніколи не підводить і дідівської спосіб - зробити замальовку. На звичайному аркуші паперу розкреслите в масштабі, де, на вашу думку, краще поставити диван і інші меблі.

Ці нехитрі способи дозволять Вам визначитися з тим, який обсяг і конструкція повинні бути у Вашого нового мешканця кімнати. Ви також наочно побачите, в центрі, в кутку або біля стіни його розташування буде максимально вдалим.

Приклади розташування диванів в кімнаті:

как поставить диван в комнате - фото1

как расположить диван в комнате - фото2

как расположить диван в комнате - фото3

Стіна - варіант, який не підводить

Диван може бути поставлений під стінкою в будь-якому приміщенні, будь то апартаменти або маленька кімнатка 3 × 3 м. Необхідно лише зіставити розміри стіни з розмірами обраної моделі. Міні дивани у довгої стінки будуть здаватися ще менше, а значить, в зовнішньому вигляді кімнати буде якийсь дисбаланс. А ось в невеликій кімнатці будуть дуже навіть доречні.

Безпрограшним варіантом в даному випадку найчастіше є дивани трансформери. Велика кількість конструкцій дозволяє зручно облаштувати будь-яку кімнату.

Приклади розташування диванів під стінкою:

как расположить диван в комнате - фото4

как расположить диван в комнате - фото5

Також при такій розстановці бажано, щоб сидить людина могла бачити, хто входить в кімнату, але не розташовувався прямо перед дверима, так як це викликає психологічний дискомфорт. І подбайте про те, щоб диван не загороджував радіатор, так як кімната стане прохолодною і не затишною. А на дивані біля вікна не вийде посидіти при провітрюванні.

Помістіть в куточок, щоб ніхто не поволік

Кутовий диван виграшно виглядатиме тільки в просторих кімнатах, адже він буде займати не тільки кут, але і значну частину стінки. Зате це стане відмінним рішенням для вітальні, адже кожен з тих, хто сидить на такому дивані буде добре бачити своїх співрозмовників.

Оазис серед квартири

У центр кімнати краще ставити так звані острівні дивани, спинка яких виконана з якісного матеріалу. Багато дивани адже мають із зворотного боку лист деревоволокнистих плит (ДВП), іноді обтягнутий дешевим матеріалом. А при такому розташуванні ця частина буде на увазі, що виглядає зовсім не естетично.

Приклади розташування диванів в центрі кімнати:

как расположить диван в комнате - фото6

как расположить диван в комнате - фото7

как расположить диван в комнате - фото8

Якщо Ви вирішили створити маленький сімейне вогнище, оазис в своїй квартирі, то подбайте про те, щоб обшивка була якісною з усіх боків. Це додасть кімнаті витонченості і візуально розділить її на дві зони, що можна цікаво обіграти при дизайні інтер'єру. Сюди впишуться п-образні дивани або трансформери, перед якими буде встановлений невеликий столик для чаювань.

Скільки б порад Вам не давали, зробіть саме так, як сподобається Вам, і таке розташування обов'язково стане найвдалішим.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті