• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як почистити шкіряний диван

Коли людина зрозуміла, що шкіра це стильно і красиво, і готовий придбати диван саме в цьому матеріалі, варто ознайомитися з базовими моментами по догляду.

Перш ніж вибрати білий диван для вітальні, потрібно знати як за нею доглядати. Тоді все страхи відпадуть.

4 поради по догляду за шкіряними меблями

1. Чим почистити шкіряні меблі?

Насправді, за шкірою доглядати набагато простіше, ніж за тканиною. Вам достатньо буде води і звичайної губки. Існують спец-набори для шкіряних диванів, в яких є спеціальна очищуюча серветка. Це бажано купувати в меблевому салоні паралельно з тим, як Ви купуєте диван.

2. Як саме чистити шкіряний диван?

Раз в тиждень бажано пройтися вологим матеріалом по меблів, щоб прибрати з неї пил. Раз на рік рекомендується змащувати шкіру спеціальними зволожуючими засобами (це є в наборі по догляду за шкіряними меблями). Такий догляд обов'язковий, тому що матеріал натуральний, і йому необхідно забезпечити зволоження, щоб шкіра візуально не «висохла» і не виглядала жахливо.

3. Як очистити диван від ручки?

Чорнило просочують основу матеріалу. На шкірі є верхній шар, який може тимчасово затримати проходження чорнила. Єдине, що ми Вам можемо порадити - це купити набір по догляду за шкіряними меблями. В комплектність цього набору обов'язково повинен входить спеціальний олівець для видалення слідів ручки. Але все ж, застосувавши цей чудо-олівець, 100% -го ефекту не варто очікувати. Ні в якому разі не використовуйте розчинники і спирти, оскільки вони вступають в реакцію з чорнилом і пляма просто-напросто «розповзається», стаючи ще більше. Тому найпростіше стежити за тим, щоб члени Вашої родини вели записи за столом, а не на дивані. Інакше це дорого Вам обійдеться.


Как почистить кожаный диван

4. Як доглядати за меблями зі шкірозамінника?

Догляд за таким матеріалом ідентичний догляду за шкірою. АЛЕ! Наша рекомендація: не купуйте дивани в кожзамі! Це стосується так само і екокожі. Самі виробники виробів дають гарантію на цей матеріал рік - півтора, оскільки він вкрай ненадійний. Він досить швидко тріскається в місцях, на які найбільше припадають навантаження (сідельні частини, спинка дивана, підлокітники). Якщо Ви вирішили придбати диван в кожзамі, то замовляйте комбінований варіант: кожзамом обтягаються елементи дивана, які не несуть навантаження (де ми не сидимо: царга і задня частина). А в якості оббивки для інших елементів можна використовувати тканину.
Якщо Ви будете купувати шкіряний диван, обов'язково придбайте до нього ці набори (можете купити в будь-якому нашому салоні). Це дозволить надовго зберегти первинний вигляд дивана.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті