• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

ТОП 10 заборонених методів обрати диван про які Ви не розповість жоден мебляр

Вибираєте диван? Шукаєте поради в гуглі? В інтернеті Ви потрапите на SEO-статті, мета яких - заманити Вас на сайт і змусити зробити імпульсивно покупку. Саме тому ми вирішили написати те, про що багато мовчать.

Як вибрати диван? 10 секретних способів:

  1. Розкрийте блискавку чохла подушки. Якщо Ви побачите дрібно нарізаний поролон упереміш з силіконовими кульками - це буде свідчити про те, що виробник замість холофайбера застосовує відходи поролону, які з часом перетворяться на пил. В ідеалі Ви повинні побачити силіконові кульки білого кольору (без поролону). Інший колір, буде свідчити про те, що наповнювач зроблений з відходів від пластикових пляшок. Якщо на подушках відсутня блискавка - це явно свідчить про те, що виробник бажає приховати «нутрощі».
  2. Відкрийте короб для білизни і подивіться чи оббитий він тканиною? Якщо так, то задайте питання: «Чому?». Відповідь очевидна: виробник застосував чорновий неламінований ДСП, який заборонений в експлуатації житлових приміщень через високу ступінь токсичності.
  3. Подивіться на скоби задніх спинок. Якщо вони забиті не за однією траєкторєю (нерівності) - це свідчить про те, що диван зроблений в гаражі.
  4. Зверніть увагу на рядок. Подвійний рядок на сідельній частині повинна бути прошита НЕ ниткою, а канатом. Використання каната підтверджує наявність на фабриці висококласного обладнання (тільки воно може працювати з канатом, дешеве обладнання може працювати тільки з ниткою). Якщо Ви придбаєте диван, який прострочено ниткою, то через час Вам доведеться робити перетяжку всього дивана.
  5. Подивіться на механізм трансформації (спальне місце). Оцініть наскільки легко розкласти механізм. Як правило, гонитва за дешевим диваном тягне за собою застосування дешевих компонентів, які швидко ламаються.
  6. Запитайте сертифікат на наповнювач. Пінополіуретан повинен мати європейський сертифікат якості. Інакше Ви ризикуєте отримати токсичний поролон, який ллють з дешевої токсичної китайської сировини в гаражних умовах.

  1. Вибирайте компанії, які самі виробляють продукт, який продають. Вони мають можливість безпосередньо впливати на якість виробленого товару. Продавець дивана, який закуповує товар у різних фабрик, може бути зацікавлений тільки в хорошій маржі для себе (зробити максимально низьку собівартість на шкоду якості для того, щоб більше зробити накрутку).
  2. Уникайте дешевих диванів. Купуючи такий продукт, Ви отримуєте не вигоду, а проблеми зі здоров'ям. Як висновок - отримуєте токсичні матеріали: поролон, тканина, неламінований чорновий ДСП, що в першу чергу позначиться на самопочутті Ваших дітей. А ще є високий ризик отримати б/у диван, перетягнутий в гаражі кустарним способом під виглядом нового.
  3. Вибирайте тканини вагою/щільністю від 330 грамів на метр квадратний. Високий показник тесту на стирання - це маркетинговий хід, який тонко продуманий лише для того, щоб відвернути Вас від фундаментальних показників. Дешеві китайські тканини - це тканини з маленькою вагою, які швидко розтягнуться. До того ж, вони містять формальдегіди і барвники.

  1. Оцініть сайт компанії. Порівняйте з іншими гравцями на ринку. Приділіть належну увагу зображенням диванів. Багато фотографій на сайті є вкраденими з інтернет-джерел. Орієнтуйтеся на унікальність зображення.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті