• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Особливості механізму трансформації диванів телескоп

На сьогоднішній день важко уявити приміщення без м'яких меблів. При виборі дивана необхідно брати до уваги масу нюансів, які допоможуть вибрати найоптимальніший варіант. Трансформаційний механізм відіграє величезну роль, саме тому що від нього залежить те, наскільки комфортно буде використовувати конкретний вид дивана. Система трансформації "телескоп" вважається однією з найпопулярніших і затребуваних, а також дуже компактною.

Через те, що за принципом дії і розкладання диван нагадує телескоп, тому і назва відповідне. Виріб даного типу з'явилося на ринку меблів не так давно, але вже користується величезною популярністю більшості користувачів. Конструкційної особливістю є те, що висувні частини спального місця накладаються один на одного, нагадуючи телескоп.

На ту поверхню, що вийшла після розкладання накладається м'яка частина сидіння або спинки, виконуючи таким чином функцію матраца. Таким чином виходить відмінна рівна поверхня, яка містка і дозволяє спокійно відпочивати великій кількості людей.

 


Особливості телескопічного механізму трансформації

Якщо ви хочете придбати виріб, який за розміром при розкладанні буде вельми компактним і утворює повноцінне спальне місце - то це саме такий варіант. Така конструкція дивана дозволяє помістити в невеликому компактному виробі 2-3 ліжкових секції. Це і не дивно, тому що механізм трансформації "телескоп" має на увазі те, що під сидінням дивана є просторе спальне місце, яке до того ж доповнюється при розкладанні. На перший погляд може здатися, що така конструкція дивана може викликати дискомфорт, але варто відзначити, що багато користувачів відзначають зручність, надійність і довговічність таких виробів.


Якщо говорити про конкретні особливості таких видів дивана, то варто відзначити наступні:

  1. У розкладеному стані диван "телескоп" - якісне і досить просторе спальне місце, в зібраному вигляді - займає мінімум простору в кімнаті.
  2. Вартість таких диванів набагато нижче, ніж інші види диванів трансформерів.
  3. Розкласти вироби даного типу можна швидко і просто, немає ніяких підводних каменів.
  4. Є ящик для зберігання білизни або інших типів пристроїв, що робить виріб ще більш практичним і привабливим.
  5. Використання дивана "телескопа" характеризується високим комфортом, а з використанням ортопедичних матраців цей нюанс став ще більш чітко вираженим.
  6. При виготовленні дивана "телескопа" використовуються тільки натуральні та екологічно чисті матеріали - натуральне дерево або якісний ДСП.

Багато покупців спочатку продажів цього виду дивана поставилися до нього занадто скептично, але в процесі використання люди почали помічати позитивні сторони від покупки такого виробу.

 


Плюси і мінуси диванів з механізмом «телескоп»


Як і будь-який вид меблів, у диванів такого виду є свої переваги і недоліки. І якщо останні полягають в основному в тому, що такі вироби вважаються відносно невисокими, так як розташовуються на висоті 30 сантиметрів, то переваг набагато більше, і ми їх розглянемо:

  1. Ящик для зберігання білизни грає найважливішу роль, виробники про нього не забули і тепер така модель диванів оснащена містким відсіком для зберігання аксесуарів і постільної білизни.
  2. Практичність. Щоденне використання не впливає на зносостійкість дивана, користувачі відзначають, що диван дуже якісний і надійний, при цьому може витримати навантаження до 180 кг.
  3. Безпека і легкість розкладання. Механізми, які є всередині вироби дозволяють без особливих зусиль і найголовніше безпечно розкласти диван, при цьому якісні матеріали, з яких виготовлений диван, грають найважливішу роль в надійності конструкції.
  4. Компактність. Незважаючи на те, що диван в складеному стані виглядає компактно, при розкладанні він утворює собою просторе спальне місце на якому можуть поміститися мінімум 2 людини, такі меблі можна використовувати як в невеликих офісах, так і в малогабаритній квартирі.

Таким чином переваги від покупки такої моделі дивана видно неозброєним оком, тому рекомендуємо його придбати.

 


Як правильно вибрати диван-телескоп

Диван-телескоп повинен гармонійно вписуватися в інтер'єр кімнати і найголовніше - підходити за розмірами. З огляду на, що така модель диванів не надто габаритна, то підійде вона практично для кожної квартири. Орієнтуйтеся на оббивку вироби - вона може бути різною, але переконайтеся перед покупкою в її якості. Підголівник можна прибрати, так як він знімний, а підлокітники в цій моделі диванів не передбачені.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті