• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як розмістити диван на кухні

Диван на кухні - затишно і комфортно

З диваном на кухні замість того, щоб поспішати повернутися до насущних справах, Вам захочеться відпочити і насолодитися прийомом їжі. А значить, їжа буде перетравлюватися краще, що неодмінно позначиться на здоров'ї з позитивного боку - це доведений науковий факт. При таких умовах навіть пересолений борщ здасться смачнішим, ніж зазвичай.

Для кухонь зазвичай використовується невеликий прямий диван або кухонний куточок. Так як ця кімната не передбачає великих розмірів, то і посадочні місця тут повинні бути відповідні. Особливою популярністю користуються моделі з вбудованими поличками або відсіками для зберігання всякої всячини. А для кухоньки розміром до 6 м2 відмінно підійде міні диван.

Как разместить диван на кухне - фото1

Как разместить диван на кухне - фото2

Вибираємо диван і його роль

При виборі дивана варто заздалегідь зрозуміти, яку роль Ви йому відводите. Чи буде він своєрідним замінником звичних стільців або ж додатковим спальним місцем для гостей які засиділися допізна? Залежно від цього вже і підбирається його конструкція, а значить і місце розташування.

Вишукані кухні, продумані до дрібниць і не дуже обмежені у вільному просторі, можуть прийняти в свої обійми еркерний кухонний диван. Це буде виглядати по-справжньому шикарно, але припускає наявність спеціальної ніші, в якій він і буде розташований.

У квартирі-студії диван повинен зайняти місце на обмежувальної лінії, між зоною кухні і відпочинку. В общем-то, з його допомогою і створюється це зонування. І розташування дивана далі або ближче до центру кімнати буде обумовлювати розміри кухні.

Как разместить диван на кухне - фото3

Как разместить диван на кухне - фото4

Універсальним рішенням на кухні стає паралельне розміщення, коли диван розташований біля стіни, а перед ним стіл і стільці. Якщо дозволяє простір, то витончено виглядають дивани на кухню, розташовані навпроти вікна - це дозволяє довше насолоджуватися денним світлом і проводити романтичні вечері під відблиски заходу, що проникають крізь тонкі фіранки.

Маленьку кухоньку добре обладнати кутовим диваном, примостившись біля вікна. А розкладний механізм дозволить використовувати його як додаткове запасне спальне місце, тим більше що досить буде лише посунути в сторону кухонний столик, що не доставляє незручностей.

Как разместить диван на кухне - фото5

Червоний, синій, блакитний - вибирай собі будь-який

Щоб диван послужив Вам вірою і правдою, подбайте про якість матеріалу. Адже він сильно схильний до:

  • змін температурного режиму;
  • впливу запахів;
  • розливанню рідин.

Тому краще всього вибрати шкіряний диван або модель зі шкірозамінника. Можна також підібрати модель з високоякісного текстилю, але тоді не буде зайвим обзавестися захисним чохлом.

Колір вибирайте виходячи зі своїх переваг і колірної гами, яка присутня на Вашій кухні. Але все ж світлі відтінки можуть швидко забруднитися, що змусить Вас приділяти прибиранню кухні значно більше часу.

У будь-якому випадку, домочадці краще всяких дизайнерів знають, як розташувати диван на кухні, так щоб посиденьки на ньому були зручними і такими, що запам'ятовуються. А сучасна меблева промисловість лише пропонує можливі варіанти.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті