• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Вітальня в американському стилі: 10 перевірених рад з прикладами

Які ж риси переважають в даному інтер'єрі? Однозначно, елементи, що створюють відчуття затишку і наділяють вітальню елегантністю. Це дерев'яні двері та вікна. Широкі стельові карнизи і бордюри. Арки, отвори, ніші, перегородки. Освітлення, крім основного (торшери, настільні лампи). Спокійні меблі зі світлою оббивкою, можливі навіть чохли. Звичайно, дану стилістику в ідеалі витримує камін, який ототожнює собою комфорт і домашній затишок.

Де можна побачити такий стиль? В першу чергу, в американських фільмах. Якщо Вам до душі дана стилістика, то перш ніж приступити оформляти вітальню, рекомендуємо ознайомитися з нашими порадами.

10 перевірених порад, які допоможуть Вам оформити вітальню в американському стилі

    1. Місця повинно бути багато

      Ви можете бути власником особняка, милого котеджу або звичайної квартири. Правило одне для всіх видів житлових площ: простору має бути багато. Звичайно, не всі жителі України звикли до того, що вітальня може відрізнятися великими розмірами. Відчуття свободи досягається не тільки завдяки квадратурі, але і завдяки світлим тонам. В ідеалі кімната повинна пропускати багато денного світла.

    2. Використовуйте зонування кімнати

      Якщо у Вас кухня і вітальня об'єднані, то Вам не обійтися без зонування, метою якого є позначення зони відпочинку. Ваш диван у вітальні може служити кордоном, а килим і столик допоможуть ще більше відокремити кімнату. Не забувайте, що інтер'єр в американському стилі повинен містити в собі достатню кількість ніш (бажано вбудованих в стіну). Ідеальним варіантом буде розміщення телевізора в спеціальну нішу. Це заощадить дорогоцінний простір: безліч предметів Ви зможете заховати. Гардеробна повинна бути захована, наприклад, за дверцятами вбудованої шафи. Арки і колони допоможуть Вам додатково підкреслити кордону, не забираючи при цьому простору.

 

  1. Більше простору для меблів

  2. Оскільки вітальня, переважно, великих розмірів, то меблі можуть бути розміщена по центру на досить великій відстані, всі інші об'єкти вітальні немов прилаштовуються до центру кімнати. Рідко можна зустріти інтер'єр, де диван стоїть строго під стінкою. В основному це цілий комплект, який може складатися з дивана трійки, двійки і крісла. Відмінно виглядатимуть модульні системи. Бувають комбінації з великими пуфами і кріслами. Найголовніше - забезпечити кімнату великою кількістю сідельних місць. Притому глибина сидіння в ідеалі повинна бути більше звичайного для того, щоб всі члени великої родини могли комфортно і легко розташуватися на диванах.

  3. Вибирайте світлий текстильЦе стосується всіх тканин в будинку: штори, меблева оббивка, скатертини, серветки. Якщо Ви переживаєте про те, що світла тканина для меблів може швидко забруднитися, то рекомендуємо підібрати італійську оббивку з системою захисту (спеціальне просочення, яка обволікає кожну ниточку). Завдяки цьому, Ви зможете надовго зберегти первинний вигляд меблів.
  4. Світлі підлога і стіни

    Американці люблять, коли в вітальні погляду відкривається паркет або ламінат. Тому, уникайте великої кількості килимів, досить одного невеликого килимка. Стеля повинен бути світлим (кремового або бежевого відтінку). Для декору стін відмінно підійдуть білі панелі.

  5. Створюйте атмосферу за допомогою освітлення

    Для урочистості в вітальні розмістити одну велику люстру. Але для створення домашнього затишку, бажано, доповнити картинку приглушеним світлом торшерів і декоративних ламп. До того ж, такі елементи створюють додаткові кордони, які допомагають зонувати кімнату.

  6. Імітуйте розкішМатеріал не обов'язково повинен бути дорогими. Досить підібрати такі, які будуть нагадувати натуральні. Замість дерев'яних об'єктів можна використовувати МДФ. Натуральний камінь можна замінити штучним. Але сильно не захоплюйтеся, інакше інтер'єр буде виглядати пластмасовим і надмірно легким.

  7. Будьте технологічні

    У такому інтер'єрі обов'язково повинні бути присутніми останні технології. Сучасна плазма, якісна стерео-система. В ідеалі, Ваше дозвілля скрасить ігрова приставка. Якщо до вітальні примикає кухня, то тут просто не обійтися без вбудованої побутової техніки.

  8. Не забувайте за декор

    Саме дрібниці допомагають нам сформувати цілісну картину. Фотографії родини в красивих рамках, вази з живими квітами, книги - все це допомагає створити живу атмосферу.

  9. Багато декоративних подушокНа канапі повинна бути присутньою багато подушок: вони солідно прикрасять вітальню. Завдяки їм Ви зможете комфортно відкинутися назад і дозволити собі потопати в домашньому комфорті. Тим більше, що глибина сідельної частини Ваших меблів дозволяє розмістити додатково подушечки. Вони можуть бути різнокольоровими, однотонним з малюнком, в тон шторам.

Як на рахунок вітальні - кінотеатру?

Сьогодні це стає все більш популярним в Україні. Люди створюють у себе вдома кінотеатр своєї мрії. Все що для цього потрібно - це сучасний телевізор з оптимальною діагоналлю, якісна стерео-система і диван з незвичайними функціями, який і допомагає завершити атмосферу кінозалу. У наших салонах Ви можете знайти такі меблі, яку легко адаптувати під розміри будь-якої кімнати. До того ж, в них є такі навороти, як крісло, кероване сенсорним пультом на підлокітнику, підставка для попкорну або коли, який може або охолоджувати Ваш напій, або навпаки підтримувати високу температуру, вбудований реклайнер (Ви з сидячого положення можете швидко переміститься в лежаче , натиснувши всього одну кнопку) і навіть масажер. Такі дивани виглядають дуже солідно. Тим більше, якщо вони виконані в шкірі. Тому, якщо Ви хочете реалізувати кінотеатр мрії у себе вдома, наші консультанти з радістю Вам допоможуть.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті