• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Дивани в англійському стилі в інтер'єрі вітальні

Інтер'єр, виконаний в англійському стилі відрізняється своєю витонченістю і консерватизмом. Він також відомий і під іншою назвою - вікторіанський. Його основними рисами є витонченість і стриманість.

В англійському стилі гармонійно переплітається затишок і витонченість, простота і скромність. Хоч він і не є дешевим, але його зовнішній вигляд не відрізняється особливою яскравістю. Ця його риса дозволяє йому добре гармоніювати з іншими стилями. Цей стиль часто застосовують в сучасних дизайнах інтер'єрів, роблячи класику більш доступною.

У цьому дизайні часто оформляють кабінети і вітальні. Він буде доречний для консервативних людей, які цінують затишок і традиції. У вітальні в англійському стилі можна відпочивати як за прочитанням книги в гордій самоті, так і насолоджуватися товариством компанії друзів за чашкою чаю.

Чим відрізняється інтер'єр в англійському стилі

Важливе місце в інтер'єрі займають натуральні матеріали. Найчастіше використовують дерево. Як правило, кімнати мають великими вікнами, а також масивними дверима. Елементи текстилю додають інтер'єру нотку елегантності. При виборі штор віддають перевагу об'ємний варіантів, які мають розкішний вигляд.

Деталлю, що займає центральне місце в інтер'єрі в англійському стилі, є камін. Він може відрізнятися по висоті і виду, але обов'язково повинен створювати атмосферу затишку. Для його облицювання часто використовують натуральний камінь або дерев'яні панелі, що володіють різьбленими візерунками.

Англійський інтер'єр відрізняється своєю витонченістю. Як матеріал, з якого виготовляють меблі, використовують деревину. Вишуканих деталей додає гарне різьблення.

До вибору оббивки потрібно поставитися ретельно. Це може бути натуральний текстиль або шкіра. Відтінки можуть бути різноманітними, все залежить від загального стилю кімнати. Дивани повинні обов'язково прикрашатися подушками.

Дивани, виконані в англійському стилі

Англійський стиль являє собою класику у всіх її проявах. Традиції, які утримувалися протягом багатьох століть, відрізняються нотками справжнього аристократизму і підкреслюють прекрасний смак свого власника, а також акцентують увагу на його статус.

Каркаси диванів, які виготовляються в англійському стилі, виробляють з твердих порід дерева. Спинка і підлокітники найчастіше виготовляються на рівній висоті і мають декоративну обробку з дерева.

Щоб додати елементи розкоші і шику, для дивана використовують шкіряну оббивку, доповнену утягивающими гудзиками. Часто використовують вироби великих розмірів, що надають чималу кількість посадочних місць. В якості наповнювача використовуються пружинні блоки, що забезпечує додатковий комфорт під час використання.

Застосування шкіряного оббивного матеріалу здатне не тільки надати меблів розкішний вигляд, а й забезпечать практичне використання в порівнянні з оббивкою з текстилю. Дитячий диван краще вибирати в текстильній оббивці, так як на шкіряному дітям буде не комфортно.

Найчастіше в якості оббивного матеріалу використовують:

  • натуральну шкіру - дивани з таким оббивним матеріалом впишуться в будь-який інтер'єр. А все через те, що вони є уособленням класики, розкоші і стриманості. Для того, щоб пом'якшити холодний тон, можна використовувати різні доповнення у вигляді аксесуарів;
  • льон - м'які меблі з натурального льону не потребує зайвих деталях, вона має естетично приємний зовнішній вигляд і здатна доповнити англійський інтер'єр;
  • оксамит - цей матеріал виглядає дуже дорого і по ньому дуже приємно провести рукою. Оксамит використовувався з часів Вікторіанської епохи та до сих пір користується великою популярністю;
  • ситець - диван з такого матеріалу є дуже комфортним і досить часто використовується в подібних інтер'єрах.

У диванах в англійському стилі практично завжди присутня стібка. Багато виробників використовують цей декоративний елемент в своїх моделях.

Найпопулярнішою моделлю, виконаною в англійському стилі, є диван Честерфілд. Його можна часто помітити на фото дизайнів інтер'єру для вітальні. Це виріб є еталоном престижу і відрізняється своєю незмінною деталлю - декоративною стяжкою.

Використання дивана в англійському стилі в інтер'єрі

Згодом класика теж зазнала свої зміни. Завдяки чому з'явилася величезна безліч різних варіантів інтер'єру, які дозволять забезпечити справжній затишок. Серед великої кількості ідей кожен зможе підібрати те, що йому до вподоби.

  1. Доброю ідеєю є використання великого розкладного дивана у вітальні, оббитого оксамитом. Для того, щоб його прикрасити, можна використовувати різні декоративні подушки.
  2. Якщо Ви любите класику, але хочете додати трохи авангарду, то можна використовувати м'які меблі Честерфілд з оббивкою, прикрашеної великим англійським прапором. Такий варіант буде виглядати яскраво і ефектно.
  3. Також можна використовувати диван, доповнений візерунками і підлокітниками, що нагадують пуфи. Це виріб, залишаючись класичним, зможе урізноманітнити інтер'єр, додавши йому цікаву нотку.
  4. Для кімнати великих розмірів можна використовувати кілька предметів м'яких меблів в англійському стилі. Вони допоможуть створити симетрію і підкреслять класичну нотку інтер'єру, додавши йому затишку.
  5. Диван, виконаний в шкіряній оббивці коричневого кольору стане прекрасним уособленням англійського стилю і стане центральним предметом в інтер'єрі.

Яке б Ви виріб не обрали, класичний стиль має свою певну привабливість і шарм, тому він припаде до душі справжнім консерваторам і цінителям затишку. Дивани в англійському стилі для вітальні можна підібрати на dommino.ua.

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті