• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Що таке модульні меблі

Стандартний дизайн меблів вже давно вийшов з моди. Зараз на піку популярності кастомізований, зроблений спеціально під запити покупця. Створення унікальної моделі, дозволить їй ідеально вписатися в інтер'єр і відповідати всім необхідним вимогам. У цій статті ми поговоримо про те, що з себе представляють сучасні модульні меблі.

Модульні меблі це

Модульні меблі представляють собою єдину конструкцію, що складається з різних деталей, які можуть мати різний розмір, висоту і навіть колір. Кількість і зовнішній вигляд таких деталей залежить тільки від замовника і його фантазії. Оскільки кожен елемент строго підігнаний один під одного, вся конструкція виглядає цілісною і добре між собою компонується. На відміну від звичних стандартних моделей, модульну можна розміщувати де завгодно: на кухні, в спальні, у вітальні.

Такі вироби в основному виробляють меблеві компанії, які орієнтуються на індивідуальний підхід до кожного клієнта. Їх розрізняють залежно від вхідних в конструкцію елементів. Їх може бути більше 60, що дозволяє створювати велику композицію і її різні варіації. Бувають більш демократичні системи, що містять 30 і менше елементів. Від того, зі скількох компонентів буде складатися система, залежить індивідуальність і ціна замовлення.

Можна придбати вже готові композиції, які будуть значно дешевше. Плюси такого варіанту полягають в:

  1. не варто викликати замірника на будинок;
  2. не потрібно робити індивідуальну схему-проект;
  3. найчастіше використовуються недорогі матеріали;
  4. дешевше буде збирати виріб самостійно.

Ідею модульних меблів подав Ле Корбюзьє, він любив функціонально використовувати простір, не поступаючись естетиці. Він створював проєкти квартир, в яких практично немає стін та всі елементи, що знаходяться в них, були предметами зонування. Ключовим моментом таких проєктів була можливість додавати стандартні рішення в загальний простір. Модульна конструкція дозволить Вам більше не вписувати меблі строго під розміри кімнати, як це робили в радянські часи. Набагато цікавіше створювати свою унікальну композицію, яка буде не тільки комфортною, але і функціональною.

Види модульних меблів

Модульні меблі буває наступних видів:

  1. М'які меблі. Елементи модульної системи збираються, як великий конструктор. Їх розрізняють двох типів: секційні і незакріплені. У секційних меблях всі деталі закріплюють на заводі. Замовник може вибрати розмір, колір і вид кожного елемента, але поміняти його розстановку він самостійно вже не зможе. Змінні конструкція більш мобільна. Кожен з блоків просто встановлюється поруч один з одним і їх можна рухати і міняти місцями в будь-який час, коли Вам захочеться. Деякі меблеві компанії оновлюють свої колекції, випускаючи нові модулі, які можна додати до старої конструкції. Модульна система найчастіше представляє з себе всю м'яку складову: диван, кушетку, м'який куточок, пуф, крісло і так далі.
  2. Корпусні меблі. Модульні меблі можуть стояти до постійних змін. Покупець сам вирішує, як будуть виглядати всі деталі, їх розмір і кількість. Корпусні меблі містять спеціальні модулі різної глибини, ширини і висоти, які можуть використовуватися в різних цілях, наприклад для зберігання білизни, установки техніки, столиків і так далі. Компонувати їх можна по різному, але загальний колір і стиль дозволять перетворити їх в єдину композицію.

Переваги модульних меблів

  1. Покупець може вибрати саме ті елементи, які він вважає потрібними.
  2. Деякі елементи можна докупити, тим самим повністю відновивши гарнітур.
  3. Можна кожен раз міняти розстановку модулів, що дозволить змінити зовнішній вигляд всієї кімнати і освіжити дизайн.
  4. Інструкція допомагає легко зібрати всі елементи швидко і без спеціальної допомоги.
  5. Можливість створити конструкцію, яка впишеться в будь-який дизайн і в будь-яку площу приміщення.
  6. Якщо потрібно швидко переїхати, модульна система допоможе облаштувати простір за короткий час.
  7. Для такого проєкту не потрібен дизайнер, Ви самі їм можете стати.
  8. У готових модульних колекціях існує маса варіантів і не потрібно ламати голову, придумуючи свій.
  9. Можна міняти композицію, коли набридне стара.
  10. Модульні елементи зручні в транспортуванні.
  11. Можна створити модний і актуальний інтер'єр вітальні, спираючись на новинки в дизайні.
  12. Модульною конструкцією можна розділити кімнату на зони і створити окремий острівець для відпочинку.
  13. Такий виріб може бути доповнена НЕ тільки диванами і кріслами, а ще й нішами для зберігання, журнальними столиками, поличками, шафами і навіть міні-баром.
  14. До модульних меблів можна додавати блоки, що трансформуються, такі як диван-ліжко, що дозволить створити додаткове спальне місце.
  15. Величезна різноманітність оббивних матеріалів та різних дизайнів дозволить створити по-справжньому унікальний виріб.

Сподіваємося, що ця стаття змогла переконати Вас, що модульні меблі - це крок в майбутнє і з їх допомогою Ви зможете створити чудовий інтер'єр, наповнений комфортом і затишком.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті