• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Зручні крісла для домашнього користування

М'яке крісло в квартирі - це як маленький, персональний маленький світ, в якому створюється відчуття захисту, огородження від повсякденних турбот. Воно є ідеальним варіантом для денного або вечірнього відпочинку, коли попереду ще купа справ, а хочеться трохи розслабитися. У даній статті пропонуємо ознайомиться з сучасними моделями крісел, їх особливостями, призначенням, а також дамо кілька підказок, по розміщенню цього предмету меблів в інтер'єрі.

Популярні види крісел для дому

Сучасна меблева промисловість має в запасі масу різновидів крісел: прості, трохи м'якше стільця, класичні, футуристичні, дизайнерські, з нестандартними деталями, реклайнери і т.д. Але не всі ці моделі підійдуть додому. Деякі не помістяться за габаритами, інші - не впишуться за формою в звичний прямокутний простір. Щоб не помилитися, і вибрати відповідний варіант, рекомендуємо ознайомиться з переліком популярних моделей для будинку:

Класичне пряме крісло

Цей вид м'яких меблів не розкладається, частіше всього має дерев'яний каркас (але зустрічаються моделі і з металевою основою), спинку, сидіння, підлокітники (іноді вони відсутні, або замінюються на невеликі подушечки).У постійному ужитку, класичний варіант крісла з'явився в Середні століття, і до наших днів воно не втратило своєї актуальності. Знаходячись під різним віянням моди, воно змінювало стиль, декор, але основа залишилася колишньою. На сьогоднішній день також нараховуються десятки моделей різних форм: з укороченими і подовженими ніжками, високими і низькими спинками, м'якими і дерев'яними підлокітниками. Різноманітність оббивних матеріалів, стилів, дозволяє підібрати класичні крісла в будь-яку кімнату, і зробити її цілісною, більш затишною.

Крісло-трансформер

Таке сидіння має розкладну конструкцію. Залежно від функціонала, моделі поділяються на крісла-ліжка і дитячі сидіння, з регулюючою спинкою. Дані меблі зовні нічим не відрізняються від своїх монолітних побратимів, але при цьому, завдяки потайним механізмам, їх легко перетворити в ліжко, пуф або м'який лежак, типу шезлонга. Це дуже актуально для малогабаритних квартир, в яких не знайдеться місця ще одному дивану.

Крісло-гойдалка

Цей різновид меблів набирає все більшої популярності, хоча спочатку не був призначений для квартир в багатоповерхівках. Його секрет полягає в тому, що рівномірні похитування заспокоюють нервову систему, розслаблюють, сприяють швидкому зануренню в сон. Сучасній людині, яка живе в постійній динаміці, іноді складно розслабитися самому, тому крісло-гойдалка все частіше доповнює спальні, лоджії квартир.

Крісло-мішок

Є різновидом безкаркасних меблів, має масу переваг: воно легке по вазі, мобільне, повністю обволікає сидить, створюючи умови для максимального комфорту і розслаблення, при цьому, повертає первісну форму простим струшуванням. Такі крісла стильні, сучасні, прикрасять просту кімнату і стануть улюбленим місцем відпочинку всіх домочадців.

Підвісне крісло

Ще кілька років тому було дивиною, а зараз активно використовується в інтер'єрах стандартних квартир. Його особливість в стельовому кріпленні, завдяки якому досягається ефект польоту над землею. Такі крісла дуже полюбилися дітям, адже за конструкцією і матеріалами вони нагадують будиночок на дереві, тобто окремий, захищений простір, в якому потребує кожна дорослююча дитина.

Які моделі для яких кімнат краще використовувати

Вище ми перерахували найпопулярніші види крісел для домашнього користування, а тепер пропонуємо дізнатися, куди найзручніше поставити ті чи інші моделі:

  1. Прямі монолітні крісла добре підійдуть для спальні, вітальні. Вони підкреслять стиль, дозволять кімнаті виглядати більш нарядно, і при цьому відчувати себе комфортно.
  2. Крісла-трансфомери будуть актуальні для вітальні, однокімнатної квартири. Забезпечуючи додаткові місця для сну в розібраному вигляді, зібрані - вони заощадять простір.
  3. Крісло-гойдалка може зайняти будь-яке місце, особливо якщо в будинку недавно з'явилася дитина. Воно не дуже важке, і легко переноситься туди, де зручніше заколисувати малюка.
  4. Крісла-мішки - ідеальний варіант для передпокою, дитячої, тобто місць, де терміново потрібно присісти, щоб виконати дрібні маніпуляції.
  5. Підвісні крісла по праву займуть простір дитячої, тому як це їх пряма потреба - невеликий, надійний, власний притулок.

Висновок

Різні моделі крісел підходять під різні цілі і стильові напрями. Але виробники піклуються про те, щоб всі вони були зручні, практичні довговічні. Для домашнього користування можна вибрати пару однакових, або скомбінувати два абсолютно несхожих вироби, все залежить від вашої фантазії і сміливості, а dommino.ua завжди з радістю надасть меблі для втілення ідей.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті