• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як вибрати модульний диван

Модульні дивани набирають все більшої популярності і це не дивно, адже вони відрізняються своєю функціональністю, практичністю і оригінальністю. Більш того, вони представлені в широкому асортименті, що дозволяє кожному покупцеві знайти підходящу модель, що відповідає всім його запитам. У цій статті ми розглянемо основні типи модульних систем, їх відмінності та переваги, а також в яких інтер'єрах вони найбільш добре виглядатимуть.

Що таке модульний диван

Для початку розберемося, що ж собою являє цей тип меблів. Модульна система являє собою великий пазл, що складається з різних секцій. Його конструкція буває двох типів:

    • Секційний. Такий диван має конструкцію, яка жорстко скріплюється між собою. Замовляючи, Ви вибираєте саму конструкцію, яка буде складена з декількох елементів, надалі надійно з'єднаних один з одним. Отримавши готовий виріб, у Вас не буде можливості поміняти його форму своїми силами.




    • Трансформований. Цей диван має вільну конструкцію, що дозволяє змінювати його форму коли і як Вам захочеться. Він являє собою систему, що складається з різних модулів, що робить його схожим на конструктор. Такий диван чудово впишеться в квартиру будь-яких розмірів, так як форму і кількість модулів Ви можете вибирати самі.




Основним елементом таких меблів вважається пуф Його розміри залежать від форм конструкції і задуманого замовником дизайну. До пуфу кріпляться такі елементи, як спинка, полички, колеса, підлокітники і ніжки. Крім того, підлокітники можуть легко перетворюватися в спинку і навпаки. Пуфи самі по собі є комфортними сидіннями і з'єднавши кілька з них можна отримати зручне спальне місце для одного або двох осіб, а приєднавши спинку можна отримати просторий диван.

Модульна конструкція дозволяє створювати диван, який нагадує будь-яку геометричну фігуру - від простого прямокутника до більш хитромудрого кола.

Переваги модульних диванів

      1. Модульна система являє собою цілий ряд різних елементів, таких як дивани, крісла, кушетки, пуфи, полки і тумби. Замовник може додати все, що йому захочеться, включаючи додаткові спальні місця і місця для зберігання речей.
      2. Навіть секційний тип конструкції в порівнянні зі звичайним диваном може перетворюватися. Інтер'єр з такою диваном ніколи не буде виглядати статичним, а навпаки наповненим динамікою. Модульна конструкція в свою чергу відкриває необмежену кількість можливостей перетворення як самого дивана, так і всього простору в цілому.
      3. Модульний вид меблів відмінно впишеться в будь-яке приміщення, так як Ви самі зможете підібрати його габарити в залежності від розміру кімнати і її планування. У довгих кімнатах і приміщеннях, які об'єднують кілька просторів, такі меблі допоможе поділити їх на зони. Більш того, модульна система легка в транспортуванні.

Інтер'єри, в які впишуться модульні дивани

Особливо виграшно такі меблі буде виглядати в просторих лофт, позбавлений усіляких перегородок. Кімнату можна буде легко зонувати або поділити на частини, відповідно до Вашого плану. Якщо приміщення має два поверхи, то розташуйте модульну конструкцію по спіралі або придумайте унікальну і цікаву форму - це дозволить створити яскравий акцент, на який буде приємно милуватися зверху.

Мінімаллістічний, сучасний і хай-тек стілісмогут красиво обрамити модульний диван, зробивши його своєю центральною точкою, особливо якщо Ви зробите з нього багаторівневу систему, додавши журнальні столики, полички і навіть міні-бар. А вибравши грубуватий і фактурний оббивний матеріал, Ви зможете розмістити таку м'які меблі і в інтер'єрі в скандинавському стилі.

Оббивка і колір

При виборі оббивного матеріалу і його забарвлення варто відштовхуватися від покриття підлог і колірної гами всієї кімнати. Модулі можуть бути одного кольору або поєднувати в собі різні відтінки. Найкраще віддати перевагу натуральної тканини або якісному заміннику - це продовжить зносостійкість меблів. Для яскравого дизайну кімнати краще вибрати диван в нейтральних відтінках, а ось однотонна колірна гамма може дозволити колірні експерименти щодо м'яких меблів.

Популярними оббивними матеріалами вважаються замша, флок, вельвет, натуральна або штучна шкіра і велюр.

Модульні дивани можуть стати відображенням творчих здібностей і підійдуть для людей, які люблять поєднувати комфорт з експериментом. Створюючи такі меблі, потрібно мати чітке уявлення про те, як Ви хочете, щоб виглядала Ваша вітальня і Ваша софа як її основна частина. Якщо Ви сумніваєтеся і не упевнені, чого саме хочете - завжди можна звернутися до фахівця.

Сподіваємося, що ця стаття допомогла Вам оцінити всі достоїнства модульних меблів і допомогла Вам прийняти рішення в її виборі.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті