• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

М'які меблі для кафе, барів, ресторанів

На сьогоднішній день більшість людей вважає за краще відвідувати ресторани, кафе, бари з метою відпочити, смачно поїсти і провести добре час. Але для того, щоб відчувати себе комфортно потрібно відповідно облаштувати приміщення, придумати оригінальний інтер'єр, місце повинно залучати велику кількість відвідувачів, і вони після виходу повинні тільки позитивно відгукуватися.

меблі для таких закладів — ось що хвилює кожного підприємця при відкритті нового закладу і це по праву вважається головним питанням. Яка різниця між рестораном, баром, кафе? Який інтер'єр створити для кожного закладу та на що він повинен бути спрямований? Ми спробуємо пояснити, як все зробити правильно.

Поради щодо вибору меблів для кафе

Кафе являє собою недороге місце де можна приємно провести час, перекусити. Вибираючи як облаштувати для кафе, потрібно враховувати такі особливості і нюанси:

  1. Необхідно визначити площу приміщення і краще не купувати готові вироби, так як вони можуть просто не підійти по розмірах для Вашого кафе. При самостійному виборі Ви зможете вибрати відповідний інтер'єр і це буде набагато краще, ніж купувати що доведеться.
  2. Вибирайте якісний і легкий матеріал виготовлення.Для класичного стилю підійдуть аксесуари з натурального дерева в яких присутні ковані елементи. Якщо ж стиль Вашого кафе мінімалістичний — незамінним буде столи, дивани, крісла з металевих хромованих деталей, скла, пластику та інших сучасних практичних матеріалів.
  3. Загальною вимогою для оформлення приміщення кафе є довговічність, міцність і якість аксесуарів. У такі заклади приходять люди, щоб посидіти за чашкою чаю або кави, приємно провести час з знайомими. Звичайно, вимоги комфортності до таких закладів нижче, ніж, наприклад в ресторанах, але тим не менше не повинно зводиться до нуля. Акуратність і міцність меблів, легке її переміщення — запорука успішної роботи кафе і позитивних відгуків відвідувачів.

Поради щодо вибору меблів для ресторанів

Ресторан — це місце, де рівень обслуговування завжди знаходиться на високому рівні, тому і стиль буде залежати від правильності облаштування інтер'єру.

Дотримуйтесь наступні кроки при виборі інтер'єру:

    • м'які меблі — невід'ємна частина облаштування приміщення. Люди приходять сюди для проведення дорогих заходів, важливих ділових зустрічей і по іншим урочистим приводам. Класичний стиль, з його дерев'яними аксесуарами відмінно підійде для створення затишного ресторану;
    • потрібно підбирати колір меблів і загальний колір інтер'єру. Чи не рекомендують купувати готові вироби такого ж кольору в який пофарбовані стіни. Якщо в ресторані яскраві стіни, то аксесуари повинні бути більш стриманого і спокійного кольору або навпаки;
    • меблі для ресторанів відрізняється великими габаритами: столи з великою площею стільниці, стільці повинні бути оснащені широкими сидіннями і м'якою оббивкою, доповнення підлокітниками явно не будуть зайвим. Ніжки у всіх меблів повинні бути оснащені накладками для захисту покриття підлоги від пошкоджень. М'які меблі для ресторанів часто виготовляється з авторського замовлення, тому вона завжди відрізняється своєю оригінальністю.
    • Поради щодо вибору меблів для барів

Бар — це заклад, який спеціалізується на продажу алкогольних напоїв. Невід'ємною частиною бару є барна стійка.Навколо неї потрібно оформляти всі яскраво, помітно й зі стилем. Стійка складається з 2-х частин: нижня частина — це робоче місце бармена, а зверху — це місце для подачі напоїв. Легкий і невимушений стиль — відмінна риса в оформленні таких місць.

У залежності від стилю оформлення бару вибирається матеріал для виготовлення стійки, габаритні розміри, колір і декор. Стілець — ще один важливий елемент в облаштуванні даного приміщення. В такому випадку купуються високі табурети або стільці з обертовими сидіннями.

Якщо Ви хочете облаштувати пивний бар — тоді потрібно встановлювати довгі дерев'яні лавки, це створить оригінальну атмосферу і буде залучати велику кількість відвідувачів. М'які меблі для барів, тобто різноманітні крісла та інші аксесуари краще встановлювати вздовж стінки або в окремому залі.

""
      Відкриття закладу

Кожна людина при відкритті бару, ресторану або кафе повинен продумати все до найменших деталей. Інтер'єр приміщення відіграє колосальну роль в популярності закладу, він повинен бути одночасно легкий для атмосфери і створювати незабутні враження. Створена аура комфорту, затишку і розслаблення здатна подарувати радість відвідувачам, які будуть повертатися до Вас знову і знову. На сайті dommino.ua Ви можете знайти меблі для ресторанів, барів, кафе.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті