• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Чи варто купувати модульний диван? Популярні моделі

Модульні м'які меблі в наші дні можна дуже часто зустріти в різних сучасних житлових приміщеннях. Велику популярність вони отримали завдяки своїй практичності і зручності в експлуатації. Багато виробників мають хоча б парочку моделей в своїх колекціях. Якщо Ви ще не вирішили, чи варто Вам купувати такі меблі, то ця стаття саме для Вас.

Чи варто купувати модульний диван

Найголовнішими перевагами модульних меблів є:

  • зручність у використанні;
  • універсальність;
  • практичність;
  • здатність виконувати різні функції;
  • оригінальність конструкції.

Форма дивана легко змінюється за Вашим бажанням. Тому, це кращий вибір для вітальні.

Для перегляду телевізора в сімейному колі можна розташувати диван півколом, а під час вечірки з гостями надати йому П-подібну форму, поставивши в центрі стіл. Несподівано прийшли родичі з іншого міста? Можна їх зручно розташувати на трансформованій частини дивана. Але така мебель вдало впишеться не тільки у вітальні.

У кухні вона теж знайде своє місце. Полюбилися багатьом "кухонні куточки" є різновидом модульних меблів. Їх часто можна зустріти в сучасних квартирах. Адже вони не тільки забезпечують комфорт і зручність під час експлуатації, але і мають великий ящик для зберігання господарського приладдя.

Також, модульний диван добре буде виглядати в дитячій кімнаті. Модульні меблі володіють концепцією конструктора, тому для дітей вони стануть найвдалішим варіантом. Дитині буде цікаво скласти свій власний цілісний варіант з різних модулів або розібрати його на частини і використовувати окремо. Крім того, диван може об'єднувати і спальне місце, а придбавши модель з механізмом трансформації "дельфін", дитина може сама перетворювати диван в ліжко.

модульний виріб може вписуватися в будь-який стиль оформлення кімнати. А все тому, що воно може виконуватися в різних дизайнах. Тому важко уявити, як можна обійтися без таких меблів. Вона має бути присутня хоча б в одній з Ваших кімнат.

У такій конструкції є один мінус - її ціна. Але і з цієї ситуації можна знайти вихід. Деякі виробники продають такі вироби окремими сегментами, тому можна не купувати їх цілком. Досить придбати пару основних частин відразу, а потім докупити все інше.

Види модульних диванів

Кутові

Модульні кутові вироби як і раніше знаходяться на вершині популярності. Вони здатні заповнити або розділити простір і створити комфортне місце для відпочинку і спілкування. Щоб створити відчуття затишку, можна додати полички, плед, диванні подушки та пуфики. Крім того, кутові дивани здатні перетворюватися в просторі і місткі ліжка, на яких можна розмістити друзів і родичів. Ви можете об'єднувати і розмішати модулі вироби за Вашим бажанням. Це дає Вам можливість оновлювати зовнішній вигляд вітальні в залежності від Вашого настрою. Такі вироби також відрізняються своєю зручною транспортуванням, так як їх можна розібрати на частини. Кутові моделі часто доповнюються різними поличками і ящиками, а також міні-баром.

Незвичайної форми

У сучасних тенденціях дизайну прийнято використовувати нестандартні і несподівані форми. Так модульний диван можна розмістити у вигляді змійки і півмісяця. Вони поділяються на:

  1. Круглі. Такі моделі привертають увагу своєю незвичністю і плавними лініями. Багато з них трансформуються в ліжко. Вони ідеально підходять для великих і просторих віталень, де вони будуть виступати центральним об'єктом. Круглі модульні дивани часто мають додаткові деталі у вигляді столиків і пуфів.
  2. Напівкруглі і еркерні. Такі вироби можуть підійти для віталень невеликих розмірів. Ці дивани чудово впишуться в еркерні виступи. Така форма виглядає набагато цікавіше і є більш комфортною ніж прямокутні дивани. Напівкруглі дивани також можуть мати механізмом трансформації.

Популярні моделі та останні тенденції

  1. Вироби, які можна використовувати як цілісні предмети меблів і окремо. Можуть мати спальним місцем, але існують моделі і без нього. Вироби мають як тканинними різновидами оббивки, так і шкіряними. Наповнювачем м'яких елементів служить ППУ, який володіє підвищеною жорсткістю і щільністю.
  2. Популярною вважається шкіряні меблі, що володіє вбудованими столиками, барами та іншими деталями. Конструкція виробів дозволяють зібрати диван в різних формах: кутовий, П-образний і прямий.
  3. Моделі, які чудово виглядатимуть в просторих віталень. Оснащені безліччю спинних подушок, які роблять їх більш затишними. Каркас випускається в декількох варіантах жорсткості. Механізмом трансформації є дельфін.
  4. Вироби прекрасно впораються із завданням зонування приміщення. Є великі короби для речей. Блоки можна змінювати в залежності від свого настрою. Матеріал оббивки різноманітний і випускається в різних кольорах.
  5. Модульний виріб виконаний в строгому стилі. Не володіє механізмом трансформації. Оснащене широкими підлокітниками, в які вбудовані полиці.

Як розміщувати напівкруглі і еркерні дивани

Якщо Вам сподобався еркерний диван, то варто враховувати те, що він вимагатиме певного розміщення.

  1. Такий диван самодостатній і не потребує зайвому захаращених деталями декору.
  2. В інших предметах меблів та декору рекомендується повторювати плавні і дугоподібні лінії. Наприклад в столиках, килимах, картинах
  3. Якщо вітальня не володіє великими розмірами, то еркерний диван можна розмістити в кутку. Поруч з ним можна розмістити красивий торшер або рослина з великим листям.
  4. Необхідно зробити напівкруглу зону відпочинку. Для цього поруч з диваном можна поставити крісла і пуфи, а в центрі розташувати круглий столик.
  5. Якщо кімната має нетрадиційну форму, наприклад еркерну стіну з вікнами, то напівкруглий диван ідеально туди впишеться. Не слід розміщувати меблі щільно до стіни, краще залиште трохи місця для створення потрібного ефекту.
  6. Еркерні вироби розміщуються навпроти центральної композиції. Це може бути камін або великий телевізор.

Розкладні механізми напівкруглих моделей

Найпоширенішими механізмами у напівкруглих диванів є:

  • викочування - являє собою конструкцію, з під сидіння якої на коліщатках викочується основу ліжка. Коліщатка повинні бути дуже міцними і плавно пересуватися;

  • відкидний - відрізняється тим, що для його розкладання необхідно просто відкинути спинку. При виборі такої моделі будьте уважні, переконайтеся в стійкості дивана в складеному вигляді, він не повинен розкладатися при найменшому зусиллі;
  • модульний - є найзручнішим. Перетворити диван в ліжко можна просто перемістивши кілька модулів. З такою системою зможе впоратися навіть дитина.

Придбати модульний диван можна за доступними цінами в інтернет-магазинах. Там Ви зможете побачити фото різних моделей і прочитати описи їх характеристик. Якісні вироби, виконані зі смаком, можна знайти на dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті