• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Шкіряні кутові дивани - обов'язковий атрибут розкішної вітальні

Шкіряний кутовий диван виглядає розкішно і шикарно. Він так і кричить про високий статус його власника. Незалежно від того, в якому стилі виконано виріб - класичному, химерному, мінімалістичному або сучасному, шкіряний диван здатний змінити інтер'єр і зробити його більш дорогим і шикарним. Виразною рисою такого виробу є те, що він ніколи не виходить з моди. Купуючи шкіряні меблі, Ви купуєте розкіш, традиції і комфорт.

Чи слід придбавати шкіряний диван

Шкіряні моделі мають таке ж розмаїття дизайнів і конструкцій, що і тканинні. При виборі якогось виробу Вам запропонують його виконання в тканинній оббивці і в шкіряній. Тому в основному моделі відрізняються в залежності від властивих особливостей матеріалу їх виготовлення.

Позитивні риси шкіряних кутових диванів такі:

  1. Шкіряний матеріал відрізняється не тільки своїм шикарним виглядом, але і своєю практичністю. Він не вбирає рідини і не накопичує пил. Забруднення різної складності можна легко видалити за допомогою сухої або вологої серветки. Біла оббивка може залишатися незмінною, перебуваючи в будь-якому оточенні. На дивані можуть спокійно грати маленькі діти і проводити час пухнасті тварини, тільки якщо вони заховають свої кігті.
  2. Зовнішній вигляд натурального шкіряного виробу здатний перетворити навіть самий непривабливий предмет меблів в показник розкоші. Це дозволяє зробити диван центральним місцем у вітальні, що забезпечує комфортний відпочинок.
  3. Оббивний матеріал зі шкіри відрізняється своєю довговічністю. Якщо диван розташовувати подалі від сонячних променів і ховати від дуже сильних морозів, то він здатний дуже довго радувати своїх господарів. Хоч час і залишить свої відбитки на матеріалі, але він як і раніше буде також привабливо виглядати.
  4. Шкіра має здатність не вбирати запахи і не накопичує на собі шерсть. Цей матеріал рекомендований для використання алергікам.

До недоліків такого матеріалу можна віднести:

  1. Прямі сонячні промені і погано опалювальне приміщення - головні вороги шкіряної оббивки. Все це буде сприяти скороченню терміну експлуатації.
  2. Слизька поверхня. Особливо на цю проблему скаржаться ті, кому довелося спати на шкіряному дивані, адже ліжко ковзає разом з ними.
  3. У шкіри погані відносини з жиром і маслом. Це також відноситься і до шкірного жиру. Тому диван рекомендується протирати двічі на рік спеціальними засобами.

Кігті тварин також небезпечні для шкіряного дивана, як і для тканинного. Як від них захиститися ще не придумали. Але меблі з оббивкою зі шкіри зможе впоратися зі слідами від фломастерів та фарби.

Які кольори краще використовувати

Шкіряний матеріал має привабливий вигляд сам по собі, тому він не вимагає додаткових прикрас. Адже шкіра є саме тією деталлю, яка показує головне достоїнство виробу. Тому в цьому матеріалі не знайдеш орнаментів і малюнків, як в тканинній оббивці, але він привертає увагу і без того.

У всіх шкіряних моделях оббивка виконана в одному кольорі. Дуже рідко можна зустріти вироби з тисненою шкірою. Можна зробити зовнішній вигляд меблів більш різноманітним, додавши декоративних подушок в контрастному або схожому тоні, але навіть в цьому немає особливої ​​потреби.

Білий колір

Білий відтінок уособлює розкіш. У дорогих особняках господарів доводиться витрачати чимало грошей на підтримку гарного вигляду будинку, тому білосніжні стіни швидше уособлюють багатство, ніж охайність.

Не можна краще підкреслити свій достаток, ніж розташувати в своїй квартирі білий шкіряний диван. Не залежно від того, як легко очищаються від забруднень меблі, білосніжний відтінок зберегти набагато важче, ніж коричневий або чорний. Тому власник повинен купувати потрібні засоби по догляду за оббивкою.

У білого кольору можуть бути різні відтінки. Вибираючи м'які меблі, потрібно про це не забувати:

  • теплі тони - до таких відтінків відносяться молочний, колір слонової кістки і вершків, вони чудово підійдуть інтер'єру, виконаному в теплій гамі;
  • холодні відтінки - це сріблястий і білий, їх часто вибирають для інтер'єрів, у яких переважає холодна гамма, вони добре будуть виглядати з такими відтінками, як синій і блакитний, додаючи їм аристократичної глибини;
  • холодні і теплі тони - таке змішування можна застосувати лише в монохромному інтер'єрі, який повністю виконаний в білому кольорі. У цій ситуації краще вибирати відтінок великих предметів меблів в залежності від того, де вони розташовані. Якщо вікна виходять на північ, то краще вибирати теплі відтінки, на південь - холодні.

Оформляти шкіряні кутові дивани потрібно просто. Тут найголовнішою є сама оббивка, тому декоративні накладки не повинні її затьмарювати.

Сучасний інтер'єр доповнять моделі, оснащені підлокітниками і мають строгі обриси. Г-подібна форма буде вельми вдало розташовуватися в такому інтер'єрі. У стилі хай тек можуть використовуватися дивани без підлокітників. Часто вибирається модульна форма, яка може мати форму не тільки дивана, але і ліжка або крісла зі столиком.

У стилях лофт або модерн допускається використання кривих ліній. Прованс воліє низьким меблям, доповнені вигнутими боковими частинами.

Бароко любить вигадливе декорування і вишукану форму спинок і підлокітників. Щоб зробити диван гідним короля, його прикрашають золотистим шнуром і каретною прошивкою. Іноді використовують стискання він'єтку.

Інші відтінки, які часто зустрічаються

Чорний - класичний відтінок, який дотепер знаходиться на вершині популярності. Він вимагає такого ж догляду, як і меблі білого кольору, так як на чорному забруднення видно також добре. Цей колір впишеться в будь-який стиль крім провансу, для нього він надто агресивний.

Коричневий - відтінки у цього кольору можуть бути різноманітними - від шоколадного до золотистого. Коричневий колір дуже добре підкреслює розкіш обробки. Його дуже часто застосовують для інтер'єрів, виконаних в класичному і сільському стилях, але коричневий також можна зустріти і в модерн, а також мінімалістичному стилі.

Бежевий - у бежевого також можуть бути різні варіанти - ванільний, шампанське, гірчичний. Це популярний вибір для стилів арт-деко, ф'южн і лофт.

Червоний - такий колір може бути як яскравим червоним, так і темним відтінком бургундського вина. Досить ексцентричний вибір, який має своє особливе зачарування.

Рідше використовують зелені і сині кольори. Блиск, який притаманний шкіряній оббивці, не дуже вигідно виглядає в таких відтінках.

Найпопулярніші моделі

Незалежно від того, що колір оббивки може бути різним, конструкція дивана залишається незмінною. Від того, як влаштовані підлокітники, нахилена спинка і глибокі сидіння буде залежати комфорт конкретної моделі.

  1. Моделі в елегантному вікторіанському стилі, мають дуже респектабельний вигляд. Оббивка зазвичай виконується в двох кольорах: червоний і бежевий. Каркас виготовлений з масиву дерева. Вироби часто оснащені викотним механізмом трансформації, який робить можливим щоденне використання дивана як постільного місця. Також, вони обладнані ящиком для білизни, розташованому в бічній частині.
  2. Дивани, що володіють спеціальними формами, що забезпечують справжній затишок. Вироби володіють м'яким і в той же час довговічним сидінням, яке з часом не продавлюється. Меблі є каркасними і підходять для використання кожен день. Зазвичай мають викотну трансформацію. Такий механізм набагато надійніше американської розкладачки і може витримувати високі навантаження.
  3. Виріб має м'яку, закруглену спинку, широкі і м'які підлокітники і красиво окреслені сидіння. Оббивний матеріал зазвичай має чотири відтінки. Каркас виготовлений з дерев'яного масиву. Виріб часто є розкладним і має механізм трансформації - американська розкладачка. Використовувати його можна періодично.

Кутовий шкіряний диван стане справжньою насолодою для очей і забезпечить високий рівень комфорту під час експлуатації. Шукайте, де б придбати такий? Ви можете подивитися на dommino.ua - широкий асортимент і прийнятні ціни Вас не розчарують.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті