• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як вибрати диван Домміно

Витратьте 7 хвилин на прочитання, щоб заощадити цілий місяць на самостійний Reserch. Ми зібрали не тільки наш чесний досвід, а й самі топові помилки наших клієнтів, які сміливо нам в них зізналися.

Разом, 4 ради з вибору меблів, які допоможуть уникнути найбільшими перепонами розчарування після покупки.

  1. «Не орієнтуйтеся тільки на європейський продукт»

Європейські продавці більше зацікавлені в хорошій марці ніж в якості, про що свідчать їхні прямі запити здешевити життєво важливі елементи меблів. Наприклад, під час екскурсії по нашій фабриці, один продавець з Норвегії заперечив: «Не потрібно в спинці ваших меблів використовувати дерево! Нас цілком влаштує пінопласт ».

Важливо враховувати ще менталітет нашого покупця, який купує диван мінімум на 10 років, в той час, як європейці можуть купити недорогі меблі без особливих домагань в знімну квартиру на деякий час і не морочитися. Тому, спочатку, у нас з європейцями різні цінності щодо домашнього комфорту.

  1. «Якщо ви зважилися купити диван в Італії то це буде в 2-3 рази дорожче, ніж аналог в Україні»

Ця думка — це популярний міф заснований на інтуїції, бажаннях, а не факти. Якісний великий модульний диван в Італії буде коштує близько 13 000 євро. Схожа за габаритами і стилістиці модель, вироблена в Україні буде коштувати близько 4 000 євро. Правда в тому, що якщо перед вами поставлять ці два дивани поруч, ви їх не розрізните (перевірено). Тому вирішувати вам. Якщо ви зупините свій вибір на користь українського виробника, то на зекономлені гроші і зможете вигідно їх інвестувати =).

  1. «Менше креативу, більше стандартних рішень»

Якщо на стенді ви закохалися в диван в конкретній комплектації і тканини, то так його і замовляйте. В результаті ваші «очікування» і «реальність» співпадуть на 100%. Самим найбільшим розчаруванням на думку наших покупців може бути саме їхній креатив. Якщо не вгадаєте з тканиною, то ви можете отримати щось зовсім не схоже на те, що ви побачили в торговому залі. Зовнішній вигляд меблів залежить навіть від таких дрібниць, як товщина оббивного матеріалу.

Нижче на фото представлений приклад, як одне і те ж крісло може по різному виглядати залежно від тканини:

  1. «Оцініть якість фото на сайті»

Якщо ви придивитеся, то побачите, що зображення на багатьох сайтах - це всього навсього 3D моделі, які не відповідають реальному виду товару. Саме тому ми обладнали у себе на фабриці фото студію, щоб зробити якісні знімки відразу після виходу меблів «з конвеєра» і завантажити їх в картку товару нашого сайту. У таких випадках наш онлайн покупець бачить, що він купує.

Як бачите, все просто. Наостанок залишаємо вам для роздумів нашу улюблену цитату «Економія на майбутньому і економія на майбутнє - це дві різні речі».

Бажаємо вдалих покупок!

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті