• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Модні моделі диванів 2017 року

Диван завжди був господарем вітальні і його положення залишається незмінним з року в рік. Але мода не стоїть на своєму місці і новинки в індустрії дизайну меблів радують кожен сезон своїми інноваціями і винаходами. Які дивани наймодніші в 2017 році? Кутові або прямі? У чому особливості трендового забарвлення? Про все це Ви дізнаєтесь у нашій статті.

Дизайн виробів

Прямокутні моделі як і раніше залишаються на гребені хвилі, але конкуренцію їм складають напівкруглі і овальні вироби. Що стосується дизайну, то він рясніє розмаїттям. Кутові, модульні, прямі - всі вони змінилися й отримали нову обгортку в 2017 році. Найбільшим попитом користуються моделі-трансформери - вироби, що дозволяють забезпечити комфортне спальне місце і володіють ящиком для білизни.

Найбільш затребуваною моделлю 2017 року стане так званий острівний диван, який представляє собою модульну модель, доповнені різноманітними полками, ящиками, міні-барами та іншими деталями. Для поділу простору великих квартир-студій стануть застосовувати не тільки кутові, але і прямі дивани, а також пуфики і канапе. У конфігурації меблів не існує ніяких канонів, що відкриває багато можливостей для творчості. Сучасний дизайн дозволяє перетворювати кімнати різних розмірів: від квартир-студій з великими просторими кімнатами, до невеликих однокімнатних приміщень, де кожен сантиметр має значення.

сучасні дивани повинні бути багатофункціональними, що дозволяють не тільки прикрасити кімнату, але і забезпечити зручне місце для сидіння і сну. Основною тенденцією цього року стало створення супер-дивана, що володіє безліччю привабливих якостей і можливостей. Ідеєю створення подібних виробів стало переважання квартир, що мають невеликий простір і відсутністю можливості розмістити велику кількість різних меблів.З цієї причини все більше стали використовувати модульні дивани, які включають в себе крісла, пуфи і інші потрібні елементи. Великим плюсом таких виробів є можливість підігнати розмір кожного елемента під площу кімнати.

Популярні типи диванів

Розглянемо детальніше найпопулярніші типи диванів в 2017 році:

  1. Круглі і кільцеві. Ці вироби надають вітальні атмосферу затишку. Їх зазвичай ставлять в центрі кімнати. Так, ці меблі буде виглядати вишукано і елегантно. Задня частина цих виробів може бути обладнана полками, куди можна розташувати книги і різні декоративні вироби.

  1. Кутові. Такі моделі мають широким асортиментом. Існують різні види, що відрізняються механізмом трансформації, стилем і дизайном, а також наповнювачем і оббивним матеріалом. Перевагами таких виробів є здатність економії простору, наявність спального місця, можливість створити унікальний інтер'єр. Крім того, немає потреби купувати додаткове крісло.

  1. Модульні. Модульні. Ці вироби є найпопулярнішими в цьому році. Конструкція таких меблів дозволяє створювати різний дизайн, комбінуючи елементи за власним бажанням. Таким чином можна створювати різну форму, використовуючи елементи виробів в якості конструктора. Модульні дивани відрізняються своєю мобільністю, так як їх легко пересувати і переміщати, що дуже зручно при переїзді.

  1. Трансформери. Такі моделі можуть розкладатися в двох і навіть трьохспальне ліжко. Більшість з них обладнано містким коробом, куди можна заховати постільна білизна, ковдра, плед і інші предмети. Варто зазначити, що не кожен механізм трансформації призначений для щоденного використання, тому потрібно визначитися, в якій якості Ви будете застосовувати меблі.

  1. Прямі. Такі дивани вважаються класичними. Вони завжди знаходяться на гребені хвилі за рахунок своєї універсальності. Такий виріб можна розташувати у вітальні, холі, спальні і будь-який інший кімнаті. Прямі дивани можуть мати різний дизайн: від яскравого сучасного до суворого класичного. Крім того, прямі моделі наділені великою кількістю різноманітних механізмів, що дозволяє вибрати виріб, що відповідає всім запитам покупця.

  1. Острівні. Такі дивани є справжніми королями вітальні. Вони можуть утворювати цілу зону відпочинку, яка може вміщати в себе не тільки м'які меблі, а й різні додаткові деталі, включаючи вбудований телевізор, міні-бар та інші елементи.

Модні кольори

Для тих, хто любить шкіряні дивани в класичному стилі, є відмінна звістка - вони в цьому році є наймоднішими. Дизайнери віддають перевагу нарочито зостареним моделям, прикрашеним безліччю шорсткостей і потертостей. Такий виріб можна додати як в класичний інтер'єр, так і в сучасний. Особливо розкішно виглядатиме вінтажний виріб, яке вигідно буде відтіняти інтер'єр в мінімалістичному стилі.

Для підлітків теж випускається маса нових виробів, особливою популярністю користуються крісла-мішкі, що приймають форму тіла сидячої людини. Для постійного спального місця рекомендують вироби з ортопедичною основою, а для рідкого використання підійдуть варіанти з незалежних пружин.

Що стосується колірної гамми, то вона вражає своїм багатством і різноманітністю. Переважає комбінування пастельних тонів, таких як теракотовий, бежевий, коричневий з яскравими відтінками, до яких відносяться червоний, зелений, фіолетовий, жовтий і фуксія. Частим вибором дизайнерів стали відтінки бірюзи, синього і рожевого.

Модними візерунками вважаються абстракція досить великих розмірів і квіткові малюнки. Принти повинні бути великих розмірів, які залучають до себе всю увагу. Особливою популярністю користується фарбування підлокітників меблів в яскраві жовті, червоні і сині тони. Як поверхні блиск і блиск поступилися матовості. Також в гру вступили різні чохли для меблів, які здатні не тільки захистити її від забруднень, але і повністю змінити весь інтер'єр.

Основним матеріалом 2017 року залишається дерево. У сучасних інтер'єрах стараються часто використовувати мотиви, близькі до природи. Застосовується дерево різних порід, відтінків і текстур. Дешевшою альтернативою натуральній деревині є ДСП і ЛДСП. Слід пам'ятати, що вони обов'язково повинні мати ламіноване покриття, так як в противному випадку ці матеріали будуть токсичними. Звичайно, зустрічаються моделі і з металевим каркасом, адже він є одним з найбільш довговічних матеріалів, але сучасна мода віддає перевагу іншим матеріали.

Вибираючи дивани цього року, слід приділяти увагу таким параметрам, як:

  • загальний дизайн приміщення;
  • в якій кімнаті буде розташовуватися м'які меблі;
  • як часто буде використовуватися виріб;
  • рівень вологості повітря в кімнаті.

Зауважимо, що шкіряні дивани вважаються не тільки класикою, що отримала нове дихання, а й одним із самих практичних матеріалів для оббивки.

Крім того, сучасний диван повинен:

  • бути пружним і безшумним;
  • мати невелику вагу;
  • бути стійким до великих навантажень;
  • мати ортопедичний ефект;
  • бути гіпоалергенним;
  • мати хорошу вентиляцію;
  • бути довговічним і зносостійким

Ось такі вироби переважають на ринку меблів у 2017 році.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті