• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як поставити диван у вітальні

Как поставить диван в гостиной - фото1

Король вечірок

Диван є мало не найголовнішим елементом у вітальні. Тут на свята і посиденьки збирається багато людей. А значить, важливо продумати все, що стосується комфорту, до дрібниць.

Перед покупкою ще раз подумайте про габарити кімнати, колір і матеріал оббивки. У маленькій кімнаті буде не доречний масивний диван. Зате у великій, навпаки, з його допомогою вітальню можна навіть поділити на зони.

Не варто вибирати диван під колір шпалер, так вони будуть згасати на тлі один одного. В іншому, підбирайте поєднання кольорів і фактур на свій смак, але пам'ятайте, що менш мазкі (тобто темні) відтінки будуть довше зберігати свою початкову красу. З матеріалів перевагу краще віддати жаккарду і шеніллу, хоча більш популярні, але менш довговічні велюр, флок і гобелен.

Как поставить диван в гостиной - фото2

Как поставить диван в гостиной - фото3

Как поставить диван в гостиной - фото4

Навігатор не допоможе

Щоб розташувати диван, не потрібно бути експертом. І хоча універсального рішення не існує, є все ж кілька вартих порад.

Якщо вітальня великих розмірів, то великі кутові дивани без підлокітників покажуть відмінний смак господарів будинку і згладять кути в приміщенні. Не менш цікавим варіантом будуть дивани-близнюки, розташовані один навпроти одного або острівної диванчик, що розділяє кімнату на дві частини.

Більшість же людей в нашій країні живуть все ж в невеликих квартирах, де зайвих квадратних метрів немає, і простір доводиться витрачати з розумом. Для них ідеальним варіантом може стати покупка прямого дивана, який затишно розміститься під стінкою. На ньому цілком вмістяться прийшли гості, а при необхідності його можна буде розкласти і він стане запасним місцем для сну. 

Как поставить диван в гостиной - фото5

Как поставить диван в гостиной - фото6

Как поставить диван в гостиной - фото7

Моделей і конструкцій безліч, як і механізмів трансформації. Тому підібрати найбільш відповідний варіант для себе зможе кожен.

Максимум комфорту

Щоб інтер'єр не викликав здивування і відпочинок був максимально комфортним, скористайтеся кількома порадами щодо розташування дивана і інших елементів кімнати:

  • не кладіть диван біля вікна - як мінімум, так Ви не зробите вітальню холодніше;
  • телевізор поставте навпроти - так і зручніше його дивитися, і менше псується зір в порівнянні з переглядом під кутом;
  • для розкладаються диванів ретельно продумайте розташування, щоб при необхідності зробити додаткове спальне місце Вам не довелося пересувати половину меблів;
  • не ставте його так, щоб це ускладнювало прохід через кімнату або перетворювало в квест підхід до столу, шафи і т.п .;
  • не обставляти його навколо високими меблями - Вам самим буде незатишно відчувати себе в такому замкненому просторі, а для гостей кімната стане схожим на меблевий склад.

Створити затишок не так складно, як це може здатися на початку. Просто уявіть, чого б Вам хотілося отримати в результаті, скористайтеся порадами, і все обов'язково вийде. І не важливо, чи встановите Ви в вітальню улюблений П- подібний диван або підійдете креативно і зробите місцем відпочинку в квартирі дерев'яну лавочку.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті