• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Дивани в стилі кантрі в інтер'єрі вітальні

Стиль кантрі полонить своєю ненав'язливість і природністю. Він являє собою сучасний варіант сільського інтер'єру, який був популярний в минулому столітті. Назва кантрі перекладається, як “село”. Але сільський стиль у кожної національності свій. Це і робить кантрі таким різноманітним і багатоликим. Великою популярністю користуються сільські стилі таких країн, як Англія, Франція і Америка.

Те, що виділяє кантрі серед інших - це простота і колорит, а також унікальні особливості, властиві конкретному народу. Меблі відрізняються своєю примітивністю і мінімалістичним декором, і виготовляється з натуральних матеріалів.

Основні риси стилю кантрі

До основних рис кантрі відносять:

  1. Простота і невигадливість предметів обстановки і декору.
  2. Сильна зв'язок з природою і рясне використання натуральних матеріалів.
  3. Предмети, які стосуються кантрі не виконуються в ультрасучасному дизайні. Вони можуть бути грубуватими або витонченими, але ні в якому разі не сучасними.
  4. Створення атмосфери комфорту і затишку, яка підкреслюється функціональністю елементів.
  5. Переважання виробів з каменю та дерева. В якості підлогового покриття найчастіше використовується дерево і плитка.
  6. Впровадження особливостей, властивих різним країнам і культурам.
  7. В оформленні стін використовують фарбу або шпалери, особливо з квітковим малюнком. Стеля часто прикрашається дерев'яними балками.
  8. Заборона навмисною химерності і показної розкоші.
  9. Використання натуральний тканин, таких як бавовна і льон. Допустима наявність малюнків в клітку, дрібний горошок, смужку або застосування рослинних мотивів.
  10. Спокійна кольорова гама, єдина для всього приміщення. Перевага віддається світлим і пастельним тонам, а також природним кольорам, таким як відтінки дерева, безхмарного неба, осіннього листя, зелені.
  11. Застосування виробів ручної роботи, різних виробів.
  12. Любов до деталей, виготовленим з текстилю: фіранки, пледи, килимки, скатертини та інше.

Використовуючи перераховані елементи, можна створити по-справжньому затишну атмосферу, що розташовує до відпочинку і розслаблення.

Диван в стилі кантрі

Диван, що втілює кантрі, не завжди має вигляд милого вироби, що має оббивку в квіточку. Існують також моделі грубих і простих форм, а їх оббивка виконується в спокійному & ldquo; природному & rdquo; відтінку. З огляду на особливості сільського стилю в інтер'єрі дизайнери роблять м'які меблі або простою і лаконічною, або створюють вироби, які уособлюють образ “Дикого Заходу”.

В якості декоративного прикраси для диванів можуть використовувати плетіння, металеву фурнітуру, шкіру. Моделі в подібному вигляді здатні прикрасити і чисто чоловічі приміщення, такі як кабінет або більярдну.

Дивани в сільському стилі в класичному вигляді - це натуральне дерево, ротанг і оббивний матеріал, виготовлений з натурального текстилю.

Доповнити кантрі зможуть вироби, прикрашені рюшами і клітинкою. Також доречною буде бахрома і велика кількість диванних подушок.

Якщо Ви бажаєте чогось менш традиційного, то дизайнери щороку вигадують все нові варіанти, які відрізняються цікавою формою, але як і раніше володіють особливою родзинкою, властивою кантрі.

Щоб додати приміщенню відчуття ретро, можна використовувати нарочито зістарені дивани або вироби, що володіють грубою фарбуванням. Такі меблі користується великою популярністю і зможе надати цікавий і унікальний вид вітальні. 

Для невеликих кімнат можна використовувати модель міні або кутовий диван, здатний створити більше вільного простору. Для тих, хто любить використовувати меблі по максимуму, можна вибрати зручний диван-ліжко. У цьому випадку підійде механізм розкладки книжка або єврокнижка, так як вони є одними з найнадійніших.

Сільський стиль хоч і здається постійним супутником заміських будинків і дач, але його часто застосовують і в міських квартирах, адже немає нічого затишніше, ніж старий добрий кантрі. М'які меблі в такому стилі можна знайти на dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті