• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Банкетка або пуф - що краще для передпокою

Кожній людині після важкого робочого дня хочеться прийти додому і відразу ж лягти відпочивати. Але бувають такі дні, що впасти хочеться ще в передпокої. Присісти на пуфик і розслабиться, спокійно, а не в напрузі зняти взуття - ось мрії багатьох. Через багатьох причин, цей здавалося б важливий елемент передпокої є в наявності далеко не у всіх. Функціональність цього предмета не тільки в прямому призначення, він ще відмінно вписується в інтер'єр приміщення, створює затишну атмосферу ще при вході. Встановивши такий вид меблів, дизайн в передпокої станемо завершеним і класичним.

Сьогодні пропонуємо Вам з'ясувати, які відмінності у банкетки і пуфика? В яких ситуаціях які меблі варто поставити в приміщення?

Переваги пуфика

Такий вид меблів просто повинен стояти при вході в будинок, так як він створює відчуття комфорту і допомагає розслабитися. З найбільш популярних видів пуфика виділяють: пуф-комод, марокканський пуф, трансформер.

  1. Пуфік-комод - це сучасна і практична модель, є не тільки місцем для сидіння, а й місце, в якому можна зберігати багато речей. Все можна покласти всередину і закрити потім дверима.
  2. Марокканський пуф зовні нагадує такий незвичайний предмет як конусоподібну подушку. Цей м'який елемент інтер'єру, на відміну від пуфа-комода виготовляють без вбудованих ніжок, тому створюється відчуття простору і затишку. Ще однією особливістю такого виду меблів є те, що він може виконувати невеликого столу або тумбочки недалеко від ліжка.
  3. Пуф-трансформер має своєрідну форму, але з нього можна легко зробити стілець або крісло.

Кожен вид пуфика для коридору має різні конструкції і кольорові гами.

М'які пуфи від Dommino

Вибираючи, як заповнити свій простір в передпокої обов'язково звертайте увагу на матеріал, з якого виготовляються ці меблі.

  • Металеві вироби відрізняються своєю міцністю і простотою в догляді, а з недоліків можна згадати тільки велику вагу.
  • Пластик відрізняється легкістю при переміщенні. Можна сказати, що будинок наповнений пластиковими виробами легше прибирати і наводити в порядок.
  • ДСП зовні дуже схожий на деревину, але значно відрізняється за якістю і надійності в експлуатації.
  • Дерев'яний корпус - найнадійніший матеріал, підкреслює естетизм, і крім того, відповідає всім екологічним нормам.

Переваги банкетки

Важливо відзначити, що банкетка зі спинкою створить комфорт і довгоочікуваний затишок в передпокої, а також створить відчуття стилю, відмінно прикрасить інтер'єр.

З інших переваг м'якої банкетки зі спинкою можна віднести:

  1. Зручність Оцінять його всі Ваші мешканці будинку, а також гості різного віку.
  2. Висока якість. Як правило банкетки, придбані в магазинах мають відмінну якість, виконані з міцних і надійних матеріалів.
  3. Доступність.На сьогоднішній день не складає жодної проблеми придбати такі меблі в спеціалізованих магазинах, досить буде визначиться з моделлю, кольором вироби, матеріалом.
  4. Дизайн. Банкетки свого часу користувалися величезною популярністю у Франції, підкреслювали нестандартність приміщення, естетизм, красу.
  5. Забезпечений гарний настрій.При правильно поєднанні кольорів банкетки і передпокої в душі настає гармонія і звідти просто не хочеться йти.
  6. Різні конструкції. Банкетка може бути виконана у вигляді вироби з поличками, ящиками, це може бути класична лавка. Підбирати меблі в передпокій потрібно виходячи з функціональності і призначення банкетки.

Поради при виборі меблів в передпокій

Перед вибором пуфика або банкетки потрібно визначиться з її габаритами, кольором, матеріалом виготовлення, функціональністю. В інтернеті є безліч варіантів таких аксесуарів, тому не важко вибрати підходящий. Визначтеся з тим, як часто і якими засобами Ви будете доглядати за такими аксесуарами.

Вибирайте перевірених виробників, що мають позитивні відгуки на всій ресурсах. Пам'ятайте, що вибираю якісь аксесуари в будинок, в першу чергу Ви обираєте свій комфорт і затишок, створюєте свій неповторний стиль. На сайтіDommino.ua. можна подивитися варіанти банкеток і пуфів різних видів.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті