• Доставка по всій Україні Доставка по всій Україні
  • Салони в кожному великому місті України Велика мережа салонів
  • Можливість повернення до 14 днів товарів з наявності
  • Європейська якість матеріалів та виготовлення Європейська якість
  • Своє виробництво і контроль якості без посередників Без посередників

Як вибрати тканину

Ви побачили класний диван в торговому залі і закохалися. Вирішили замовити точно таку ж модель, але в інший тканини. Через пару тижнів ви отримали своє замовлення, а там ... .зовсім інший диван ... .не такий яким ви його полюбили і він абсолютно вам не подобається.

Така ситуація регулярно виникає з нашими клієнтами. Ви можете знайти якісний диван, з ідеальними формами. Однак зовнішній вигляд навіть у найкрасивішої моделі можна «знищити» неправильно підібраним оббивним матеріалом.

Тому ми склали список топових рад, які допоможуть вам уникнути такої дорогої помилки:

  1. Уникайте дешевих тканин

Красу одягу часто визначає якість тканини. Точно таке ж правило діє і для м'яких меблів. Тому замовивши шикарну модель дивана в дешевому текстилі, можна сильно розчаруватися, як зовнішнім виглядом, так і якістю оббивного матеріалу, який швидко втратить свій первинний товарний вигляд. Азіатський текстиль містить в собі формальдегідні барвники, які можуть надати шкоду здоров'ю.

  1. Вага тканини від 330 г на м квадратний

При підборі тканини для меблів, цікавтеся її щільністю (вага) - саме цей показник впливає на розтяжність. Багато продавців через незнання будуть акцентувати Вашу увагу на тесті на стирання (тест Мартиндейла), але повірте, він не має ніякої значущості для вас. Потрібно дуже багато часу, щоб нитка тканини протерлася, але зовсім небагато часу знадобитися на те, щоб тканина розтягнулася і ваш диван втратив красу.

  1. Тільки європейський текстиль

У Європі стандарти якості забороняють проводити матеріали з шкідливими речовинами. Ми рекомендуємо тканини італійських виробників, зразки якої присутні у всіх салонах нашої мережі. Там використовуються анілінові барвники, а складні плетіння ниток забезпечують максимум естетики всьому дивану. До того ж, торкаючись до такого матеріалу ви відчуваєте приємні тактильні відчуття.

  1. Вибирайте шеніл з плетеною основою на зворотному боці

Це буде надійніше. Клейову основу найчастіше застосовують з метою економії самої тканини, зменшуючи при цьому її щільність. А це означає, що тканина швидше розтягнеться і деформується. До того ж можливі неприємні тактильні відчуття.

  1. Вибирайте тканини з технологією захисту від забруднень

Якщо у Вас є маленькі (або великі) діти, краще доплатите, але придбайте якісну оббивку з технологією захисту. Повірте досвіду наших клієнтів, які визнали цю опцію незамінною в повсякденному житті.

  1. «Тканини антикіготь» не існує

Це маркетинговий хід. Кіготь — це натуральний ріжучий апарат, від якого жодна технологія не здатна захистити на 100%. Ви можете мінімізувати ризик, вибираючи тканини з дрібним плетінням, щоб кішці було складніше зачепити нитка своїм коготком.

  1. Бійтеся дозамовлення в комплект

Тому, що одні й ті ж тканини можуть мати відмінності по тону в різних рулонах і партіях. І меблева компанія не несе відповідальності за зміну формули кольору.

Це були чесні прості поради, які зекономлять тонну вашого часу на самостійне вивчення.

Бажаємо вдалих покупок!

Коментарі 0

Ви повинні увійти, щоб залишити коментар.

натисніть тут щоб увійти

Наші магазини
Знайти магазини у місті