• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Класичне або сучасне? Вибираємо крісло в 2021 році

У будинку відчувається менше затишку, якщо в ньому немає зручного крісла. Якщо купити сучасне крісло, то можна комфортно відпочивати, приємно проводити час після важких трудових буднів. Крісла є невід'ємною частиною сучасного інтер'єру, вони є практично в кожному будинку або квартирі. Через достатку різних крісел досить важко визначитися з потрібним варіантом в стислі терміни. Не так давно була мода на класичні крісла, для яких характерні простота форми, стандартні габарити.

Багатьох цікавить питання, як буде поєднуватися крісло в класичному стилі з сучасним інтер'єром? Деякі експерти і дизайнери дотримуються думки про те, що потрібно підбирати крісло під стиль дивана, щоб була відповідність за кольором, формою. Ми ж вважаємо, що це помилкова думка. Сучасні тенденції дозволяють поєднувати найрізноманітніші за всіма характеристиками вироби в одному приміщенні. Варто відзначити, що останнім часом стає популярним мінімалізм, використання простих, але елегантних форм.

У даній статті ми розглянемо тенденції 2021 року визначимо переваги і недоліки класичних і сучасних крісел.



Які крісла популярні в 2021 році

Мода в 2021 році досить специфічна, не останню роль відіграє пандемія, вона вносить свої корективи в стиль і дизайн приміщень.


Найбільш популярні такі моделі крісел:

  1. Підвісні. Це можуть бути плетені крісла-кокони, гамаки, які встановлюються або на підлозі, або кріпляться до стелі.
  2. Крісла-гойдалки. Сучасні дизайнери рекомендують купувати дані моделі з металевим або дерев'яним каркасом, на пік популярності знову виходять вироби з лози.
  3. Вироби з мідними ніжками. Цей метал виглядає стильно і дарує відчуття розкоші, меблі з такими ніжками додає інтер'єру відчуття тепла і безтурботності.
  4. Безкаркасні. Моделі, що нагадують м'які мішки, швидко приймають форму відпочиваючого, це фактор робить такі вироби фаворитами молоді.
  5. Крісла з оббивкою з оксамиту. Виріб може бути повністю з такої тканини або ж може бути оббита невелика частина. Таке крісло добре виглядає в стилях лофт або мінімалізм.
  6. Реклайнери. Ці крісла повністю нагадують ті, що стоять в кінотеатрах. Відповідно, їх часто встановлюють якщо є домашній кінотеатр, тоді можна насолоджуватися переглядом улюблених фільмів або серіалів в атмосфері кінотеатру.
  7. Вироби з принтом "гусячі лапки". Оптимальний варіант для квартир в стилі мінімалізм.

Перераховані види вважаються найпопулярнішими у 2021 році, незважаючи на відмінності в формах і стилях.


Особливості класичних крісел

Купити класичне крісло преміум - справа непроста, тому що потрібно знати особливості поєднання вироби з різними стилями інтер'єру. Але така м'які меблі як і раніше залишається популярною. Вірність традиціям актуальна поза часом, незважаючи на появу нових, більш сучасних і неординарних крісел. Класичні крісла підходять під більшість інтер'єрів, відрізняються дорогим, презентабельним видом. Відповідно, вартість класичних крісел значно відрізняється від менш дорогих, звичайних моделей.



Перевагами крісел в класичному стилі є:

  • презентабельний зовнішній вигляд;
  • надійність, міцність, зносостійкість, висока якість матеріалів;
  • унікальний дизайн;
  • широкий модельний ряд;
  • тривалий термін експлуатації.


Популярним покриттям більшості класичних крісел є натуральна шкіра, для якої характерно:

  • не нагрівається і не охолоджувається;
  • може експлуатуватися більше 10 років без істотної заміни будь-яких деталей;
  • різноманітність кольорів невелике, але зате основні - виглядають дуже ефектно.

Класичні крісла практично повністю досконалі, як і будь-яка інша меблі в цьому стилі. Вироби в класичному стилі славляться практичним дизайном, лаконічністю форм, стриманим оформленням, високою якістю. Головний акцент - комфорт і затишок при сидінні і розкладанні. Крісла в такому стилі найчастіше розміщують у вітальні і спальні. Більшість сучасних класичних крісел оснащені коліщатками для вільного переміщення. Вони відмінно підходять для невеликої родини, так як не займають багато місця в приміщеннях, при цьому на них комфортно відпочивати.



Переваги сучасного крісла

На сьогоднішній день виробники роблять акцент саме на кріслах в сучасних дизайнах. Вся суть в тому, що класичні крісла можуть не вписуватися в сучасний інтер'єр, в результаті кімната виглядає неприродно, відсутня гармонія між усіма аксесуарами в приміщенні.


Серед переваг сучасних крісел варто виділити:

  • різноманітність форм, їх нестандартність;
  • відмінне поєднання стилю крісла і інтер'єру в цілому;
  • можливість різного кріплення однієї і тієї ж моделі (підвісні);
  • широка колірна гамма;
  • надійність механізмів трансформації;
  • тривалий термін експлуатації без кардинальних ремонтів;
  • можливість регулювання нахилу і висоти (крісла-реклайнери).

Перераховані переваги далеко не всі, але це найосновніші. Такі модернізовані моделі значною мірою змінюють загальну картину інтер'єру в будинку.


Куди поставити сучасне крісло

Важливий момент - це розміщення крісла в кімнаті. В першу чергу необхідно визначитися з габаритами кімнати. По-друге, потрібно враховувати побажання самих господарів квартири йди будинку. Наприклад, добре виглядає сучасне крісло недалеко від дивана або ліжка. При такому розташуванні м'яких меблів цілком комфортно розмовляти зі співрозмовником, так як видно його жестикуляцію, міміку. Установка сучасного крісла уздовж стіни обіцяє тим, що буде погане освітлення. Розташування по центру кімнати зустрічається, але досить рідко. Установка крісла біля вікна може привести до постійному перебуванню на сонці, в спеку буде абсолютно дискомфортно. Сучасні преміум крісла можуть бути зроблені з будь-якого матеріалу, але вони добре виглядають в будь-якій кімнаті.



Дизайн інтер'єру під сучасне крісло

У більшості випадків, крісла купуються вже після проведення ремонту, тому потрібно підбирати оптимальний колір під стиль квартири. На сьогоднішній день існують такі варіанти оформлення дизайну інтер'єру з сучасними кріслами.

Крісла стоять недалеко один від одного, всі кольори повністю поєднуються. Це крісла в сучасному стилі, інтер'єр виконаний в стилі модерн.



Інтер'єр з великим панорамним вікном дає можливість спостерігати за тим, що відбувається на сучасному стільці. Розміщені вздовж вікон 2 крісла гармонійно вписуються в інтер'єр кімнати.



Крісло-качалка в сучасному стилі і камін відмінно вписуються в кімнату з великими панорамними вікнами. Скляний журнальний столик доповнює ансамбль меблів в приміщенні.


 

У 2021 року більшість квартир мають свіжий ремонт і крісла в сучасному стилі виглядатимуть краще. Якщо в квартирі старий дизайн інтер'єру, то оптимально буде виглядати крісло в класичному стилі.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті