• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Тканина для меблів


Для того, щоб Ваш диван продовжував радувати Вас через багато років після придбання, необхідно уважно поставитися до підбору тканини в процесі покупки. Надаємо вашій увазі кілька порад, які дозволять уникнути можливих помилок і допоможуть зробити вам правильний вибір тканини при підборі дивана.

Отже:

  1. Уникайте дешевий текстиль, оскільки ціна є показником якості. Винятком є випадок, якщо ви купуєте диван для терміну експлуатації менше року.
  2. Зосередьте свою увагу на виробах, які мають ткану основу, оскільки саме такого роду вироби мають великий запас міцності, а це значить наступне: тканину найменше буде схильна до розтяжності.
  3. Як візуально визначити якість рогожки? Переверніть зразок і зі зворотного боку матеріалу ви повинні виявити там зворотне плетиво ниток. Якщо ж замість цього ви виявили клеєну основу схожу на марлю, це буде означати, що виробник даної тканини заощадив на нитках, щоб здешевити матеріал і це суттєво вплине на естетичний вигляд дивана в недалекому майбутньому (буде помітне розтягування тканини в тих ділянках, де ви часто віддаєте перевагу сидіти).
  4. Вибирайте тканини вентильовані!
  5. Думайте про здоров'я своїх дітей: робіть акцент на європейського виробника, оскільки в Європі стандарти якості забороняють проводити матеріали з шкідливими речовинами.

  1. Зверніть увагу на тканини з технологією захисту: якщо у Вас є маленькі і великі діти або хтось із членів сім'ї має звичку приймати їжу на дивані, краще доплатите, але придбайте тканина з технологією захисту від забруднень. Повірте досвіду наших клієнтів, які визнали цю опцію не замінної в повсякденному житті.
  2. І останнє: купуйте декоративні подушечки до дивана, щоб розставити яскраві акценти в домашньому інтер'єрі.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті