• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як почистити м'яке крісло в домашніх умовах?

Якщо Ви бажаєте замовити в комплекті диван з кріслом (де буде одна і та ж тканина і колір), то замовляйте їх відразу разом. Не робіть помилок багатьох покупців: спершу вони замовляють диван, а через кілька місяців дозамовляють крісло. Є дуже великий ризик, що партії рулонів тканин будуть трохи відрізнятися за кольором. Меблеві фабрики не здатні контролювати хімічний склад текстильних фабрик, які схильні змінювати формулу. Тому якщо хочете мати рівномірний однаковий колір меблів, то робіть покупку всього комплекту.


Как почистить мягкие кресла в домашних условиях

Наступне, що Вам потрібно знати, так це як доглядати за даним видом виробу.

5 простих правил догляду за кріслом

  1. Для очищення крісла Вам знадобиться чиста губка і вода.
  2. За виробами з тканини доглядати просто. Ви можете змочити губку в мильну воду (бажано з піною) і акуратно протерти пляму. Тільки намагайтеся це зробити відразу після виникнення забруднення. А для профілактики можна пилососом прибирати пил з крісла (тільки використовуйте чисту або ворсисту насадку). Пилосос відмінно допоможе очистити крісло від шерсті.
  3. Шкіряне крісло чистити ще простіше. Досить змоченою в чистій воді губки. Так само можете придбати спеціальний набір для догляду за шкіряними меблями (в ньому є очищуючий засіб і зволожуючий). Натуральна шкіра вимагає регулярного зволоження.
  4. Крісло від жуйки можна почистити за допомогою кубиків льоду. Покладіть лід в пакет і прикладіть до плями: жуйка замерзне і Ви зможете видалити її тупим предметом. Але слід це робити вкрай акуратно, щоб не пошкодити текстуру тканини. Потім нанесіть спирт на тканину і просушіть "поплескуванням".
  5. Найчастіше питання - як очистити крісло від запаху. В інтернеті Ви знайдете купу порад, як це зробити за допомогою хімічних засобів, оцту та іншого. Але, всі ці поради не враховують того, яка у Вас оббивка на меблях. Тому забезпечте себе і зверніться в професійну клірингову службу, яка буде враховувати склад тканини і можливі реакції.

Дуже важливо побоюватися експериментів при догляді за Вашими меблями. Але навіть якщо Ви все-таки на свій страх і ризик вирішили спробувати очистити свій диван екстремальним нестандартним способом, то робіть це спершу на маленькій прихованоій ділянці. Після того, як Ви переконалися, що Ваш метод нешкідливий, можете захоплювати велику площу.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті