• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як розкладається диван єврокнижка

На сьогоднішній день виробники меблів пропонують широкий вибір диванів, оснащених різними механізмами трансформації, що дозволяють перетворювати їх в зручне спальне місце. Який же з усіх варіантів підійде для мене? - поцікавитеся Ви. Хочемо запропонувати Вам дізнатися більше про такий механізм трансформації, як єврокнижка, про його відмінності і переваги.

Механізм трансформації єврокнижка

Еврокнижка є зручним простим і надійним в експлуатації механізмом. Більшість меблевих фабрик на сьогоднішній день застосовують саме еврокнижку для своїх виробів. Його популярність пояснюється тим, що еврокнижку легко використовувати і навіть дитина зможе впорається зі складанням і розкладанням механізму.

Спосіб кріплення деталей відбувається за рахунок болтів і саморізів. Це залежить від того, в якому типі виконана внутрішня частина боковини меблів. Механізм може мати чорний або білий колір.

Працює механізм єврокнижка за принципом синхронного переміщення частини дивана вгору і на себе. Після чого друга частина, яка є спинкою, лягає на те місце, де знаходилася перша, що дозволяє утворити рівне і зручне спальне місце. Плавність роботи забезпечує спеціальна пружина, яка натягнута в його центральній частині. Рівномірність і симетричність трансформації забезпечує горизонтальний синхронізатор, розташований між двома половинами механізму. Всі елементи з'єднуються кріпленнями з болтів і заклепок, і виготовлені зі сталі високої міцності.

Як розкладається єврокнижка

Існує великий попит на меблі з механізмом єврокнижка, так як він відрізняється високим рівнем міцності і надійності. Єврокнижка - це більш сучасна і вдосконалена версія механізму трансформації книжка, в ній залишилося найкраще від попереднього варіанту і додалися нові функціональні елементи сучасного виробництва меблів. Розкласти диван єврокнижка можна так: потрібно викотити вперед сидіння вироби і поставити спинку з вертикального положення в горизонтальне так, щоб вона зайняла місце, де було розташовано сидіння.

Процес складання дивана єврокнижка набагато простіше, ніж книжка, з ним легко може впоратися будь-який член Вашої родини. Крім того, що цей механізм легкий і надійний, він ще володіє такими позитивними якостями:

  1. наявність рівного спального місця;
  2. прихована велика ніша для білизни;
  3. можна розмістити меблі впритул до стінки;
  4. випускається у великій кількості різних розмірів;
  5. простий, зносостійкий і довговічний механізм трансформації;
  6. такий диван можна використовувати регулярно.

Механізм єврокнижка можна розташувати в дивани, що відрізняються за ціною, стилем і дизайном. Його можна застосувати і до розкішного шкіряного куточка і до бюджетної тримісної канапи в тканинній оббивці.

Щоб оцінити механізм трансформації в спальне місце потрібно:

  1. подивитися розташування спального місця щодо спинки - паралельно або перпендикулярно;
  2. чи здатний механізм витримати його щоденну експлуатацію або його краще використовувати в якості звичайного дивана;
  3. чи зручно розкладається виріб;
  4. чи можна буде швидко полагодити механізм при його ламанні.

Типи диванів за призначенням і розмірам

Для того, щоб вміло підібрати диван зі зручним спальним місцем, потрібно знати які бувають типи диванів і як вони розрізняються за розмірами і кількістю посадкових місць.

Всі м'які меблі ділиться на такі види:

  1. вітальні;
  2. кухонні;
  3. офісні;
  4. в передпокій;
  5. для дитячої.

Можливо, що диванний механізм буде різнитися від його виду, отже потрібно вибрати ту модель, яка буде підходити саме для тих цілей, які Ви перед нею поставите. У більшості випадків оббивний матеріал визначає призначення м'яких меблів.

Так офісні та кухонні моделі зазвичай мають шкіру або якісний її замінник як оббивний матеріал. Для дитячих кімнат часто вибирають практичний матеріал, виконаний в яскравому забарвленні.

За посадковими місцями дивани поділяють на компактні, які розмістять 2-3 людини, а також великі вироби на 5 чоловік і більше. При цьому розміри можуть бути різні, все залежить від виробника - один може випустити виріб на двох довжиною 1.7 м, а інший - 1.9.

Перед купівлею рекомендується виміряти площу, обрану для меблів, а також сам виріб, щоб переконатися, що він не буде блокувати проходи і ідеально впишеться в приміщення.

Сподіваємося, що наша стаття змогла Вас переконати, що м'які меблі з механізмом трансформації єврокнижка стануть прекрасним вибором для Вашої вітальні і зможуть Вам прослужити довгі роки. Вдалих покупок!

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті