• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Ключові тренди на дивани у 2019 році

Новий рік що наближається радує і дивує нас новинками вже зараз. Сформовано головні колірні переваги, визначені модні напрями в інтер'єрі, і актуальні моделі м'яких меблів на 2019 рік. Всією цією інформацією ми хочемо поділитися з вами, дорогі читачі, адже тримати руку на пульсі життя, бути в тренді, для сучасної, розвиненої людини, безумовно важливо. Влаштовуйтеся зручніше, і ласкаво просимо в світ моди, естетики, дизайну, який відкриває нам наступаючий рік.

Які кольори будуть модними в інтер'єрі в 2019 році

Меблі у кораловому кольорі від Dommino

Якщо ви пам'ятаєте, в поточному році, головним кольором був названий загадковий ультрафіолет, який прикрашав не тільки подіуми, але вітальні звичайних квартир. Кольором ж 2019 року, став абсолютно протилежний йому відтінок - живий корал. Теплий, яскравий, що заряджає енергією, він встиг завоювати безліч симпатій, проник в колекції дизайнерів, палітри меблевих тканин. Помаранчевий корал став уособленням оптимізму, прагненням до живого загального, насолодою простими речами, якої бракує в розвиненому, урбаністичному середовищі. Крім коралового, основну палітру Pantone заповнили:

  • червоні відтінки (червоно-помаранчевий Фієста, блазнівських Червоний Джокер);

  • золотисто-жовті тони (Мангове Мохіто, Золота Осика, Куркума);

  • нестандартні зелені відтінки (Темний Мох, Стебло Перця);

  • коричневий колір Тоффі;

  • рожеві тони (Рожевий Павич, Солодкий Бузок, Суха Роза);

  • насичений темний відтінок - Синя Принцеса.

Ці кольори можуть реалізовуватися в інтер'єрі через аксесуари, як яскравий акцент до основного нейтрального відтінку, а можуть виступати самостійними, стилеобразуючими елементами, під які буде підбиратися доповнююча колірна гамма.

Також, за традицією, до основної палітри, інститут Pantone пропонує гаму з 4 нейтральних, базових тонів:

  • м'який бежевий відтінок Сої;
  • глибокий синій відтінок - Затемнення;
  • білий колір з ніжним подтоном - Солодка Кукурудза;
  • збалансований Коричневий Граніт.

Ці тони можуть використовуватися для дизайну приміщень самостійно, або в поєднанні з основною палітрою. Вони універсальні, зручні, підійдуть для багатьох стилів, зможуть реалізуватися через габаритні предмети на зразок кутового дивана, і дрібні аксесуари, начебто настінного годинника, абажурів, фоторамок.

Актуальні стильові напрями наступаючого року

Стильний інтер'єр наступаючого року неможливо назвати як, наприклад, колір, оскільки сучасні прийоми і тенденції, підштовхують дизайнерів до розмиття строгих рамок одного стилю. Зараз модним і актуальним вважається той дизайн, який відповідає архітектурі будинку, індивідуальності людини, тобто в першу чергу гармонійний, що задовольняє особисті естетичні потреби. Природно, такі настрої популяризують змішання стилів, виникнення напрямків типу ф'южн, еклектика. Ми склали перелік найбільш затребуваних, які будуть актуальні в 2019 році, і пропонуємо дізнатися їх ближче.

  1. Лофт. Вже кілька років поспіль шалено популярний, і не збирається здавати своїх позицій. Навпаки, лофт проникає в стандартні багатоповерхівки, облагороджуючи їх бетонну непривабливість. Пересічне приміщення з ним змінюється: стельові балки отримують нове життя, цегляна кладка стає гідністю, а бетонні перегородки більше не ховаються за шпалерами. Меблі до такого оформлення підбираються досить консервативні: класичні шкіряні дивани, зручні каркасні крісла, м'які банкети, оббиті затишним текстилем.

  1. Бохо-шик. Модний нині стиль, у якого відсутні певні межі, але є характерний набір елементів, що створює одночасно розслаблену і незвичайну атмосферу. Яскраві елементи з етнічними принтами, різномаста, різнофактурні меблі, використання необробленої деревини, аксесуарів ручної роботи - ось що визначає бохо-шик. Він самобутній і суперечливий як звичайна людина, виставляє напоказ свою неідеальність, за рахунок чого набуває все більше прихильників.

  1. Мінімалізм. Що тут сказати, любов до стриманості, свобода від захаращення, завжди буде проявлятися, протиставлятися напрямками начебто бохо стилю. Лаконічність, простота, функціональність, монохромність - типові риси мінімалізму, і другої половини людства, а значить в їх актуальності на наступний рік сумніватися не варто.

  1. Американський стиль. Демократичний, просторий, гнучкий, що не вимагає великих фінансових витрат, що обирає головною метою - комфорт, він знайшов активний відгук на просторах СНД. Кімната в американському стилі сповнена світла, має лише умовні перегородки, добротний, функціональний диван, і маса доповнюючих меблів.

  1. Еклектичний стиль. Пропонує поєднувати в інтер'єрі кілька напрямків, тим самим досягаючи унікальної, ексклюзивної обстановки, що не суперечить індивідуальності людини. Його типові риси: натуральний матеріал в поєднанні з новітніми технологіями (наприклад, грубий дерев'яний стіл і урбаністичні полімерні крісла); використання орнаментів, візерунків, на тлі монохромних глянцевих поверхонь; розміщення вантажних або спеціально постарених предметів в урбаністичному інтер'єрі.

Описані стильові напрями дуже різні, а значить їх легко підібрати під себе, і бути в тренді наступаючого року.

Модні м'які меблі 2019 року

З огляду на що актуальні на 2019 рік стилі мають змішану природу, меблі до них теж підбирається різні. Мода на дивани, точніше їх форму, конструкцію, мало мінлива. Кожен з видів знаходить своє застосування в тому чи іншому стилі. Перетворення м'яких меблів, більше стосуються зовнішнього вигляду, оббивки.

Так, в наступаючому році, залишається популярною модульні меблі, острівні системи різних форм і розмірів, класичні кутові дивани. Кольорове ж рішення дещо змінюється, зважаючи на нові палітри. Входять в моду тони, що імітують природне середовище: живий, яскравий колір коралових рифів, спокійний брудно-зелений відтінок моху, соковитий колір плодів манго, нейтральний відтінок соєвих бобів. Оточуючи себе такими меблями, людина не тільки створює модний інтер'єр, а й начебто повертається до природи, відновлює психологічні ресурси.

За наповненням дивани 2019 року створюють враження перини, абсолютної м'якості, обтічності, зберігаючи при цьому необхідні ортопедичні властивості. За рахунок такого наповнювача, форма виробу стає більш плавною, прямі кути трансформуються, розширюючи свою амплітуду, а диван знаходить м'які обриси. Кожна сувора деталь додає такому виробу вишуканості, особливої ​​привабливості, яка стала доступною при сучасних тенденціях змішання.

Підводячи підсумок, можемо сказати, що ключові меблеві тренди, в наступаючому році будуть радувати незвичайними поєднаннями, природними квітами, і комфортними сидіннями, які завжди можна підібрати на Dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті