• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Тераси й веранди - підбираємо меблі

Незалежно від того, де ми живемо, в заміському будинку або в квартирі, кожен з нас хоче мати можливість отримати насолоду від заходом або світанком після важких робочих буднів сидячи на своїй власній терасі або веранді. Бувають випадки, коли розмір балкона дозволяє жителям квартири облаштувати прекрасне місце для відпочинку, тому якщо є така можливість, не потрібно змушувати цей балкон старими непотрібними речами.

Сьогодні пропонуємо Вам вибрати, що ж краще облаштувати в своєму будиночку - терасу або веранду? Які меблі необхідно купувати для гармонійного облаштування кімнатки для відпочинку?

Гідні поради для облаштування затишного куточка

  1. Потрібно визначити, для чого буде призначатися веранда або тераса Якщо основна мета прийом їжі на свіжому повітрі, то в такому випадку поставити кухонний стіл зі стільцями - і цього цілком буде достатньо. Якщо збираєшся проводити якісь заходи - потрібна модульна меблі. Якщо ж твої бажання - це гарячий чай або кава з закутаними в плед друзями, довго не думайте - віддавайте перевагу плетені дивану або лежаку.
  2. Продумай, скільки елементів меблів тобі потрібно, щоб усім в цьому затишному гніздечку було комфортно. Для своєї родини, як правило, розмір тераси чи веранди повинен бути невеликий, на кілька членів сім'ї. А якщо до Вас в гості частенько навідуються друзі - встановіть достатню кількість меблів, особливо посадочних місць. Вуличні меблі для тераси - це окрема складова облаштування літнього майданчика. Також, варто точно знати свій бюджет, і важливий факт - хороше освітлення над столами або диванами.
  3. Простір має бути заповнено раціонально. Оцініть, наскільки комфортно чи ні буде сидіти навпроти сонця, як буде простіше і швидше дійти до диванів або стільців. Знаючи розмір приміщення, яке ви намагаєтеся облаштувати під літню терасу, набагато простіше підібрати або замовити вуличну меблі для веранди. Не варто турбуватися, якщо місця небагато, а Ви хотіли приймати якомога більше гостей. Встановіть круглий стіл по центру приміщення - за нього завжди поміститися більше людей.
  4. Визначтеся з мобільністю переміщення меблів. Тобто, Вам потрібні речі, які будуть стояти на одному місці протягом довгого часу або ж Ви будете їх переміщати досить часто. Якщо Ви плануєте забирати меблів на зимову пору року, тоді краще брати меблі з алюмінію, пластику, ПВХ, плетінки або ротанга, або ж придбати складну меблі. Для зберігання меблів для літньої тераси в взимку - потрібно придбати меблі з зносостійких матеріалів, наприклад, кованого заліза. Такі якісні та надійні матеріали відмінно переживають мороз, сніг, дощ та інші важкі погодні умови.
  5. Зверніть увагу на стійкість і якість меблів для веранди. У різні пори року вона може піддаватися погодних умов, за нею потрібно часто і ретельно доглядати, тому перш ніж зробити покупку подумайте кілька разів, якісну Ви купуєте гарнітуру.
  6. Звертайте увагу на зовнішній матеріал. Пластмасові стільчики, що не славляться стійкістю і які легко може забрати вітром давним-давно пішли на відпочинок. Зараз набагато популярнішими стають стільці з м'якими подушками. Матеріал не повинен вбирати вологу, а навпаки - відштовхувати.
  7. Продумайте, як буде зберігається меблі з тераси. Якщо на зимовий час вона не буде несеться в підвали або комору необхідно буде через деякий час підбирати для неї чохли і накидки. Якщо немає місця для зберігання в коморі, обладнайте місце для зберігання в гаражі. Але порада така, навіть якщо Ваші меблі не вбирає вологу, стійко переносить всі погодні умови, все одно при можливості ховайте її у добре опалювальне та облаштоване місце.

Підбір меблів для тераси

Як вже говорилося, літня тераса повинна відповідати загальній концепції приміщення або двору. Меблі для літньої тераси повинна викликати позитивні емоції у гостей, створювати відчуття комфорту і затишку. Меблі повинна бути стриманою, оригінальною, приємного кольору.

Як не дивно, сьогодні в моду увійшов мінімалізм. Вуличні меблі для тераси як правило повинна бути якісною, легко переносять, міцною, стійкою, компактною, малогабаритної. З огляду на те, що тераса найчастіше облаштовується на вулиці, то меблі повинна бути стійка до постійних променям сонця, переносити дощ, легко чиститься від пилу та інших забруднень.

На сьогоднішній день можна вибрати меблі якого розміру, кольору, якості, асортимент досить таки великий. Для терас вибирають найчастіше меблі з ротанга. Для виробництва вуличних предметів - це кращий матеріал. Завдяки каркасу з алюмінію або сталі предмети з цього матеріалу стійкі і міцні. Не страшні перепади температури, постійне сонце і дощ, а найголовніше - такі предмети відмінно вписуються в інтер'єр.

Підбір меблів для веранди

Так вже заведено, але літні веранди найчастіше будуються з укриття над головою. Це і не дивно, адже в своїй основі вони встановлюються поблизу від будинку. Правильно обране місце - запорука успіху Вашої веранди.

Основне правило при облаштуванні таких ось місць - красивий вигляд. Меблі для літньої веранди мало чим відрізняється від меблів для терас, тільки що веранди можна використовувати меблі з більш важких матеріалів, так як перебуваючи в закритому просторі в безпосередній близькості від входу в будинок, часто носити або переставляти її ніхто не буде. Така кімната як веранда відмінно прийме вироби з дерева, крім того, такі аксесуари додадуть шарму і оригінальності.

Легкий і невимушений інтер'єр - це те, що завойовує серця багатьох господарів заміських будинків. Меблі для веранди ресторану виразно повинна мати якусь строгість в оформленні, тому дерев'яні аксесуари тут теж відмінно підійдуть.

Необхідність дотримання правил

Звичайно, кожна людина сама вибирає як йому облаштовувати свій затишний куточок. Але в той же час, необхідно тверезо міркувати і підбирати якісні та красиві, а в той же час і надійні аксесуари, щоб вони гармонійно вписувалися в загальний інтер'єр будинку або не зливалися з видом природи. Широкий вибір аксесуарів має на увазі як бюджетний варіант, так і більш солідний і багатий стиль. Враховуйте свої можливості і потреби і вперед - створюйте свій рай. Знайти якісну і практичну літню терасу або веранду можна на Dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті