• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як прикрасити будинок на Новий Рік

Кожен з нас мріє красиво прикрасити будинок на новорічні свята. Це і не дивно, тому що це пора, коли разом збирається вся родина, відпочиває, насолоджується спілкуванням один з одним. Від того, наскільки правильно і красиво вийде у господарів прикрасити свій будинок, залежить настрій всіх гостей. Особливо це актуально в останній місяць перед настанням свят, коли все навколо купують іграшки, ялинку, придумують декор в кожну кімнату в будинку, щоб святковий день - Новий рік був таким, що запам'ятовується.

Тому, що відпочинок був максимально незабутнім і затишним, рекомендуємо приступити до створення святкової обстановки вже зараз. Починати краще з найголовнішою кімнати, де будете збиратися з гостями, щоб потім від загального декору відштовхуватися при оздобленні інших кімнат у будинку.

Як же створити за допомогою недорогих матеріалів і підручних засобів справжнє диво? Все дуже просто, достатньо лише знати всі тонкощі і особливості прикраси. Відповівши на всі найголовніші питання щодо прикрас, декорування приміщень і кількості подарунків можна приступати до створення святкового настрою.

 


З чого ж почати?

Неважливо, що ви збираєтеся робити, але в будь-якому випадку найважливіше - це план дій. Не потрібно затягувати з прикраса будинку до 31 грудня, в цей день і так додасться чимало турбот. Та й святковий настрій бажано створити заздалегідь, щоб воно якомога довше вас радувало. Перед тим, як почати купувати гірлянди та інші прикраси, потратьте декілька хвилин на складання плану декорування будинку. Повірте, краще йти в магазин з чітко складеним списком, ніж накупити багато непотрібних аксесуарів. Потрібно чітко відповісти собі на такі питання:

  1. Які прикраси є вже з минулого Нового Року, а що мені ще потрібно буде купити?
  2. В якому стилі оформити кімнати?
  3. Наскільки великі кімнати і скільки взагалі потрібно прикрасити?
  4. Як правильно і компактно розташувати всі новорічні атрибути, щоб було достатньо місця?

Зробивши такий от не зарозумілий аналіз і відповівши на всі найважливіші питання щодо покупки декоративних аксесуарів і прикрас, а також створивши для себе в голові чітку ідею, можна вирушати в магазин за покупками. Але пам'ятайте, що всі придбані вироби повинні гармонійно підходити під інтер'єр будинку.

 


Новорічні вікна

Оформлення вікон і підвіконь варто приділити особливу увагу. В першу чергу вікна, на них можна повісити гірлянди або яскраві різнокольорові ліхтарики, можна наклеїти вирізані з паперу сніжинки або будь-які інші елементи, тоді ви вже точно згадайте, що таке ностальгія.

Якщо хочете більш оригінальний варіант, то можна за допомогою вітражних фарб намалювати відповідний малюнок. Його буде дуже добре видно з вулиці, а ваш декор стане найкрасивішим і оригінальним. Таким ось способом можна обладнати вікна в будь-якій кімнаті, але краще за все буде виглядати у вітальні або кухні.

Особливу увагу варто приділити оформленню підвіконня. На нього можна поставити іграшки, також красиво розкласти уздовж нього гірлянди, поставити маленьку ялинку, покласти шишки. Підвіконня повинен бути гармонійним доповненням вікна, повинен ще більше підкреслювати новорічний стиль кімнати. Прикрасивши таким чином вікна і підвіконня в вітальні ви зможете сповна насолодитися затишною святковою атмосферою.

 


Світлове оформлення

Таке ось оформлення грає дуже важливу роль. Необхідно створити таке освітлення, щоб було в міру світло, щоб можна було легко орієнтуватися в будинку, і в той же час повинна створюватися атмосфера чарівництва. Тобто, потрібно зробити деякі "гри" зі світлом.

Якщо ви власники великого заміського будинку, то за допомогою сяючих бурульок можна прикрасити весь будинок по периметру, дерева у дворі, двері на вході в будинок. Прикраса таким способом у дворі наче зробить вас головним героєм культового новорічного фільму "Один вдома". Сяючі фіранки - це ноу-хау яке з'явилося не так давно, а складається воно з гірлянд уплетених в тканину. Крім вікон в будинку, таким способом можна прикрасити альтанку на вулиці. Якщо перемикати режими час від часу, то вони будуть красиво мерехтіти, створюючи атмосфери казки.

У новорічну композицію відмінно впишуться неонові шнури. За зовнішнім виглядом це елемент прикраси нагадує довгу гнучку трубку, прикрашену всередині лампочками, що розташовуються на певній відстані один від одного. Для такої прикраси краще місце - хвіртка на подвір'я, фасад будинку, ганок будинку.

Ще одним нестандартним варіантом вважаються фігури з льоду. В низ роблять отвір, в яке поміщаються в основному свічки. Виглядає дуже навіть нічого.

При оформленні новорічного освітлення варто пам'ятати про техніку безпеки, адже електрику - небезпечна штука, так що будьте акуратними.

 


Святкові вінки і композиції


Напевно, це найпростіший спосіб прикрасити кімнату до новорічних свят. Різного роду вироби і композиції можна як придбати в магазині, так і зробити своїми руками. Крім стандартного прикраси у вигляді вінка, який вішають на вхідні двері, можна зробити настінну ялинку самостійно:

  1. Ялинка з гірлянд. Поблизу с розеткою на стіні викладається ялинка, її кути фіксуються скотчем або декоративними голками.
  2. Можна обладнати з ялинкових кульок.
  3. Найкращий варіант для настінного ялинки - мішура, такий матеріал легко зафіксувати скотчем або голками.

Якщо зробити якісь вироби ручної роботи, то це виглядає цікаво і оригінально, що безсумнівно сподобається кожному вашому гостю. Еко-варіант, тобто використовуючи певну кількість дощок ви можете за допомогою цвяхів і молотка зробити якісну конструкцію. За допомогою дрилі зробіть дірочки, куди можна вставити гілки ялинки, ось і буде вам відмінна прикраса і чудова композиція. Тому, будьте більш оригінальними і створюйте атмосферу за допомогою підручних засобів, це дуже цікаво.

 


Як прикрасити ялинку?

Ось же воно! Найулюбленіше заняття в дитинстві напередодні Нового Року - прикрашати з батьками ялинку. Тепер уже ви як батьки і потрібно придумати, як зробити приємність своїм дітям. Особлива увага - прикрашання ялинки. Які ж іграшки використовувати?

Якщо якийсь час назад актуальним було прикраса іграшками у формі персонажів радянських мультфільмів, то сьогодні ця традиції пішла в небуття. Звичайно, обов'язково варто повісити кульки різного кольору - це незамінний атрибут новорічної ялинки. Що стосується інших видів іграшок, то варто походити по магазинах і вибрати найоригінальніші і красиві.

Раніше було традицією вішати на новорічну ялинку цукерки. Дитина підходить до новорічного дерева, розповідав віршик і отримує за це цукерку. Сьогодні до цієї традиції відносяться більш скептично, і навіть багато батьків відмовляються від такої затії. На ялинку можна повісити паперові прикраси, виготовлені власними руками. Гірлянди - за бажанням, але виглядає вельми привабливо, коли з вулиці бачиш, як мерехтить новорічними вогнями ялинка. Тому, дайте фантазії розгулятися, тільки тоді ви зможете створити свій унікальний стиль Нового Року.

 


Залежно від приміщення

Новорічний декор мало чим відрізняється в тій чи іншій кімнаті, але все ж варто визначити, що і де краще всього розмістити, щоб святковий стиль зберігався.

У вітальні повинна стояти ялинка, це не обговорюється. У будь-якій іншій кімнаті вона буде виглядати недоречно. Ставити її необхідно біля стіни або по центру кімнати, якщо перший варіант - то ближче до вікна. Подарунки потрібно покласти під неї акуратно, щоб вони не падали і виглядали красиво. Стіни, вікна та стелю бажано прикрасити так, як описано в попередніх розділах.

Спальня, тут все набагато простіше. Над ліжком можна повісити гірлянди, щоб додати більше світла і в той же час загадковості. Вікна і підвіконня висвітлити ще краще. Також, на столі можна поставити іграшки, декоративні аксесуари, на меблі можна повірити композиції ручної роботи.

Передпокій - кімната, яка зустрічає гостей, тому їй теж потрібно приділити увагу. Наприклад, на вхідних дверях з обох сторін бажано повісити новорічний вінок - це буде виглядати оригінально.

Кухня, тут особливо немає місця для будь-яких іграшок, але вікна гірляндами можна прикрасити. На підвіконні красиво виглядатимуть різні іграшки.

Кожну кімнату потрібно оформляти з душею, з почуттям новорічного свята.

 


Стиль і колірні рішення


Що стосується кольору в якому оформляти кімнату на Новий Рік, то варто відзначити, що головним кольором мішури і інших аксесуарів, якими прикрашають на це свято кімнати є золотистий, срібний, кольору з переливами. Що стосується стилю оформлення, то найпопулярнішими вважаються

  • поп-арт;
  • повітряний Шеббі шик;
  • урбаністичний мінімалізм;
  • кантрі;
  • скандинавський стиль;

Вибирайте з цих категорій, ви напевно знайдете щось підходяще для вашої квартири.

 


Красиві приклади

Що стосується яскравих прикладів оформлення кімнати в новорічний святковий стиль, то приклади є наступні.

Ось кімната, в якій акцент зроблений на велику ялинку посередині, поруч стоїть стіл, а також прикрашений різними композиціями камін.

 

 

В даному випадку, господарі вирішили не морочитися і поставили ялинку в центрі кімнати, а під неї акуратно поклали упаковані іграшки. Така атмосфера виглядає просто, але не менш казково.

 

 

Такий варіант оформлення схожий на американський, а й в наших будинках виглядає непогано.

 

 

Таким чином, дотримуючись викладеним в статті правилам ви можете облаштувати красиво свій будинок перед Новим Роком. Так почніть же створювати атмосферу свята вже зараз.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті