• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як вибрати диван преміум класу і не прогадати

Елітний диван вважається таким не тільки через його більшу вартість. А точніше якраз його вартість і виправдовує ту якість матеріалів, які використовувалися для виробництва таких меблів. Будь то преміум ліжка, м'яке крісло, дерев'яний стіл або м'який куток - преміум сегмент в першу чергу натуральні матеріали, найкраща збірка, додаткові можливості і високу якість. Вибираючи меблі вище середнього сегмента ви також отримуєте стильний дизайн, а іноді і унікальну річ. Дорогі меблі відмінно вписується практично в будь-яке приміщення, будь то вітальня або спальня, кухня або робочий кабінет.

У даній статті ми розглянемо особливості вибору диванів преміум класу.


Диван dommino преміум класу


Особливості диванів преміум класу

Виробники елітних диванів турбуються про свою репутацію, тому в таких магазинах завжди надається гарантія на певний час. Відмінність від менш дорогих виробів не тільки в його вартості. Замовивши преміум диван ви отримуєте зовні гарне місце для відпочинку і надійні механізми всередині нього.


До основних переваг та особливостей диванів преміум класу відносяться:

  • якість виробу, так як вони виробляються з міцніших матеріалів, що відрізняються екологічністю і довговічністю, все елементи кріплення ретельно перевіряються на кожному етапі збору дивана;
  • безпеку, полягає в тому, що дивани преміум класу ніколи не виробляються з другосортних матеріалів (ДСП, МДФ), відповідно, в повітря не потрапляють негативні речовини;
  • простий догляд, легка прибирання цілком підійде для очищення від незначних забруднень, необхідно лише ознайомиться з рекомендованими засобами для догляду за м'якими меблями;
  • зручність, до найменших деталей продумана конструкція дозволяє створити максимальний комфорт при її використанні;
  • зносостійкість, після покупки дивани преміум класу не почнуть скрипіти або деформуватися.

Перераховані аспекти відрізняють люксові дивани від виробів з ДСП або МДФ.


Диван dommino преміум класу


Види елітних диванів


Елітні дивани представлені такими видами:

  1. Прямі. Вироби стандартної форми, вважаються універсальними, так як можна встановити в будь-який з кімнат. Що стосується розташування, то оптимальніше всього буде розмістити їх в центрі кімнати або біля стіни. Багато в чому на розташування впливає механізм трансформації. Прямі дивани найпоширеніші, їх можна знайти в будь-якому магазині.
  2. Кутові. Основні представники такого виду дивани Г-подібної форми. Оптимальне місце розташування - в гуляющем кутку кімнати. Їх головне призначення - закрити порожній кут, тим самим звільнити місце для інших речей і аксесуарів.
  3. Великі. Цей вид диванів відрізняється своїми значними габаритами. Великі дивани можуть бути:
  • прямі;
  • кутові;

На такому виробі може одночасно відпочивати мінімум 3 людини. Довжина при розкладанні може досягати 2,5 метра.

Виробники постійно працюють над вдосконаленням моделей елітних диванів, намагаючись додавати якісь функціональні механізми до меблів. На особливу увагу заслуговують елітні сучасні крісла, на який можна цілком комфортно відпочивати.


Диван dommino преміум класу


Як визначити якість дивана


Щоб не купити бракований товар, необхідно ретельно його перевіряти в магазині або при отриманні. Обов'язково звернути увагу на:

  1. Шви. У елітного дивана завжди будуть рівні шви (їх можна буде навіть не помітити), без ниток.
  2. Каркас. Якщо в технічній документації зазначено, що каркас з ДСП або МДФ, то це не преміум диван. Купувати потрібно диван з металоконструкцій або поєднання натурального дерева та фанери.
  3. Наповнювач. В елітних диванах повинен бути пінополіуретан або натуральний "пух-перо".
  4. Механізм трансформації. Тут потрібно орієнтуватися на власні побажання, всі механізми оптимізовані, інше питання наскільки вони якісно встановлені в конкретному виробі.
  5. Оббивка. Дорогий матеріал буде міцним, що не буде сбіваться.В якості оббивки преміум диванів використовують найчастіше шкіру, екошкіра або натуральні тканини високої якості: вельвет, велюр, жаккард, флок, шенілл, замшу.

Перед тим, як купити елітний диван уважно огляньте виріб і помітите найменші невідповідності, то краще подивитися більш якісні варіанти. Після покупки обов'язково збережіть чек.


Диван dommino преміум класу


Поради по догляду за елітним диваном

Догляд за елітними меблями практично не відрізняється від догляду за недорогими виробами. Багато що залежить від матеріалу оббивки, так як під конкретну оббивку можуть йти спеціальні засоби для усунення забруднень.


Що стосується загальних моментів, то необхідно:

  • проводити прибирання пилососом поверхні дивана не рідше ніж 1 раз на тиждень;
  • протирати поверхню вологою ганчіркою, попередньо добре її віджавши (якщо ж оббивка дозволяє це робити), проводити не рідше ніж 1 раз на 3 дні;
  • не забувати про підлокітниках, ніжках, додаткових елементах дивана, навіть можна розкласти і провести прибирання всередині дивана;
  • очищення ніші або ящиків для зберігання білизни мусить виконуватися щотижня;
  • не застосовувати сильно діючі хімічні засоби для усунення плям;
  • намагатися не вживати їжу і напої на дивані, незалежно від оббивки.

Дивани преміум класу - це показово достатку і вольового характеру власника. Куплений дорогий диван прослужить вам тривалий час, без необхідності заміни будь-яких складових або оббивки. Виробники акцентують увагу на надійності роботи всіх механізмів.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті