• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Модні дивани 2020 року - особливості вибору сучасних диванів

Диван вважається найголовнішим елементом у вітальні. На нього найбільше звертають увагу всі гості, та й самі мешканці будинку. Інтер'єрних декораціям властиво змінюватися з часом і вдосконалюватися. Але основні критерії, за якими визначається актуальність меблів і безпосередньо відбувається вибір м'яких меблів залишається незмінним: багатофункціональність і комфорт основні складові для якісної і надійної м'яких меблів.

Сучасні дивани 2020 поєднують в собі містку систему для зберігання тих чи інших речей і аксесуарів, компактні габарити, які з легкістю впишуться в абсолютно будь-який інтер'єр. Особливу увагу варто приділити особливостям конструкції, формою і кріпленням. Модельний ряд м'яких меблів вдосконалюється щороку, створення вироби з новим дизайном, покращують механізми трансформації і багато чого створюють нового.

Який же новий тренд в світі м'яких меблів в 2020 році? У чому особливості модної м'яких меблів на 2020 рік? Про всі особливостям м'яких меблів в цьому році ми розповімо в даній статті.

 


Новинки та їх особливості. На що роблять акцент в цьому році?

Квартира виглядає стильно тільки тоді, коли в ній гармонійно поєднуються інтер'єр і м'які меблі. Сучасний стиль може бути самим різним, так як кожна людина самостійно визначає в якому стилі йому облаштовувати свій будинок. Які ж новинки диванів в цьому сезоні? Варто відзначити, що як таких нових моделей не придумали, лише вдосконалювали старі. Але є якісь тренди, які так популярні на сьогоднішній день, саме про них і піде далі мова.

 


Тонкі дерев'яні ніжки.

Особливість меблів для цього року - повернення до стилю 60-х років. Для м'яких меблів того часу було характерно використання косих ніжок з дерева - внизу вузькі і тільки на стику з каркасом розширені. Вони відмінно виглядають без будь-якої обробки, тільки чисте дерево. Ще одна особливість даного стилю - це гра контрастів, тому як масивний верх і тонкі ніжки меблів створюватимуть відчуття ширяння м'яких меблів.

 


Підлокітники.

Якщо раніше на підлокітники в дивані погоджувалися лише деякі покупці, то на сьогоднішній день це дуже важливий елемент дивана. Наявність підлокітників значно розбавляє масивність дивана, виріб сприймається абсолютно по-іншому. Що стосується форми підлокітників, то дизайнери рекомендують дотримуватися традиційної форми вироби, вони в цьому сезоні теж в моді.

 

 

Можна говорити про те, що за останній рік виробники вдосконалювали різні механізми трансформації. Деякі виробники збільшили кількість висувних ящиків, в якихось моделях покращився підйомний механізм. Сучасний інтер'єр має свої особливості, з огляду на останні тенденції, які відбуваються в світі. Оформлення дивана в сучасному стилі - досить трудомісткий процес, тому потрібно максимально сконцентруватися і вибрати оптимальний варіант.

 


Модні кольори


Дуже цікаве питання щодо колірної гами. У цьому сезоні справжній бум на глибокі відтінки дорогих каменів, а саме:

  • аквамарин;
  • рубін;
  • смарагд;

Навіть якщо в якості оббивки використовувався найпростіший матеріал, ці кольори здатні подарувати вашому дивану нове життя. Навіть найпростіша оббивка буде виглядати якісно і по-багатому. Але м'які меблі з еко шкіри і шкіри абсолютно не рекомендують використовувати в цьому році, відповідно, і кольору ці не застосовуватимуться.

Також, справжніми лідерами в продажах сучасних диванів є вироби гірчичного кольору. Незалежно від сезону цей колір постійно в тренді. Навесні і влітку такий колір буде як -будто висвітлювати квартиру і дарувати почуття тепла, а восени відмінно буде поєднуватися з видом жовтого листя за вікном. Відмінно буде виглядати диван гірчичного кольору, якщо у вас кімната сірого кольору - вітальня заграє новими фарбами. Крім дивана гірчичного кольору можна придбати крісло такого ж відтінку.

 

 

Як ми бачимо, колірна гамма на 2020 рік не рясніє великою кількістю квітів, але навіть ті варіанти, які представлені, будуть створювати конкуренцію більш старих моделей диванів.

 


Популярні стилі 2020


Сучасні дивани мають різну форму і стиль, тому варто виділити основні тенденції 2020 року, а вони виглядають наступним чином:

    1. Класичні дивани. Така конструкція передбачає пряме розташування м'яких модулів. Такий диван підійде як для великих, так і для маленьких кімнат, потрібно лише правильно підібрати розмір. Такий вид м'яких меблів найкраще розташувати уздовж стіни, щоб залишити вільне місце для інших аксесуарів.

 

2. Кутові дивани. Кутовий варіант даного типу меблів має на увазі різне розташування модуля, яке фіксується в залежності від того, як розташовується основна конструкція. Збоку таких диванів є фіксатори і металеві петлі. Диван такого типу відрізняється особливою мобільністю, тобто його можна розгорнути в будь-який необхідний кут. Що стосується місця розташування кутових диванів, то в більшості випадків вони стоять у вітальні. Кутовий диван відмінно підійде для оформлення невеликих житлових приміщень, тому що його можна використовувати ще і як місце для сну.

 

3. Модульні вироби. Багато хто вже звик до такої моделі, в 2020 році модульні дивани абсолютно не втрачають своїх позицій, більш того, вони їх зміцнюють. Конструкція даного типу дозволяє змінювати розташування модулів в залежності від побажань. Практично кожна частина модульного дивана може трансформуватися. Головною особливістю таких диванів є можливість самостійно підібрати всі необхідні елементи, тим самим наче конструктор LEGO, зібрати свій власний диван.

 

4. Напівкруглі вироби. Справжній прорив даного року. Незважаючи на те, що такий вид дивана не практичний в умовах багатоквартирного будинку, то зате такий вид дивана відмінно підійде для тих, у кого дача за містом. Напівкруглий диван часто застосовується як декоративний елемент, тому як місця для сидіння не так вже й багато.

Купівля таких диванів в 2020 році точно буде на руку - адже час змінюється, змінюються і тренди.


Які матеріали зараз в моді?

Цікавий момент щодо оббивки м'яких меблів. Що ж популярно на сьогоднішній день, коли за вікном нестабільний 2020? У цьому році дизайнери рекомендують зробити акцент на автентичних матеріалах, тому, шкіряні меблі буде як завжди в тренді, навіть незважаючи на те, що 2020 диктує нові правила. Якщо вітальня оформлена в класичному стилі, то шкіряні меблі буде виглядати дуже непогано. Не варто скидати з рахунків меблі з текстильною оббивкою. Популярності набирає оббивка з твіду.

У моді текстильні дивани, оббивка яких оздоблено відповідним орнаментом, нитками. По-новому все почали дивитися на оксамит, в 2020 році саме цей матеріал буде основним оббивним. Такий матеріал відрізняється своєю ніжністю, м'якістю і зручністю. Багато дизайнерів рекомендують купувати дивани з велюру - традиційна особливість виробництва у вигляді плетіння буде збережуться протягом довгого часу.

Дивани з велюру або оксамиту легко чистяться, навіть незважаючи на те, що це дуже ніжні і м'які матеріали.

 


Стильні дивани в інтер'єрі

Перед тим, як купувати виріб, необхідно чітко розуміти, який виріб ви хочете бачити у себе в вітальні. Завдяки цьому можна придбати виріб, який прослужить багато років. У продажу ви можете знайти багато варіантів м'яких меблів, тому кожна людина в залежності від своїх фінансових можливостей може придбати потрібний йому диван.

 

 

Більш бюджетні дивани виготовляються зі штучних матеріалів, такі виріб мають в більшості випадків невеликий термін експлуатації. Якщо ви будете використовувати диван, то через невеликий проміжок часу складаний механізм і зовнішній вигляд вийдуть з ладу. Більш міцні і надійні дивани можуть значно вдарити по гаманцю, але зате ви повністю будете задоволені якістю і надійністю всіх складових механізмів. Наповнювачі таких диванів не збиваються з часом, а після довгого лежання на такому дивані ніякого болю в спині не буде.

 

 

Дивани, виготовлені в 2020 році нічим кардинальним не відрізняються від більш ранніх моделей. У той же час деякі нюанси і моменти значною мірою змінюють ситуацію, роблячи нові види м'яких меблів досконалішими.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті