• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Механізм розкладки "ножиці" від А до Я

Технології зробили крок далеко вперед, і вже нікого не здивуєш різними ноу-хау в будь-якій сфері. Виробники м'яких офісних і домашніх меблів використовують різні технології, щоб завоювати довіру і повагу клієнтів. Механізм "ножиці" - за принципом роботи нагадує ножиці, тому таку назву. Поворотне крісло - незамінний атрибут офісу, еталон надійності та відповідальності. Які переваги та недоліки такого механізму? Які меблі вибрати? Про це розповімо сьогодні.

Переваги механізм "ножиці"

Цей поворотний механізм здатний легко і невимушено перетворити кутовий диван в двоспальне ліжко. Особливість полягає в тому, що сидіння рухомої частини на 90 градусів потрібно повернути в бік рухомої частини.

На ніжках встановлені коліщатка, які спрощують руху, труднощів в таких ситуаціях не виникає. Потім, за допомогою механізму "гачка" 2 половини фіксують в нерухомому стані і все, Ви можете насолоджуватися відпочинком на зручному великому дивані.

У такому механізмі безумовно є плюси, а саме:

  1. простота у використанні. Крім того, що такі дивани дуже комфортні, так як виготовлені з якісного і міцного матеріалу, так і ще дуже легко трансформувати, з завданням може впоратися і дитина;
  2. розмір спального місця практично відповідає двоспальному ліжку. вибираючи диван з розкладкою "ножиці" можна не купувати надалі ліжко, ці меблі буде служити Вам і спальним місцем, і місцем для відпочинку;
  3. ящик для білизни. відмінною рисою є наявність ящика для зберігання різних речей, починаючи від одягу закінчуючи пледами та іншими речами;
  4. цілісність сидіння. при повороті утворюється цілісне місце без нерівних ділянок, виходить місце з двох паралельних половинок;
  5. такий диван безпечний для підлоги. є господарі сильно переживають з приводу збереження стану статі, то встановлені коліщатка на ніжках не дозволять подряпати його або пошкодити іншим способом.

Цей механізм трансформації можна комфортно використовувати тим сімейним парам, які працюють позмінно. Коли одна людина працює вночі, то другого немає необхідності розкладати диван і спокійно ночувати на своїй звичній половині.

А при потребі одним рухом сидіння диван стає повноцінною ліжком, повернувши поворотну частину в сторону на 90 градусів.

Недоліки механізму

Дуже важливо, що поворотний диван не має практично ніяких недоліків. Єдиний нюанс - це те, що такі меблі вимагає досить багато місця. Тому, якщо у Вас невеликий будинок або трохи місця для установки такого варіанту меблів - краще підшукати інший. Кутовий диван з поворотним механізмом буде не найкомфортнішим у використанні, може навіть буде заважати.

Вибір матраца

Ортопедичний матрац - безсумнівно в лідерах. Як вибрати правильний ортопедичний матрац? Який наповнювач підійде саме вам?

Навіть на стару радянську меблі можна встановити матрац, який значно поліпшить Ваше самопочуттям вранці.

Пружинний матрац має висоту 15 см і вище, його важко сховати в шафу чи інше місце.

Ортопедичний топпер. Цей вид має явно більше плюсів ніж мінусів, а саме:

  1. Невелика висота 8-10 см дозволяє приховувати всі недоліки (шви, стики);
  2. В їхній конструкції відсутні пружини, це дозволяє легко скрутити його і помістити в будь-яке зручне для Вас місце;
  3. Міцне кріплення у вигляді гумок і тканинних петель дозволяє утримувати його на поверхні дивана і не з'їжджати під час сну;
  4. В холодну пору року на них досить тепло спати;

Типи і моделі диванів «седафлекс»

"Седафлекс" - один з найпопулярніших механізмів трансформації меблів, передбачає постійне використання в якості спального місця. Посилена конструкція, простота у використанні, зручність в експлуатації-головні переваги. Диван з таким механізмом зможе стати лише в невеликих кімнатах, навіть у великих квартирах не завжди є можливість встановити велику ліжко, тому на виручку прийде така меблі.

  1. Особливості механізму в тому, що він складається з 3-х секцій.
  2. Перед трансформацією прибираються подушки з м'якого сидіння.
  3. Піднімається спеціальна знімна секція.
  4. Вона піднімається вгору і фіксується.
  5. Відмінною особливістю є наявність вже на спальному місці ортопедичної поверхні, окремо купувати нічого не потрібно.

Вибір на користь "ножиць"

Переглянувши всі особливості та нюанси меблів з механізмом "ножиці" можна сміливо стверджувати, що це якісний і надійний елемент. Переваги говорять самі за себе, а з недоліків можна виділити тільки один. Перед вибором необхідно переконатися в розмірі, точно знати особливості свого будинку або квартири, визначити доцільність покупки. На сайті dommino.ua Ви можете знайти і інші види аксесуарів в будинок.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті