• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Особливості модульних диванів зі спальним місцем для вітальні

Модульні дивани стали все більше витісняти стандартні м'які меблі. Особливо великою популярністю такі моделі користуються у господарів невеликих квартир, в яких спальня поєднується з вітальнею. Секційні меблі ідеально підходять для зонування кімнат в таких випадках. А наявність зручного спального місця перетворює такий диван в комфортне ліжко. Днем вони будуть відмінним місцем для відпочинку і прийому гостей.

Особливості модульних диванів, що володіють спальним місцем

Модульні дивани зі спальним місцем відрізняються своєю зручністю та практичністю. Їх головними особливостями можна назвати те, що вони розбираються на різні секції, які можна комбінувати на свій розсуд, а також можливість перетворення в ліжко. Основними функціями таких меблів є:

  • в денний час це відмінне місце для проведення дозвілля всією сім'єю, перегляду телевізора, ігор з дітьми та читання книги;
  • ввечері такий диван може розмістити велику компанію для перегляду футбольного матчу або невеликої вечірки;
  • вночі виріб перетворюється в зручне спальне місце;
  • дає можливість розділити приміщення на кілька зон;
  • володіє додатковим містким ящиком для білизни та інших речей.

Механізми трансформації

Диван володіє різними механізмами трансформації. Найпопулярнішими з них є:

  • "єврокнижка" - дуже простий механізм для розкладання, необхідно підняти спинку, висунути сидіння вперед і опустити на його місце спинку, конструкція відрізняється своєю простотою і довговічністю;
  • "акордеон" - щоб утворити спальне місце, потрібно потягнути за ремінь і диван легко розкластися вперед, спальне місце утворюється великим за розміром і комфортним для використання;
  • "розкладачка" - прибираємо подушки, сталевий каркас тягнемо на себе, ліжко виходить дуже рівним і просторим;
  • "дельфін" - потрібно витягнути нижній блок, спальне місце саме підніметься наверх;
  • "кенгуру" - має такий же принцип роботи, що і дельфін, в більшості випадків використовується в кутових диванах.

У кожного меблевого виробника є свій улюблений розкладний механізм. Багато вітчизняних меблевиків схиляються до механізму "дельфін". Його дуже легко використовувати. Розкласти такий диван зможе навіть дитина. Через це таку модель вибирають для дитячих кімнат.

Конфігурація виробів

Модульних диванів, доповнених спальним місцем, існує величезна кількість, а різноманіття розмірів і форм порадує кожного, навіть самого прискіпливого покупця.

З різними розмірами спального місця

Якщо Ваш модульний диван може трансформуватися в ліжко, то у Вас ніколи не виникне питання, куди розмістити несподівано нагрянувших родичів або затриманих допізна друзів. М'які меблі відрізняються зручністю свого спального місця, яке трансформується з однієї із секцій. У більшості випадків ліжко виходить великим і просторим. Вона здатна розмістити чотирьох чоловік. Найзручнішими для цього вважаються кутові дивани.

Місце для сну невеликих розмірів зустрічається як в розкладному варіанті, так і в якості окремої нерозкладної секції. У внутрішній частині таких меблів зазвичай розташовують короб для білизни та інших речей.

Знайти собі відповідну модель не складе великих труднощів. При виборі моделі обов'язково враховуйте стиль Вашої вітальні, розмір квартири і меблів, а також розмір розкладних секції в розкладеному вигляді.

З різними формами

За рахунок того, що модульні меблі займають вершину популярності, виробники намагаються розширити свій меблевий ряд, додаючи нові моделі. Модульні прямі і кутові дивани вже не викликають такого ажіотажу. Кожен намагається придумати щось незвичайне.

Першими змінами стали вироби, які дозволяють розташувати кутову частину з будь-якого боку. Потім дизайнери створили моделі, що мають П-подібну конструкцію.Який же диван є представником сучасного віяння моди? Це модель, що має складну геометричну конструкцію і володіє прямий секцією, яка є додатковим спальним місцем.

Існують вироби, які крім ліжка доповнюються й іншими цікавими деталями, такими як журнальний столик, міні-бар і різні полки і шафки.

Види диванів

Кутові дивани

Кутова модель буде мати гарний вигляд у великий і просторій кімнаті. Зазвичай вона доповнюється відкидним столиком і поличками, де можна розмістити різні речі. Це можуть бути книги, предмети декору, пульти управління і навіть ноутбук. Виготовляють моделі, які доповнюються міні-баром. Виріб може бути жорстким або м'яким, на смак покупця. Жорсткі моделі зазвичай більш практичні, але на них не так зручно сидіти, як на м'яких.

Кутові дивани бувають таких форм:

  • П-подібні;
  • мають право або лівобічний кут;
  • геометричних форм;
  • доповнені різними функціями, такими як полички, столики, бари.

Оббивка може бути різною - шкіряна, шенілова, жаккардова. Все залежить від смаку покупця і ціни моделі. Варто пам'ятати, що оббивний матеріал зі шкіри більш зносостійкий, але ціна його трохи вище. Одним з найдешевших вважається гобелен.

Вузькі дивани

Якщо вітальня невелика, то для неї підійдуть вузькі м'які меблі, доповнені спальним місцем. Такі вироби можуть розкладатися або мати окрему секцію з ліжком. В їх сидіннях зазвичай розміщують ящик для білизни.

Матеріал оббивки відрізняється своєю різноманітністю і може бути виготовлений як і з щільної тканини, так і з екошкіри. Каркасна основа в більшості випадків виготовляється з дерев'яного бруса. Розкладні моделі можуть мати максимум два спальних місця. Трансформаційний механізм такий же, як і у кутових моделей. Сидіння мають пружинну основу і наповнюються синтепоном і пінополіуретаном.

Еркерні дивани

Нові тенденції з'являються у всіх напрямках моди. Житла оформляються в нестандартних рішеннях і вимагають дивани, виконані в нестандартних формах. Їх називають еркерні. Вони не мають прямокутних форм і мають цікавий дизайн. Є модульні моделі, що виготовляються за індивідуальним проєктом, який становить сам замовник, спираючись на свої бажання і смаки. Такі вироби можуть мати дугоподібну форму.

Еркерні дивани бувають:

  • модульні;
  • трансформери;
  • моноліти;
  • комбіновані.

Вироби володіють різними механізмами трансформації. Оббивка буває різноманітною і різниться за ціною і якістю.

Популярні моделі

будь-який виріб, включаючи модульні дивани зі спальним місцем, має своїх фаворитів. Ми з Вами поділимося найпопулярнішими моделями.

  1. Вироби, які мають дизайн, що відрізняється своєю практичністю і лаконічністю. Не мають підлокітників і за рахунок цього виглядають більш місткими. Такі моделі виглядають просто, але стильно. Мають прямою спинкою і боковинами. Виділяються ці дивани завдяки своїй розкішній шкіряній оббивці. Це надає їм солідний і аристократичний вид. Найчастіше обладнуються механізмом трансформації "дельфін".
  2. Моделі, що володіють великим спальним місцем. Вироби мають три секції: кутова частина, крісло і диван. Зустрічаються види, які доповнюються додатковим кріслом або диваном. Під сидінням розташований ящик для білизни. Спальне місце трансформується за допомогою таких механізмів, як "дельфін", "розкладачка" і "акордеон". Оббивний матеріал може виготовлятися як з шкіряного матеріалу, так і з тканинного. До дивану Ви можете придбати подушки і пуфи. Такі вироби підійдуть до приміщень будь-яких розмірів.

Можна з упевненістю сказати, що модульні м'які меблі, що мають додаткову спальну секцію, займають важливе місце серед диванів. Їх можна розмістити практично в будь-якому сучасному житловому приміщенні. Зручність і практичність цих виробів не дарма користується великою популярністю. Знайти відповідні моделі можна на dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті