• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Кутовий диван з баром - розкіш, доступна кожному

Кутовий диван - це розкішний предмет меблів, який представляє собою комфортну і зручну зону для відпочинку. Створити таку зону можна де завгодно - і в кутку, і в центрі кімнати. Відпочинок у кожного різний, деякі люблять відпочити з книжкою в руці і чашкою чаю, а інші - з келихом вина і переглядом улюбленої передачі. Останні люблять купувати дивани, оснащені баром.

Переваги та недоліки

Бар, що входить до складу будь-якого меблевого виробу має вигляд відділення, що має одну або дві полички. Місткість у таких поличок досить невелика. У кожного міні бару висота внутрішнього відділення повинна бути такою, щоб там можна було розмістити пляшку вертикально.

Протягом довгого часу моделі таких диванів не розкладалися. Вони мали шикарне оформлення, але в якості спального місця не виступали. На сьогоднішній день можна знайти безліч варіантів, які не тільки розкладаються, а й оснащені додатковим ящиком для зберігання білизни.

До переваг можна віднести:

  • атмосфера повної релаксації; можна зручно розмістити стакан з водою або соком і насолоджуватися відпочинком, а напої, розташовані в підлокітнику замінять постійні візити на кухню;
  • при візиті гостей все, що потрібно, знаходиться під рукою; гості не тільки зможуть зручно розташуватися на дивані, а й будуть залишатися в вітальні, адже все необхідне - напої, їжа і хороша компанія, чекатимуть їх там;
  • любителі спортивних ігор та інших передач оцінять наявність бару під рукою; тепер ніщо не буде відволікати їх від перегляду;
  • якщо у Вас на ніч залишаються друзі або родичі, їх можна зручно розмістити на дивані і поставити склянку води в бар, щоб їм не довелося вночі вставати і йти на кухню; це особливо зручно для літніх людей;
  • на полиці можна розмістити журнали або книги.

Недоліками можна назвати:

  • в такому барі неможна зберігати вино або коньяк, їх можна ставити лише на якийсь час, а все через невідповідні умови зберігання;
  • не вийде зберігати охолоджені напої, їх температура швидко підніметься до кімнатної.

Різновиди диванів з баром

Сам по собі бар багато місця не займає і це є великим плюсом, так як розмістити його в кутовому дивані можна де завгодно. Існують 4 варіанти, які використовуються найчастіше:

  1. У підлокітнику. Така модель може бути відкритою і закритою. Відкрита - під підлокітником знаходяться полички, які розміщені в бічній частині дивана. Закрита має вигляд висувного сектора, оснащеного поличками. Є також похилі полки, в яких зручно розміщувати пляшки з вином.
  2. Прихований бар в спинці. Виріб розташовується в будь-якому місці на спинці. Сховати його можна за декоративною подушкою. Відкрити його можна різними способами.
  3. Ззаду спинки. Якщо меблі Ви плануєте розміщувати в центрі кімнати, то відкритий бар можна розташувати в задній частині спинки. Дуже зручний варіант, якщо Ви любите часто влаштовувати вечірки і запрошувати гостей.
  4. Кутовий модуль. Кутовий сектор в такому дивані може мати сидіння і спинку і бути м'яким, а може складаються з столика або вміщати в себе міні бар. В такому випадку він може бути як відкритим, так і закритим. А Якщо Ваш диван має П-подібну форму, то таких барів може бути два.

Конструкція у бару може бути відкритою і закритою. Відкритий бар завжди знаходиться в легкій доступності. Мінусом такої конструкції є те, що посуд, що розташовується в барі, може збирати пил. Закритий варіант оснащений стулкою. Її можна легко відкрити і пил буде накопичуватися не так сильно. Крім того, наповнювач спинки і сидінь виступає в ролі утеплювача. Це сприяє більш повільній зміні температури. Недоліком закритого бару є те, що в ньому не можна розташувати чайник або кавоварку, що можна зробити у відкритому варіанті.

Закриті бари також закриваються різними способами:

  • висувний механізм для моделей, де бар розташований в підлокітнику; ящик висувається весь, крім поличок для посуду; має тверду поверхню і може служити столиком;
  • дверцята на газових ліфтах; коли відкриваються, то піднімаються вгору; такі дверці зручно відкривати, не потрібно докладати особливих зусиль; стулка не може стає стільницею;
  • відкидні дверцята опускаються вниз і можуть виступати в ролі додаткового столика; для закриття елемента потрібно докласти невеликі зусилля.

Деякі люди мають у своєму розпорядженні в барі додаткове підсвічування. У відкритій конструкції світло включати і вимикати потрібно самим, а в закритій він включається при відкритті стулки.

Популярні моделі

Важко визначити кращу модель дивана або бару. У кожної моделі є свої позитивні і негативні сторони, тому краще вибирати не кращий варіант, а той, який ідеально впишеться в Вашу вітальню. Нижче Ми вирішили перерахувати найпопулярніші моделі. Ціну на них можна знайти в інтернеті.

Мілан

Диван виготовлений з кількох видів дерев. Бук або дуб використовується для частин, на який припадає найбільше навантаження, з сосни виготовляються інші елементи. Диван також має фанеру з берези. Оббивка, включаючи її забарвлення і візерунок, вибирається по каталогу.

Диван розладжується в зручне двоспальне місце. Оснащений механізмом трансформації венеція. Виріб має додатковий ящик для білизни.

Бар є закритим і у цій моделі розташовується в кутовий модулі. Має вигляд відсіку, який розташовується під сидінням. Оснащений знімним верхом. Тверда поверхня може виступати в якості столика. У кутовій частині є додаткові полички.

Бар влаштований дуже просто, тому він не сильно позначається на ціні виробу. Ціна також залежить від оббивної тканини.

Берлін

Всі моделі виконані в елегантному стилі. Існує 4 різних варіанти, які облаштовані міні-баром:

  1. Кутовий диван, оснащений баром в підлокітнику. Має нішу, доповнену поличкою.
  2. Кутові меблі трапеція. Оснащені м'якою спинкою, розташованою у довгій частині. Такий диван має дві модифікації: розміщення бару знаходиться під підлокітником і барна стійка. Вона приєднується до підлокітника, таким чином утворюючи зручний столик.
  3. Кутовий диван, в якому бар розташовується в кутовому модулі. Оснащений кришкою, а також двома нішами для склянок і келихів. Один з підлокітників має відкритий бар.
  4. Модульний варіант. Має всі три перераховані модифікації.

Фаворит

М'які меблі виконуються в стилі бароко і мають витончені і витончені елементи обробки. Для корпусу застосовується масив дерева, а для виготовлення інших частин використовується МДФ.

Бар має відкритий вид і розміщується в кутовий частині виробу. Він оснащений поличками і має вигляд ніші. Декоративні накладки і деталі оздоблення виготовляються з МДФ.

Таку модель можна також доповнити дзеркалом, яке буде розміщуватися на задній стінці. Також є можливість встановити підсвічування.

Грація

Ця модель розкладається в зручне ліжко. Виріб оснащений високими спинками і досить високим відкритим баром. Бар має цікаве оформлення. Він розташований в модулі, що має округлу форму і розділеному поличками на три частини. Задні стінки цих частин оснащені дзеркалом, мають різну висоту.

Диван розкладається завдяки механізму дельфін. Модель має додатковий короб для постільної білизни.Обраний оббивний матеріал впливає на ціну.

Лаура

Модель оснащена закритим баром. Диван має плавні обриси і виконаний в сучасному стилі. Виріб прикрашено декоративними накладками, виготовленими з МДФ. Колір оббивного матеріалу і накладок вибирається відповідно до колірних рішень інтер'єру кімнати.

Бар розміщений в кутовій частині і прихований за диванною подушкою. Відкривається він за допомогою відкидної вниз кришки. Є можливість додати підсвічування, щоб зробити модель більш оригінальною.

Відкидну кришку можна використовувати замість столика. Крім цього, підлокітники моделі відкидаються, що дозволяє дивану мати два додаткових столиків.

Виріб оснащений механізмом трансформації венеція і доповнено ящиком для білизни.

Кутовий диван, доповнений баром - це не просто ознака розкоші, а й зручний виріб, що дозволяє забезпечити комфортом на вищому рівні. Кращі моделі за ціною, яка не кусається, можна знайти на dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті