• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Принцип роботи механізму трансформації дивана дельфін

На сучасному меблевому ринку існує велика кількість різних моделей диванів, які оснащені механізмами трансформації. Їх призначення полягає не тільки в забезпеченні зручного місця для денного відпочинку, але і в наданні ліжка гостям. Деякі моделі можна також використовувати в якості постійного місця для сну. Але який же механізм розкладання найкраще? У нашій статті ми поговоримо про один з найпопулярніших варіантів розкладки - висувний дельфін.

sofa dommino

Як працює механізм дельфін

Найчастіше таку конструкцію можна зустріти в кутових диванах, а вони в наш час знаходяться на піку популярності. В експлуатації дельфін дуже простий і не потребує особливих зусиль. Він відрізняється своєю компактністю і дозволяє меблів вписатися в кімнату з будь-якою площею. Такий механізм здатний прослужити протягом довгого часу. Через свій компактний розмір виріб дозволяє встановити ящик для зберігання білизни і дрібних предметів усередині дивана.

Популярність кутових моделей диванів не дивна, адже вони виглядають дуже стильно і по-сучасному, а також не займають багато місця. Але не кожен механізм підходить для таких виробів, тому був створений спеціальний - дельфін.

Дивани, що володіють такою конструкцією, мають лаконічні форми і забезпечують високий рівень комфорту. Крім того, вони здатні вписатися в будь-яку кімнату: як в простору вітальню, так і в невелику дитячу.

Назву своя конструкція отримала в честь улюбленого багатьма ссавця, яке грається з хвилями, періодично виринаючи з води.

Перед покупкою обов'язково перевіряйте, чи легко Вам його складати і розкладати. Це має особливе значення в разі, якщо Ви маєте намір використовувати його в якості ліжка кожен день. При якісній збірці, цей процес не повинен викликати жодних ускладнень.

Багатьом користувачам не зрозумілий принцип трансформації дельфін - це як і як розкласти такий виріб? Все дуже просто: між спинкою і сидінням дивана знаходиться спеціальний ремінець, за який необхідно потягнути на себе. В результаті, передня частина сидіння висувається вперед і перед Вашими очима постає широке спальне місце великих розмірів, що нагадує двоспальне ліжко.

sofa dommino

Це механізм має максимальне навантаження в 200 кг. Таким чином, зручно розташуватися на ліжку можуть дві людини, як мінімум. Матеріал конструкції - сталь, що робить її міцною і надійною. Дивани з таким механізмом можна використовувати кожен день.

Переваги механізму

До переваг дельфіна відносяться:

  • забезпечення спального місця підвищеної комфортності;
  • надійність і простота в експлуатації;
  • довговічність;
  • зручний спосіб трансформування дивана в ліжко;
  • компактність - в складеному вигляді диван з таким механізмом не займе багато місця;
  • універсальність - для кімнат, які об'єднують в собі декілька функцій, диван з механізмом дельфін може виступати в якості комфортного місця для відпочинку та прийому гостей в денний і час і зручному ліжку в нічний;
  • можливість використовувати дельфін щодня;
  • в кутових диванах така конструкція дозволяє розмістити ящик для зберігання білизни.

sofa dommino

Недоліком можна назвати те, що якщо використовувати цей механізм в прямому дивані, то він буде займати весь вільний простір, не залишаючи місця для білизняного ящика. Крім цього, як і до будь-якого іншого механізму, до дельфіна потрібно звикнути.

Дизайн у таких диванів може бути різний, тому їх купують для віталень, спалень, дитячих, кухонь і офісів. Якщо Ви хочете обзавестися комфортними і довговічними меблями для щоденного використання, то диван з механізмом дельфін стане відмінним вибором. А знайти різні варіанти такого виробу можна в нашому каталозі.

sofa dommino

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті