• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Розумні тканини SMART

Водовідштовхувальна тканину для меблів від Apparel

Меблі з м'якою тканиною використовується в квартирах і будинках кожен день. Проблема в тому, що в процесі експлуатації вона затирається і брудниться, і ще більше пошкоджується, коли в будинку з'являються тварини і діти. На диван буде проливатися сік, молоко, вода... Невеликі труднощі можна вирішити самостійно, але якщо тканини і матеріал буде постійно вологим, то в результаті вам доведеться викинути меблі. Вирішити це можна з допомогою такого матеріалу як водовідштовхувальна тканину.

Купити меблі в тканини найвищої якості за низькою вартістю ви можете в спеціалізованому інтернет-магазині Dommino. Ми надаємо великий асортимент оригінальних виробів з доставкою в будь-яке місто Київ, Харків і будь-який інший). Тут ви точно підберете необхідні вироби.

Меблева влагоотталкивающая тканина - особливості та переваги

Щоб захистити м'яку поверхню меблів від усіх вологих слідів, від фломастерів, чаю, кави або соку, потрібно використовувати спеціальну тканину, яка відштовхує все забруднення та рідини від проникнення всередину. З такої поверхні дуже легко усунути бруд і плями, але важливо правильно її підібрати.

В цілому, можливість не вбирати воду - це відмітна якість, особливість різних матеріалів. Але найчастіше для цієї мети використовують такі тканини:

  • мікрофібра;
  • вельвет;
  • замша;
  • еко-шкіра;
  • жаккард.

Останній варіант є одним з найбільш затребуваних і популярних. Є безліч варіантів оформлення цієї меблів тканиною і багато видів кольорів, а ціна на жаккард дозволяє купувати його будь-яким користувачам. Крім того, існують інші матеріали, які просочені водовідштовхувальним речовиною.

Така тканина є незамінною, якщо у вас в будинку живуть домашні тварини і маленькі діти. У більшості випадків ними обшивають дорогі дивани і стільці, або куточки на кухню. Якими характеристиками володіють високоякісні тканини з водовідштовхувальними властивостями?

Вони взагалі не вбирають вологу - вода залишається на поверхні і стікає вниз.

Зручність догляду - за матеріалом дуже легко доглядати і чистити його, досить буде лише протерти його губкою.

Тканини просочуються на тільки засобом, яке відштовхує воду, але і спеціальним антивандальним покриттям - це захищає матеріал від пошкоджень, подряпин кігтями або зубами.

Дуже добре підходить як для внутрішнього використання (диванів і стільців у вітальні або кухні), так і для зовнішнього - на вуличних майданчиках, терасі, в кафе або ресторанах. Тканина з водовідштовхувальними властивостями просочується абсолютно безпечним і речовиною, яка не викликає алергій і підходить для дітей. В першу чергу при покупці непромокаючої меблевої тканини важливо звернути увагу на зовнішній вигляд тканини, адже вони відрізняються тим, що мають свою текстуру, забарвлення і структуру.

Де купити непромокальні тканини для меблів за низькою ціною?

Якщо ви хочете купити промокне в непогоду тканину, то звертайтеся в інтернет-магазин Apparel. Ми надаємо великий асортимент виробів за доступною вартості на всі товари.

Наші професійні консультанти допоможуть вам підібрати максимально відповідні матеріали. Ви можете зробити покупку через сайт, оформити доставку в будь-яке місто в Україні - Дніпро, Одесу і безліч інших міст. Крім того, ми надаємо своїм клієнтам виключно високоякісні вироби.

Купити smart тканину в Apparel - це вибрати якість, доступну вартість і масу особливостей у виробі.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті