• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Що потрібно купити в нову квартиру

Переїзд в нову квартиру - ось що по-справжньому може порадувати кожну людину, адже дах над головою - це вже повноцінний привід капітально будувати своє життя. Особливо це важливо, якщо ви довгий час чекали покупки і ось вона нарешті відбулася. Бувають випадки, коли квартиру ви просто взяли в оренду або ж отримали у спадок.

Відчуваючи себе новоспеченим жителем квартири або будинку, перше, що спадає на думку - які меблі і побутова техніка потрібна в новому будинку? Тому що ейфорія від покупки пройде досить швидко і тоді потрібно буде думати, що варто купувати, а що можна забрати зі старого житла. Необхідно з самого початку продумати, що взяти з собою, такі собі предмети першої необхідності.

Але до них потрібно придивитися, можливо деякі речі вже не виконують своїх практичних функцій, а може вони тягнуть за собою шлейф негативних спогадів. У будь-якому випадку до вибору предметів, які ви хочете взяти з собою потрібно підходити ретельно, тому що техніка і меблі можуть застарівати, і потрібно періодично її оновлювати. Так чому ж переїзд в новий будинок або квартиру не можуть бути таким приводом?

 


Мінімальний набір меблів і аксесуарів

Мінімальний набір меблів можна трактувати по-своєму, тому необхідно чітко знати, що знадобиться в новій квартирі. Більш того, якщо ви придбали квартиру в новобудові, то цілком ймовірно, що ніяких меблів і техніки в ній немає, і крім того, необхідно буде створювати унікальний дизайн. Щоб інтер'єр виглядав добре, необхідно звернути увагу на те, щоб всі речі та інші складові елементи добре підходили один до одного.


Двері

Для когось тягнути двері зі старого житла або ж відразу купувати нові буде виглядати абсурдно, але в більшості сучасних новобудов немає дверей між кімнатами. Крім того, щоб було дешевше, забудовники роблять вхідні двері з дерева, тому необхідно в найкоротші терміни поміняти її на якісну металеву.

Вибір може лягти на дешеві моделі, але тут краще не економити, а відразу придбати надійні якісні двері, щоб повністю бути впевненим у безпеці свого житла. Навіть якщо в квартирі вже стоять металеві двері, надані виробниками, то рекомендується змінити замок, про всяк випадок. Двері між кімнатами зовсім не обов'язкові на перший час, але погодьтеся, ви не будете відчувати себе цілком упевнено і затишно при їх відсутності. Тому, навіть нехай і не в перший день проживання в новій квартирі, але як можна швидше треба їх придбати.


Стільці і стіл

Це незамінні атрибути не тільки кухні, а й будь-якої іншої кімнати. Переїжджаючи з знімною квартири в нову або ж залишаючи рідну домівку не завжди є можливість взяти з собою такі меблі, але навіть якщо так, то купувати перше-ліпше не варто. Ви повинні пам'ятати, що купуючи нові предмети меблів в будинок необхідно відразу ж продумати інтер'єр квартири, а при покупці меблів орієнтуватися на нього.

Стіл і стільці повинні бути приблизно однакової форми, бажано виготовлені з якісного матеріалу. Наприклад, стіл в кухню може бути виготовлений з дерева, скла і навіть пластика. Що стосується форми, то найпопулярнішими є круглі і прямокутні столи, менш часто набувають овальні й квадратні столи. При цьому, табуретки або стільці, які мають у своєму розпорядженні поруч зі столом повинні максимально підходити під його стиль.


Шафа

Більшість новоселів перевозить з собою багато одягу і інших речей. Місткий і відповідний інтер'єру будинку шафа-купе стане найоптимальнішою покупкою. Багато квартир в новобудові мають отвір в стіні для установки всередину їх шафи, облаштування в них ніш або гардеробів. Саме від розмірів отворів необхідно відштовхуватися при покупці конкретного виробу. В придбаний шафа ви зможете помістити всі необхідні речі і навіть покласти непотрібні аксесуари.

Ліжко або диван

Незамінна річ, яка з самого моменту переїзду повинна бути у мешканців. Спати на підлозі далеко не найкращий варіант, тому потрібно подбати про покупку максимально комфортного і місткого дивана або ліжка. Вибирати необхідно відштовхуючись від площі кімнати і планування будинку.

Але все ж при виборі ліжка або дивана не варто звертати увагу на найдешевші моделі, тому що всі покупці зацікавлені, щоб вони прослужило максимально довго. Що стосується конкретної моделі або виду дивана, то тут необхідно орієнтуватися виключно на свої побажання. До речі, спочатку саме диван або ліжко потрібно придбати, тому що потім від цього виду меблів буде будуватися весь інтер'єр будинку.

 


Меблі в кухню

Найболючіше питання для кожної господині - це відсутність меблів на кухні. Це питання піднімається у всіх сім'ях, які тільки переїхали в новий будинок, тому що без правильно підібраною кухонних меблів не можна придбати і техніку на кухню, так як в меблів повинні бути передбачені відсіки для тих чи інших видів техніки. Навіть якщо всі складові кухонних меблів зі старого місця проживання можна акуратно розібрати і перевезти, то не факт, що вона гармонійно впишеться в новий інтер'єр і габарити кімнати. Облаштувати комфортне місце для господині потрібно якомога швидше, тому не варто затягувати з кухнею.

 


Необхідна побутова техніка

Потрібну меблі також варто придбати в перший час. Для того, щоб точно розуміти, яка побутова техніка знадобиться відразу, необхідно проаналізувати свій спосіб життя.


Холодильник

Безсумнівно, цей вид побутової техніки потрібно купувати якомога швидше. При переїзді нам потрібно десь зберігати продукти, тому це буде добре, якщо ви відразу зайдіть в новий будинок з холодильником. Це життєво необхідний вид побутової техніки, без холодильника відчувати себе комфортно і затишно в домі буде неможливо, тому потрібно максимально швидко придбати його.

 


Водонагрівач


Ми можемо констатувати, що сучасні новобудови не застраховані від раптового відключення опалення, а приймати душ в холодній воді, особливо восени або взимку зовсім небезпечно для здоров'я. Тому, придбання водонагрівача теж має бути в пріоритеті. Цей вид побутової техніки буває 2-х видів:

  • проточний;
  • накопичувальний;

У першому випадку, водонагрівач займає зовсім небагато місця, то при цьому споживає велику кількість електроенергії. Для установки накопичувального водонагрівача знадобиться багато місця, але при цьому він споживає менше електрики.


Пральна машина

Придбання даного виду побутової техніки повинно бути вироблено як можна швидше. Погодьтеся, прати в мисках вже не настільки комфортно, хоча б тому що є речі або постільну білизну, які просто туди не влізуть. На сьогоднішній день існує велика кількість пральних машин різних моделей і різної вартості. Тому, цей вид побутової техніки також повинен бути придбаний як можна швидше.


Кухонна плита

Приготування їжі набагато ускладнюється, якщо немає кухонної плити на кілька конфорок. Можна скористатися індукційної плитою, хоча б перший час, але ви не будете встигати приготувати все вчасно, так як в ній тільки одна поверхню. Тому, питання з цим видом великої побутової техніки повинен бути вирішене якнайшвидше.


Решта видів побутової техніки

Перераховано основні види побутової техніки без яких життя людини навіть в перші дні після переїзду буде дуже важкою. Тому, про наявність холодильника, пральної машини, водонагрівача і кухонної плити потрібно подумати заздалегідь. Мікрохвильова піч, кондиціонер, посудомийна машина та інші види дрібної і крупної побутової техніки є теж важливими, але не настільки, щоб купувати їх в перший же день.

 


Дрібні покупки

Подумайте, крім того, що потрібно купувати техніку і меблі, потрібно ще подбає про дрібниці. Купуйте якомога більше ганчірок, миючих засобів, відер, інвентарю для прибирання - це точно стане в нагоді. Предмети гігієни, прищіпки та інші дрібні предмети варто також взяти з собою. При переїзді ви першим же ділом будете наводити порядок в квартирі і ці аксесуари будуть дуже навіть до речі. Тому, продумайте наперед, що ви повинні купити в першу чергу, складіть список, проаналізуйте свої фінанси і приступайте до облаштування свого гніздечка.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті