• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Механізми гойдання крісел і поради щодо вибору, про які Вам ніхто не розповість


5 найпоширеніших видів механізмів гойдання

1. Синхромеханізм


Дуже добре підходить для людей, які тривалий час перебувають в сидячому положенні. Однак це найдорожчий варіант, який ставиться на ергономічні крісла. Такий варіант може фіксуватися в 5 положеннях. Перевага його в наступному: при відкиданні назад змінюється нахил спинки і сидіння стільця одночасно під дією ваги користувача. Коли людина синхронно трансформує кути нахилу сидіння і спинки, виходить співвідношення 3: 1 (нахил сидіння в 1 градус дорівнює нахилу спинки в 3 градуси). Діапазон нахилу спинки дорівнює 30 - 36 градусів. Перекидання виробу практично неможливо. Людина буде комфортно себе почувати. Користувач має постійну підтримку спини з можливістю змінювати обридлої робоче положення.

2. Мультиблок


Це складна модель, яка вважається ідеальним варіантом для керівника. Верхня частина спинки закріплюється, забезпечуючи крісла можливість гойдатися. Можлива фіксація в 4 позиціях. В деякі моделі ставиться функція «антишок», після зняття блокування крісло різко не повертається у вихідне положення.

3. Механізм глибокого гойдання (DT)

Фіксація можлива в одному положенні. Можливість коливання відбувається з боку колін сидячого. Саме тому користувач має велику глибину гойдання, ніж в інших варіантах. Виріб з недешевих, але відрізняється особливою міцністю.

4. Механізм Anyfix


Практичність полягає в можливості підняття і гойдання. Ви вільно можете гойдатися на ньому назад і вперед. Користувач може відрегулювати висоту сидіння. Жорсткість і амплітуда коливання так само регулюються. Новачок легко відрегулює своє індивідуальне положення за допомогою двох важелів. Виріб належить до високого цінового сегменту. Дана модель швидко позбавить Вас від статичного навантаження, повернувши Вам бойовий настрій. Варіант дуже популярний, оскільки він коштує майже в одному ціновому сегменті з Titl, але переваг у нього куди більше.

5. Механізм Titl

Найпростіший і недорогий варіант. Такий варіант може підніматися або опускатися. Є можливість поміняти жорсткість. Але людям з вагою більше 100 кг даний варіант не підходить - втулка може відламатися, в результаті виріб буде деформовано. Такий варіант часто беруть для дітей в дитячі кімнати, де присутній робочий куточок.

Перш ніж Ви приступите до вибору крісла, важливо врахувати:

  • специфіку Вашої роботи. Якщо Ви практично не встаєте з крісла, то Вам необхідно підібрати модель, яка в сидячому положенні дозволить Вам змінювати різне положення;
  • індивідуальне відчуття комфорту. Хтось любить жорстке сидіння, а хтось навпаки. Якщо для Вас поняття «жорсткості» принципово, то Вам бажано підібрати той варіант, в якому Ви самостійно зможете відрегулювати цей параметр;
  • зріст. Людям невисокого зросту буде вкрай незручно сидіти в кріслі, в якому не регулюється спинка, в результаті чого шия знаходиться в положенні вперед, що є негативним для здоров'я;
  • вага. Недорогі і прості моделі можуть не витримати щоденного великого навантаження. Ідеально підійдуть елітні крісла, які мають високі технічні параметри;
  • Вашу активність. Якщо Ви сильно рухливі і не можете без рухів сидіти на одному місці, то Вам просто необхідна міцна і надійна модель;
  • зовнішній вигляд. Якщо для Вас це принципово.
  • тактильні відчуття. Кожзам тактильно найприємніше. Цей матеріал не буде вбирати в себе піт, простий у догляді (досить раз в тиждень протерти вологою губкою). Такий варіант еластичний, має високу міцність і стійкість до втрати кольору. Сучасні шкірзами гарантують безпеку для здоров'я людини.

Якщо Вам потрібні меблі в офіс для відпочинку, то оптимальним варіантом буде м'яке крісло. Для того, щоб Ви могли комфортно відкинутися назад і розслабитися, Вам знадобиться вбудований механізм реклайнер.

Даний варіант хороший тим, що тут трансформується спинка і сідельна частина одночасно. Ваш хребет має правильне положення. Ви зможете розслабити не тільки спину, але і ноги, використовуючи спеціальну підставку. Такі моделі часто мають 3 положення фіксації (звичайне, ТВ положення і лежаче). Можливе виконання такої системи в дивані.


Якщо у Вас великий кабінет і бажаєте розмістити в ньому диван, то Ви можете придбати його з вбудованим всередині Реклайнерjv. У разі перенапруги, завжди зможете трансформувати сідельну частину дивана і розслабитися. Тут трансформуються спинка і сідельна частина. Сьогодні на ринку України Ви зможете знайти варіанти навіть з підстаканниками і вмонтованими масажерами.

Дуже важливо, що б Ви дивилися спершу на якість, а потім вже орієнтувалися на ціну. Уважно вивчіть матеріал з якого зроблені меблі. Поцікавтеся у продавця хто виробник. Важливо вибирати меблі під свої індивідуальні потреби.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті