• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як визначити лівий або правий кут у Вашого дивана

Кутові дивани є улюбленцями дизайнерів інтер'єру і користуються великою популярністю серед покупців. І це не дивно, так як такі меблі виглядає дуже стильно, а також вона забезпечує високий рівень комфорту. Крім того, при наявності кутового дивана не обов'язково купувати додаткове крісло. Але при виборі такого дивана дуже часто виникає питання про те, який кут вибрати: лівий або правий.

Від правильного вибору кута дивана залежить весь інтер'єр і планування простору. Існують і універсальні моделі, але дуже часто перед покупцем стоїть дилема, як визначити кут дивана. Для того, щоб цей предмет меблів міг з успішністю справлятися зі своїм призначенням, необхідно вибрати правильну конфігурацію, яка буде відповідати розміру кімнати.

Для початку слід визначитися з тим місцем, куди Ви будете мати у своєму розпорядженні обраний Вами диван. Потім потрібно стати спиною до стіни, поряд з якою буде розташовуватися довга частина вироби. Тепер подивіться де знаходиться кут, в якому буде стояти диван. Якщо він праворуч, то Вам потрібна модель, що володіє правим кутом, а якщо зліва - то з лівим.

Варіанти конфігурацій кутового дивана

Визначившись з такими параметрами, як розмір, спосіб трансформації (якщо він потрібен) і колір меблів, а також визначивши, на який кут слід орієнтуватися, можна переходити на вибір конфігурації вироби.

За цим параметром розрізняють такі вироби:

  • трикутні;

  • П-подібні;

  • Г-подібні;

  • мають неправильну ускладнену форму;

  • кут з лівого боку;

  • кут з правого боку;

  • універсальний кут.

Універсальна конфігурація є найпростішою при розміщенні, так як її “хвіст” можна розташувати з будь-якого боку. Але багато моделей не володіють універсальним кутом, тому потрібно правильно зорієнтуватися при виборі меблів.

Як визначити кут дивана

Варто відзначити, що консультант в меблевому магазині хоч і може Вам підказати, який кут у того чи іншого виробу, але все магазини використовують різні підходи для класифікації їх меблів, тому можуть виникнути деякі розбіжність. Тому, крім звернення за допомогою до консультанта, необхідно і самому зібрати всю необхідну інформацію. Існують основні правила, про які потрібно знати перед тим, як вирушати за покупкою:

  1. Щоб визначити кут у кутового дивана незалежно від його конфігурації, потрібно спочатку на нього сісти.
  2. Розташуєтеся на довгій частині вироби і подивіться, з якого боку буде знаходитися коротка. Відповідно, в залежності від того, з якого боку буде знаходитися коротка частина, там буде і кут.

  1. Для того, щоб визначити кут на таких меблів, як тахта, потрібно сісти на виріб і подивитися, де знаходиться підлокітник. Якщо він з правій частині, то виріб є правостороннім, а якщо з лівої, то лівостороннім.

Якщо Ви вибираєте трансформується модель, то механізм повинен розташовуватися в довгій частині дивана. Короткий елемент теж не пустує. Там зазвичай встановлюється короб для зберігання білизни. Дістатися до нього можна за допомогою підйомного механізму, яким забезпечується ця частина. Кутові дивани в більшості випадків мають механізм трансформації дельфін. Трохи рідше можна зустріти еврокнижку, французьку або американську розкладачку і викочування.

У разі, якщо Ви хочете використовувати диван як ліжко щодня, то краще зупиниться на дельфіні або єврокнижка. Вони є дуже надійними і міцними, крім того, забезпечують зручне спальне місце. Викочування також зручний, але він оснащений коліщатками, які можуть подряпати покриття для підлоги. Французька та американська розкладачка більше підійдуть для гостьового використання, так як вони мають металевий каркас, який може заважати спині.

Тепер Ви знаєте, як визначити кут у кутового дивана. Залишається тільки дізнатися, де можна знайти найкращі моделі. Для цього рекомендуємо Вам завітати в наш каталог. Там вас чекає величезна різноманітність виробів на будь-який гаманець.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті