• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як поставити диван по фен-шую?

Основні принципи розміщення меблів в квартирі

Першочергове завдання фен-шуй - дозволити життєвої енергії Ци безперешкодно циркулювати в приміщенні. А значить:

  • не варто притуляти меблі впритул до стін, втім, як і легковажно ставитися до витрати простору;
  • віддавайте перевагу шафкам, столикам, стільчикам і іншим елементам інтер'єру з ніжками, а не таким, що ставляться безпосередньо на підлогу;
  • вибирайте спокійні тони при обстановці свого житла.

диван по фен шую

Ідеальне місце для дивана

Зробити виміри і сходити в магазин - це ще не все, що доведеться зробити, прийнявши рішення обзавестися новеньким диваном. Правильно підібраний і розташований, він дозволяє раціонально витрачати простір, що дуже актуально для сучасних невеликих квартир, а так же послідовників фен-шуй. Адже навіть така дрібниця, як розташування речей навколо Вас, впливає на стан справ Вашої родини.

Східна частина кімнати є зоною сім'ї. Це ідеальне місце для дивана, який стане Вашим сімейним вогнищем. Гладкий і оксамитовий, такий щоб до нього приємно було торкатися дорослим і дітям. Особливо благотворно впливають на позитивні потоки енергії спокійні кольори, які використовуються в інтер'єрі. А значить яскравим, кричущим тонам в спальній кімнаті зовсім не місце. Зате персиковий, коричневий, золотистий або бордо привнесуть гармонію і затишок у Ваш будинок.

 

Також спробуйте відмовитися від шкіряної оббивки або диванів з довгим ворсом. Адже все має бути в міру. Якщо вже купили вже диван зі шкіри, то обзаведіться м'яким покривалом для того, щоб його застелити і запобігти накопиченню негативної енергії.

У спальній кімнаті і дитячій завжди гармонійно виглядають п-подібні дивани. Ергономічні, місткі і елегантні. А для гостьової кімнати відмінним придбанням стануть кутові дивани або із закругленими краями. І бажано поставити його до стіни, де немає вікна, прикрасивши маленькими подушечками. Можна також навпаки розташувати пару крісел. Це буде сприяти душевності при бесідах з друзями.

  

І ще, дуже важливо. Готуючись до сну, спальне місце по фен-шуй необхідно застеляти так, щоб голова сплячої людини розташовувалася на північ, а ноги ніколи не лежали в напрямку дверей.

Улюблені сусіди

За радянських часів було дуже модним і престижним обставляти свій будинок набором з дивана і двох крісел. Часи минули, мода змінилася. Але ж недарма фен-шуй зі своїм тисячолітнім досвідом радить нам відмовитися від сусідства дивана і крісла. Це ускладнить рух енергії в кімнаті. Втім, як і два сусідніх один з одним дивана. Краще поставити їх віддалік, а між ними помістити красивий елегантний столик або тумбочку на ніжках. Їх можна прикрасити одним із символів старокитайської культури.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті