• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як почистити білий диван

Коли клієнт дивиться на білі меблі, він часто охає від задоволення, а потім відчайдушно зітхає і каже: «Ех, шкода, що диван білий, такий ми не купимо!». Стоп! А чому б і ні? В принципі чистка білого дивана абсолютно не відрізняється від чищення будь-якого іншого.


Как отмыть белый диван - фото 1

Єдина відмінність в тому, що пляма на таких меблях виглядає яскравіше за рахунок контрастності кольорів. І все!

Люди рідше купують білі вироби через недостатню інформації по догляду за нею. Тому ми вирішили написати цей пост, щоб розвіяти деякі стереотипи і дозволити людям бути більш вільними у реалізації домашнього комфорту.

3 рекомендації по догляду за білими меблями

Як почистити білий диван зі шкірозамінника?

По-перше: ми не рекомендуємо використовувати шкірозамінник (екокожі це так само стосується). Цей матеріал в місцях найбільшого навантаження (спинка, сідельні частини, підлокітники) швидко стирається і тріскається. І тут ніяка чистка Вам вже не допоможе. По-друге: якщо Ви все ж є шанувальником шкірозамінника, то купуйте меблі, які в основному оббита тканиною (або натуральною шкірою), а такі елементи, як царга, задня спинка - обтягнуті кожзамом. Це ідеальний варіант. Доглядати за кожзамом досить легко. Просто пройдіться вологою губкою по дивану раз в тиждень, щоб прибрати накопичений пил. 

Как отмыть белый диван - фото 2

Як почистити білий шкіряний диван?

Мабуть, за білою шкірою доглядати простіше, ніж за білою тканиною. Для регулярного прибирання Вам достатньо простої губки і води. Для генерального прибирання шкіряного дивана Вам знадобиться спеціальний набір по догляду за шкіряними меблями. Такий стандартний набір часто містить в собі очищувальну серветку, олівець для видалення специфічних плям і зволожувач. Зволожувати шкіру необхідно регулярно. Це забезпечить Вам довгостроковий вид нових меблів і запобіжить ефект «сухого» дивана.

Як почистити білий диван з тканини?

З білим диваном з тканини буде складніше, ніж з білим шкіряним диваном. Крім тих випадків, коли Ви купуєте диван не в простий оббивці, а в оббивці з технологією захисту від повсякденних забруднень. У наших салонах є зразки італійської тканини Italvelluti з технологією захисту Zero Spot. Кожна ниточка має свого роду чохол, який не дозволяє плямі вбратися глибоко в волокна. Вам достатньо буде звичайної губки і води, щоб швидко видалити пляму. Дивани в такий тканини Ви можете спокійно купувати і не боятися забруднень.
В цілому, потрібно не за бувати, що диван - це не кухня і не місце для малювання. Це просте правило дозволить Вам уникнути 95% можливих плям. І це стосується диванів всіх кольорів.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті