• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як обрати диван клік кляк

Вибираючи новий диван, Ви напевно замислювалися над тим, який же його вигляд є найпопулярнішим, адже вони дозволяють привнести комфорт і затишок не тільки в вітальню, але і в спальню і навіть кухню. Вибір м'яких меблів на сучасному ринку настільки великий, що може ввести в здивування кожного: розкладні, висувні, модульні, кутові дивани, кушетки, а про різновиди забарвлень і оббивного матеріалу навіть не варто й згадувати. Але все це різноманітність наближає Вас до вибору ідеальної моделі, яка буде повністю відповідати всім Вашим бажанням. У цій статті ми поговоримо про такий диван, як клік кляк, його особливості та як його правильно розкласти.

Що таке диван клік кляк

Вироби з такою конструкцією зараз знаходяться на піку популярності, оскільки в ній ідеально поєднуються функціональність і стиль. Створили такий вид меблів фахівці у Франції, придумавши конструкцію, яка відрізняється своєю надійністю, легкістю у використанні і простотою. Такі риси і зробили такий предмет меблів популярним і в багатьох вітальнях замість габаритних моделей красується компактний і комфортний диван клік кляк.

Такий механізм є покращеною і усучасненою версією механізму "книжка", але з тією відмінністю, що книжка має всього два положення, а клік кляк - три:

  1. Лежачи. Диван перетворюється в велике і комфортне спальне місце.
  2. Сидячи. Традиційно розташований диван. Зручне місце для відпочинку перед телевізором, читання книги і бесіди з друзями.
  3. Напівсидячи. Спинку дивана можна розташувати під кутом 45 градусів, що забезпечує зручне розташування для спини і шиї, і сприяє відпочинку м'язів в цих ділянках.

Існують також вироби, які дозволяють змінювати положення бічних частин, вибираючи найкомфортніше. Це робить можливим змінювати позицію підлокітників в положенні сидячи і піднімати підголівник, якщо Ви перетворили диван в спальне місце, що робить його використання ще зручнішим.

Як розкласти диван клік кляк

Розглянемо, як розкладається диван клік кляк. Розкладання його відбувається дуже легко: щоб змінити становище і перетворити диван в ліжко, потрібно підняти сидіння вгору до того моменту, поки Ви не почуєте характерне клацання - це буде означати, що сидіння зафіксувалося в обраному положенні. Потім його потрібно опустити. Рекомендується залишати зайвий простір за меблями, коли вони знаходяться в складеному стані - це дозволить не пересувати його постійно, якщо Ви будете його часто розкладати. Ширина спального місця клік кляк нічим не поступається звичайному ліжку.

Як же зібрати диван клік кляк, запитаєте Ви. Також просто, як і розкласти. Всі дії потрібно зробити в зворотному порядку. Головне - це не робити різких рухів, а діяти плавно і м'яко. Таким чином ви зможете продовжити термін експлуатації цього предмету меблів.

У разі, якщо Ви хочете розташувати виріб в положенні сидячи, потрібно не опускати спинку до самого кінця, а дочекавшись клацання, зафіксувати його в потрібному положенні. Такий нахил спинки сприяє повній релаксації і є відповідним становищем для хребта. Механізм клік кляк поєднує в собі самі потрібні положення для повноцінного відпочинку.

Поради по правильному використанню дивана клік кляк

Щоб Ваші меблі прослужили Вам вірою і правдою довгі роки і зберегли всі свої функції, за ним, як і за будь-яким іншим механізмом, потрібно доглядати:

  1. Добре змащуйте механізм трансформації, адже часто саме він призводить до ламання дивана.
  2. Використовуйте тільки масла фабричного виробництва і не забувайте обробляти кожну з шин.
  3. Якщо раптом сталося зламання в механізмі і його потрібно замінити, то рекомендовано замінювати всі частини - це дозволить виробу прослужити довше.
  4. Намагайтеся стежити за диваном у процесі складання, прислухайтеся до його звуків. Характерне клацання повинен бути чуємо з двох сторін, якщо він доноситься тільки з однієї, то механізм працює несправне. На це потрібно звертати увагу, так як несправність одного боку означає, що вона не здатна витримати потрібні навантаження.
  5. При трансформації намагайтеся діяти акуратно і плавно. При правильному використанні такі меблі прослужать Вам довше.

Переваги дивана клік кляк

Шанувальники дивана з механізмом клік кляк відзначають такі його переваги: ​​

  1. Ви можете вибрати одне з трьох положень, що робить цей виріб практичним для використання.
  2. За умов правильного використання меблів, ця софа зможе прослужити більше 10 років.
  3. Клік кляк надає рівне і комфортне спальне місце, на якому можуть розміститися дві людини.
  4. Наявність зручної ніші для зберігання постільної білизни та інших речей.
  5. Цей предмет меблів легкий у догляді. Чохли на диван і подушки можна без ускладнень випрати в пральній машині.
  6. Міцний каркас, виготовлений зі сталі, забезпечує надійну конструкцію.

Як правильно вибрати диван клік кляк

  1. Оглянувши меблі зовні, обов'язково перевірте його на практиці. Посидьте на ньому і навіть приляжте. Консультанти не повинні Вам суперечити, адже Ви намагаєтеся знайти модель, яка буде відповідати всім Вашим запитам і комфорт є одним з найбільш важливих з них.
  2. Пружне сидіння і щільна оббивка відразу говорять про хорошу якість предмета меблів. У софи повинна бути зручна опора для голови і місце для сидіння повинно мати невеликий нахил.
  3. Перевірте механізм трансформації, розклавши і склавши диван кілька разів. Розклавши його в спальне місце, полежте на ліжку і перевірте його рівність.
  4. Задня частина повинна бути виготовлена ​​з тканини високої якості. Можна придбати додаткові чохли.
  5. Доброю оббивкою вважається тефлонова, але вона відносно дорога. Така оббивка майже не забруднюється, та й сліди від пролитих напоїв їй не страшні. Найпопулярнішими тканинами для оббивного матеріалу вважають: шкіру і її хороший замінник, жаккард, гобелен, велюр, флок і шеніл.
  6. Перед покупкою виміряйте місце, яке Ви плануєте використовувати для дивана і в магазині виміряйте саму модель.
  7. Подивіться варіанти, які пропонують в інтернеті і виберете сподобався дизайн.
  8. Колір і дизайн Вашої софи варто вибирати відштовхуючись від загальної колірної гами і стилю кімнати.

Який диван вибрати, вирішувати тільки Вам. Але ми сподіваємося, що наша стаття змогла Вас переконати, що варіант клік кляк зможе стати відмінним вибором.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті