• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Що таке топпер?

Напевно, улюблене місце кожної людини в будинку — це диван. На ньому можна розслабитися після важкого робочого дня, посидіти всією сім'єю, весело провести час з друзями, навіть можна використовувати як місце для сну.

Але відповідно, в залежності від того, як ви використовуєте це місце, за ним повинен здійснюватись постійний догляд і контроль, і якщо не проявляти до нього жодного інтересу, то через деякий час доведеться ремонтувати диван або ліжко.

У даній статті ми поговоримо про такий винахід як топер, як вони впливають на ваше спальне місце, які є моделі, як він робить приємним кожен момент перебування на ліжку або дивані.

Топпер, який найчастіше називають матрац на диван, є дуже важливим елементом в створенні затишку і комфорту в будинку, зокрема на спальному місці. Більшість людей дуже люблять спати на дивані, запрошувати гостей, сидіти перед телевізором всією сім'єю. У таких випадках виникає необхідність придбати тонкий матрац, який буде виконувати безліч функцій на спальному місці.

Даний вид вироби вважається таким, що входить в категорію тонких безпружинних матраців. Топпери складаються з різних наповнювачів, вони призначені для згладжування поверхні, створюючи ефект м'якості і цілісності.

Вони служать як додатковий м'який шар, кладуть його поверх основного матраца, щоб поверхня знову набула необхідну жорсткість, ергономічність.

Відмінною рисою даного матраца є матеріал наповнювача, так як ці матраци можуть бути виготовлені з натуральних і штучних матеріалів. Таким чином можна сказати, що топпер — це м'який ортопедичний матрац, який можна легко скласти і помістити в будь-яке зручне місце, тим самим економити простір в будинку.

Призначення вироби та способи і варіанти застосування

Виробники меблів почали займатися виготовленням матраців Топпери не так давно, тому важливо було донести корисність і необхідність придбання даної моделі матраців.

З часом після постійного використання, а часто і в результаті недбалого ставлення рівень жорсткості матраца знижується, використовувати його ставати не так комфортно, ліжко втрачає свою колишню форму. Про те, що вже пора придбати матрац даного виду свідчить:

  • поява нерівностей і западин на дивані;
  • спальне місце стало надто м'яким або жорстким, необхідно зміцнити або послабити поверхню;
  • необхідно зробити недавно придбаний матрац більш анатомічним або комфортним для сну;
  • на старій ліжка або дивані з'явилися подряпини, які потрібно прикрити,
  • необхідність займатися спортом на зручному і якісному матраці;

Такі явні причини свідчать про те, що варто купити матрац топпер. Навіть якщо у вас немає проблем зі старими меблями, все функціонує нормально, зайвим це придбання не стане, оскільки ця зручна річ може виручити в багатьох ситуаціях.

Виріб повністю без пружин, його використовують як доповнення до вже облаштованому спального місця. Встановлений рівень жорсткості, який забезпечується завдяки наповнювачеві, відмінно дозволяє вирівняти поверхню ліжка або дивана.

Завдяки використанню даного виробу можна повернути комфорт старому спальному місцю, матрацу з западинами, а також поліпшити стан складних меблів. Особливістю є те, що вони одношарові або двошарові, тому досить компактні. Середня висота варіюється в діапазоні 4-8 см. Явною перевагою є захист основного матраца від пошкоджень і забруднень. Вартість його відносно невисока, тому з часом можна буде купити новий аксесуар.

Головні переваги матраців Топер

Купити дане дуже гарне хоча б тому, що велика кількість переваг значно спрощує життя, робить її більш комфортною в домашніх умовах.

Плюси покупки в наступному:

  1. Матрац-топпер дає старому спальному місцю "нове життя". У слідстві тривалого терміну експлуатації основний матрац може ставати щільним і про пружність не може йти й мови. Після покупки можна поліпшити амортизаційні властивості і поліпшити якість сну.
  2. Значно поліпшується жорсткість матраца. Ці вироби призначаються не тільки для поліпшення стану старих матраців, але і для захисту їх від зовнішніх пошкоджень.
  3. Поліпшується підтримка. Більшість латексних виробів не тільки покращують властивості матраца, але і його підтримку. В результаті зменшується спинний біль.
  4. Відмінна альтернатива, якщо члени вашої сім'ї мають різні уподобання з приводу спального місця.
  5. Терморегуляція в даному виробі знаходиться на вищому рівні, іноді можна навіть не використовувати ковдру під час сну.

Недоліків в даному виробі практично немає, тому воно настільки популярно серед покупців.

Матеріали виготовлення

Необхідно розуміти, що даний тип вироби тонкий, і для його виготовлення використовують такі матеріали:

  1. Кокосова койра. Це тонке волокно кокосового горіха, яке забезпечує захист під час падіння. Для того, щоб приступити до виготовлення матраца необхідно вимочити койру в морській воді, висушити і спресувати в моноблоки. Для додання їй пластичності койру обробляють латексом.

    Матрац-топпер виготовлений з даного матеріалу вважається досить-таки жорстким і має гарний ортопедичним ефектом. Під час відпочинку на ньому тіло знаходиться в правильному положенні, хребет при цьому не втомлюється. Деякі лікарі рекомендують використовувати цей вид матраца при захворюваннях опорно-рухового апарату.

  2. згортати матрац з латексу. Латекс у виробництві використовується натуральний або штучний. Є це натуральний, то до складу входять каучук, отриманий із соку гевеї.

    Такий варіант відрізняється хорошою терморегуляцією, що безсумнівно позначається на вартості виробу. Штучний латекс можна зустріти в складі Топпери набагато частіше і ціна на такі вироби менше. Перевагами даного матеріалу є те, що він відмінно пропускає вологу, не вбирає запахи.

    Також, латексні вироби мають хорошу ортопедичність, що дозволяє підтримувати тіло людини в правильному положенні. Багато хто відзначає, що завдяки бактерицидній і масажному ефекту можна якісно і ретельно доглядати за хворою людиною.

  3. Топпери з піни. Самим бюджетним варіантом є виріб з пінополіуретану. Перевага — надання м'якості поверхні, на яку кладуть виріб. Вентиляція відбувається добре, волога абсолютно не вбирається.

Виріб з якого матеріалу вибирати — це справа кожної людини індивідуально, все залежить від фінансових можливостей, а також особистих переваг.

Що ми можемо запропонувати

У асортименті нашого магазину є 3 варіанти Топпери:

  1. BAMBOO TOP GREEN
  2. У комплекті йде чохол з елементами бамбука, виготовлений з ультра комфортної піни Effect 5D, колір вироби — зелений.

  3. MINI FLEX 2in1 KOKOS
  4. Особливість цієї моделі полягає в якісному чохлі з жаккарда з мікрофіброю або чохлі-тканини стрейч з віскозою і системою AERO BALANCE. Наповнювач — піна Ergoflex і латексна кокосова кайра.

  5. MINI FLEX KOKOS
  6. Особливість цієї моделі полягає в якісному чохлі з жаккарда з мікрофіброю або чохлі-тканини стрейч з віскозою і системою AERO BALANCE. Наповнювач — піна Ergoflex і латексна кокосова койра.

Купуючи вироби даного типу, ви забезпечуєте собі комфортний відпочинок на своєму улюбленому спальному місці. Після частого використання "пам'ять" матраца начебто відобразить форму тіла людини на довгий час. У нашому магазині dommino.ua ви знайдете якісні аксесуари для удосконалення ліжка або дивана. Якщо в процесі покупки виникають труднощі, можна звернутися за допомогою до консультантів.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті