• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Чому м'яка мебель не може бути дешевою

Кожна людина в своєму будинку має м'які меблі, без неї інтер'єр виглядає похмурим, незакінченою, не створюється аура комфорту і затишку в домі. І якщо ще 20 років тому м'якими меблями вважали тільки крісла та дивани, то на сьогоднішній день асортимент поповнився пуфиками, канапками та іншими предметами інтер'єру, які створять не тільки комфортні умови для відпочинку, а й відмінно увіллються в інтер'єр.

До вибору якісних меблів в будинок необхідно підходити вкрай відповідально, тому що покупки такого роду відбуваються не так вже й часто, і тому слід вибрати аксесуари, які будуть служити довго і надійно.

Вибираючи той чи інший вид меблів необхідно вже з самого початку враховувати зовнішній стан, оббивний матеріал, якісність виконання збору та інші деталі. Якщо ж самостійно не виходить зробити вибір можна звернутися за допомогою до консультантів магазину, в якому здійснюється купівля.

Що впливає на вартість меблів

На вартість конкретного виду меблів впливають деякі критерії, які слід враховувати в процесі придбання м'яких меблів. Основне, що потрібно пам'ятати, що дешеві аксесуари мають низький експлуатаційний термін.

Матеріали виготовлення

Якщо ви готові придбати модель дивана з низькою якістю, тоді ваша покупка буде дешевою. Але будьте готові до того, що через кілька місяців після повноцінного використання пружини можуть розтягнутися, зникне пружність, зовнішній вигляд буде вже не привабливий. Такі та інші процеси відбуваються при покупці дешевих меблів. Рекомендується купувати меблі з натуральної шкіри або інших натуральних матеріалів. Предмети інтер'єру з якісним наповнювачем також довго прослужать користувачам.

Термін служби

Якщо в дешевих зразках термін експлуатації не перевищує 5 років, а в кращому випадку 7 років, то більш якісні моделі можуть повноцінно функціонувати без будь-яких пошкоджень понад 10-15 років. На все це впливає матеріал виготовлення, оббивна тканина, механізм використання. Не менш важливу роль відіграє звернення з меблями.

Якщо не доглядати за нею, не прибирати, стрибати, не дотримуватися обмежень по ваговій навантаженні, то поломка може виникнути вкрай швидко. Виробник також впливає на термін використання, більш відомі і надійні виробники гарантують довгострокове використання.

Ергономіка

Дешеві меблі має неякісні внутрішні елементи, вони не здатні витримати навіть невелике відхилення від рекомендованої ваги, а більше того, форма вироби не буде утримуватися, в такому випадку людина просто не зможе повноцінно відпочити. Хоча зовнішній вигляд таких виробів нічим не відрізняється від більш дорогих моделей потрібно пам'ятати, що весь нюанс полягає у внутрішніх елементах.

Купуючи дорогі меблі ви автоматично мінімізуєте можливість поломки, оскільки матеріали і механізм якісні. Крім того, більш дорога м'які меблі буде повністю відповідати анатомічним особливостям конкретної людини.

Зовнішній вигляд

Напевно, це найважливіший критерій при виборі вироби. Незважаючи на те, що зовнішній вигляд дешевих моделей м'яких меблів рідко чимось відрізняється від дорогої, внутрішнє наповнення залишає бажати кращого. Оббивний матеріал у вигляді тканини може попсувати, втратити колір, порватися.

При покупці більш дорогого виробу можна бути на всі 100% впевненими в якісному і привабливий зовнішній вигляд дивана чи іншого предмета на весь період експлуатації. На дотик матеріал в більш дорогих виробах здаються приємними і при сидінні, і під час дотиків.

Мабуть, це основні складові при покупці меблів. Якісні меблі повинна бути зручною для денного і нічного відпочинку, багатофункціональної, задовольняти всі потреби користувачів. Важливим критерієм ще є ступінь жорсткості — але це більше залежить від матеріалу матраца. Якщо дуже тверде, то це може викликати проблеми зі сном, провокувати деякі види захворювань, викликати депресію.

Як перевірити м'які меблі при покупці

Стоячи перед бажаною покупкою не потрібно втрачати голову і відразу ж бігти до каси. Щоб не зробити помилку в процесі придбання вироби необхідно виконати наступне:

  • розібратися, чи підходить дизайн дивана або іншого виробу під ваш інтер'єр в будинку;
  • перевірити пружини — посидіти на виробі;
  • подивитися на наявність ущільнень, в ідеалі їх не повинно бути;
  • дізнатися матеріал оббивної тканини;
  • перевірити наявність на задній поверхні предмета оббивної тканини;
  • перевірити працездатність механізму розсування;
  • перевірити надійність механізму трансформації;
  • звернути увагу на цілісність всього вироби;

Це найпростіші дії, які може зробити покупець під час придбання нових меблів. Термін служби повинен бути прийнятним, інакше можна витратити багато грошей через частого придбання дешевих меблів.

Зручність, простота в обслуговуванні, доставка

Якщо ви хочете придбати дійсно якісну і надійну меблі, яка буде служити вам тривалий час, вам слід звернутися в dommino.ua . Серед широкого асортименту м'яких меблів ви зможете вибрати потрібний варіант, він буде зручним, простим у використанні, а в разі потреби швидко доставлений до вас додому. Насолоджуйтесь своїми будинком на все 100%, створивши комфорт і затишок в ньому.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті