• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Обираємо ідеальний диван для великої родини

Переїжджаючи в нову оселю, насамперед вибирають диван, так як від цього предмета залежить не тільки затишне розташування господарів і гостей, але і вся атмосфера кімнати. Але для великої родини вибір відповідного дивана може перетворитися з розваги в справжнє випробування. Адже у кожного члена сім'ї є своє уявлення про відпочинок. Хтось любить розвалитися перед телевізором за переглядом футбольного матчу, а хтось мріє про те, щоб комфортно прилягти і розчинитися в улюблену книгу. Для дітей важлива можливість пострибати на дивані, а для батьків - подрімати на ньому. Тому потрібно вибрати ту модель, яка буде відповідати всім запитам.

Для великої родини найбільше підійде просторий кутовий модульний диван, так як він буде набагато комфортніше, ніж прямий. У цій статті ми розглянемо, як вибрати відповідний диван для вітальні, який буде доречний для великої родини.

Зовнішній вигляд

Цей предмет меблів, особливо якщо він є великогабаритним, буде залучати до себе всю увагу. Саме до нього будуть прикуті погляди Ваших гостей, що прийшли на чашечку кави. Тому велике значення має естетична привабливість вироби. Дуже важливо, щоб диван не тільки візуально поєднувався в стилістичному плані з інтер'єром кімнати, а й створював з нею спільну колірну гармонію.

Потрібно звернути увагу на кожну деталь, включаючи форму меблів, її розташування і колір, а також текстуру її оббивного матеріалу. Перш ніж, відправлятися по магазинах, визначте, який вигляд повинен мати диван, щоб він вміло вписався в стиль вітальні.

Розмір

Перед покупкою нових меблів варто визначитися, яку ділянку Ви під неї виділіть, а потім виміряти його. Вибирати меблі на око не рекомендується, адже іноді навіть пару сантиметрів можуть стати фатальними. Також варто враховувати площу кімнати, адже погодьтеся, великогабаритний диван буде безглуздо виглядати в маленькій кімнаті. Для великої родини в такому випадку краще вибирати модульний виріб. Якщо кімната має велику площу, то туди можна помістити великий виріб або навіть кілька, паралельно розташованих один до одного.

Тип

Існують кілька типів диванів, кожен з них зможе органічно вписатися в будь-яку кімнату:

  • прямий;
  • кутовий;
  • трансформер;
  • модульний;
  • канапе;
  • софа, яка має низьку спинкою і підлокітниками.

Який з варіантів буде найвдаліший, зможе підказати розмір кімнати, її призначення і бажана функціональне навантаження на меблі. Найкраще зупинитися на моделях трансформерів, так як вони можуть забезпечити додаткове спальне місце.

Кутовий виріб відмінно впишеться в більшу кімнату, особливо якщо це кімната-студія, так як з його допомогою можна зонувати приміщення, розділяючи його на кілька частин. Для вузької і довгої кімнати підійде варіант канапе.

Механізм трансформації

Для частого використання краще вибирати модель, яка буде легко трансформуватися і забезпечувати зручне спальне місце. Для кутових виробів найчастіше вибирають механізми дельфін і акордеон. Вони відрізняються своєю надійністю, забезпечують комфортне спальне місце, а також володіють коробами для зберігання постільної білизни. Для прямих диванів найдовговічнішими механізмами вважаються книжка і єврокнижка. Вони користуються великою популярністю серед покупців. Варто відзначити, що перед покупкою рекомендується дізнатися розміри вироби в розкладеному вигляді, щоб потім не виникло сюрпризів в види закритих проходів і так далі.

Начинка і каркас

У незалежності від того, які меблі Ви купуєте, її комфортність і довговічність залежать від того, наскільки якісними є матеріали її виготовлення. Каркас повинен бути міцним і надійним. Краще, якщо він буде виготовлений з натурального дерева. Надійним є і металевий каркас, але вся конструкція буде значно важче. Як наповнювачі кращими вважаються пінополіуретан і пружинний блок. Якщо Ви збираєтеся використовувати диван як ліжко щодня, то варто задуматися про придбання ортопедичного матраца.

Всі ці якості варто враховувати при виборі відповідної моделі. Знайти найкращі варіанти Ви зможете в нашому каталозі, де представлений великий ряд виробів високої якості.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті