• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Концептуальний інтер'єр для сучасної дівчини

Дизайнер:Planium
Фото:Eugene Deshko
Площа: 47,05 кв.м.
Facebook:Planium

Замовниця даного інтер'єру - активна дівчина, володарка великої колекції одягу і взуття. Тому основним побажанням клієнта була велика, містка гардеробна і повноцінна спальна зона для відпочинку. Мінусом початкового планування був вхід в санвузол біля вхідних дверей, вузька довга спальня суміжна з вітальні і мініатюрна кухня.

На фото представлений диван "ПРАДО" від Dommino

З цією метою у всіх житлових зонах стелі пофарбовані в колір стін, рішення підтримане кольором плитки для підлоги і кухні, зведена скляна стіна, яка відгороджує вітальню від спальні. Для того, що б усамітнитися, досить засунути штори. В основі інтер'єру сіруваті і оливкові тони - ця палітра близька господині. Акценти ж розставлені в меблів і елементах декору. Наприклад, насичений зелений диван, дубовий стіл і стільці, ліжко з шкіряним і текстильним узголів'ям. Велика кількість текстилю робить інтер'єр більш затишним і завершеним.

Господиня квартири дуже любить подорожувати і привозити «спогади» з поїздок. Наприклад, як скляні фігурки в спальні і кухні. Тому в квартирі багато вільних стін для декору і приємних спогадів з майбутніх поїздок.

Planium вважає, що вийшов в результаті інтер'єр дуже схожий на свою господиню - неординарну жінку, яка любить незвичайні і красиві наряди!

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті