• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Популярні міфи про дивани

Диван по праву вважається незамінним атрибутом кожного будинку або квартири. Зручний, м'який, просторий диван може служити як місцем для сну, так і місцем, де може зібратися вся сім'ї і добре провести час, відпочити. Вибір такого аксесуара - справа серйозна, тому що коштує він далеко не дешево і купуватися буде на тривалий час. Відповідально підійти до вибору меблів для дому, визначити параметри приміщення і аксесуара - ось що необхідно кожному господарю квартири. Міфи про дивани: вигадка чи правда? На що дійсно варто звернути увагу? У цій статті постараємося відповісти на такі питання.

Найпоширеніші чутки про даний вид меблів

Серед бувалих користувачів і звичайних покупців є безліч ідей і думок, але не завжди вони правильні і до них треба прислухатися.

  1. При виробництві дивана потрібно використовувати тільки натуральні компоненти. Кожна людина думає, що меблі, виготовлені з натуральних матеріалів буде довше служити господарям, приносити комфорт і затишок в будинок. Правда лише в тому, що оббивка цього аксесуара повинна бути з натуральних матеріалів. Але внутрішній компонент набагато краще ніж натуральний.
  1. Кутовий диван займає набагато більше місця ніж прямий. Тільки якщо прямий диван складний, тоді він займає менше простору, ніж кутовий. Якщо ж розкласти, то вони будуть приблизно однакові і місця теж займуть однаково. На ширину підлокітників дивана варто звернути належну увагу, а також на те, яким чином вони виконані. З огляду на те, що зараз використовуються підлокітники-подушки, то габарити будуть однакові, не дивлячись на вид.
  2. Пружинний диван надійніше ніж на поролоні. Ця думка тягнеться ще з радянських часів, тоді у всіх була меблі на пружинах і іншої ідеї навіть не могло виникнути. Звичайно, такі аксесуари здатні довго служити господарям, але є один істотний недолік. Через якийсь час пружини потихеньку почнуть скрипіти, відпочити спокійно Ви вже не зможете, поміняти подразника дуже непросто. У випадку з поролоном, то він дуже легко змінюється після зносу, і якість далеко не таке, як було раніше.
  1. Якщо оббити диван шкірою, він буде довше служити, ніж оббити тканиною. У першому випадку, тільки при використанні дорогого і якісного матеріалу він буде надійним протягом тривалого часу, а якщо використовувати шкіру економкласу, все зіпсується досить швидко.
  2. Не буває ортопедичних диванів. Ортопедичний диван підійде для будь-якої людини, але особливо для тих, у кого проблеми зі спиною. Особливості виготовлення такого аксесуара дозволяють йому бути лідером на ринку продукції.

Поради при виборі меблів в свій будинок

Від правильності вибору меблів в будинок безпосередньо залежить Ваш затишок. Облаштувати будинок якісно і практично - справжнє мистецтво, яке дано не всім. Але варто дотримуватися всього кілька правил, які допоможуть Вам створити будинок або квартиру своєї мрії без використання значних фінансових коштів.

  • раціонально використовуйте вільне місце. Не потрібно робити зайнятим кожен вільний куточок, змушувати різними аксесуарами, речами і т.д. Залиште місце вільним, це порадує Вас з часом;
  • точно знайте габарити необхідних аксесуарів. Це дозволить не заплутатися при поході в магазин, де кожен консультант вважає себе правим і намагається продати вигідну йому продукцію;
  • викривайте міфи. Читайте і дізнавайтеся більше інформації про майбутні покупки, далеко не все, що пишуть або говорять є правдою, краще все дізнатися, проаналізувати, зробити висновки і потім робити замовлення або покупку;
  • рівняйтеся тільки на своє думка. Ви облаштовуєте свою квартиру або будинок, так кому, як не Вам самим краще за всіх знати бажання і потреби, необхідний розмір і колір меблів, на який період часу вона купується і з якою метою буде використовуватися;

Дійте і експериментуйте

При виборі меблів в будинок дотримуйтеся цих правил і у Вас точно вийти купити бажане, орієнтуйтеся на свою думку. Якщо розумієте, що покупка не підходить, то в більшості магазинів є можливість повернення протягом певного періоду часу. На сайті dommino.ua можна знайти цікаві моделі диванів.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті